Idolkväll

Har haft en skön kväll med Marielle. Lagade tacopaj och myste framför idol med tända ljus som äntligen passar in med tanke på höstmörkret. Lägenheten är städad och fin och ja, skönt helt enkelt! Nu får vi se vilka som ryker i Idol ikväll... Jag tyckte alla var skitduktiga, har nog ingen speciell favorit...Fast vill hemskt gärna att Erika ska få gå vidare i och med att hon var med och kämpade förra året...

Nu väntar jag på att Lukas ska komma hem till mig. Han har vart på hockey ikväll. LHC mot St.Louis Blues..Ni kan ju bara tänka er hur det gick. Med tanke på att LHC tyvärr SUGER för tillfället så klarar dom knappast av ett NHL lag om dom inte ens kan vinna nåt över elitserielagen...
Riktigt tråkig start på säsongen! Här har man gått och väntat sedan förra säsongen avslutades och så börjar det äntligen och så spelar dom bara helt otroligt dåligt. Hoppas det vänder. Detta är nåt som upprör mitt lilla hjärta för tillfället ska ni veta ;)

Nåt annat som är upprörande är hur jäkla elaka människor kan vara mot varandra!! Jag snackar självklart om Top Model Australia. Katastrof taskiga tjejer. Det är knappt kul att kolla på det för att dom är så dumma och omogna och jag stör ihjäl mig på dom. Jag hejar inte på nån längre. Skittråkigt. Så nu vet ni det.

Okej...vi kör på lite till....

Efter att Martina tjatat nu ett tag på att jag ska återuppta mitt "bloggande" ger jag nu efter. I alla fall ett tag. Tills fantasin tryter igen!
..........................................och där tröt den. :)



RSS 2.0