Staircase, Lycee Charlemagne



Jag vill verkligen ha denna tavlan. Den är med i Castle och är jättesnygg när den sitter på väggen. Synd bara att den är schweindyr och oåtkomlig.
Men om någon känner för att uppvakta mig lite extra i jul, eller ge mig en fin examenspresent, då vet ni vad ni ska köpa :)

Okända tvillingar

Som vanligt tycker jag att varannan person jag ser liknar någon annan. Här kommer de senast likheterna jag funnit.



Eller hur?
Den förste kommer se ut precis som den andre om 10 år. Till och med Lukas höll med mig nu.
Ok, vi tar en till.

 

Och om Mark Ruffalo hade bestämt sig för att kommentera en hockeymatch på canal+ hade ingen märkt någon skillnad. Dåliga bilder kanske, men ganska likt egentligen.


träningsvärk = aj aj aj

Det har varit en bra helg!
I fredags tränade jag för första gången på flera månader, tog det lite lugnt för att jag fortfarande inte mår riktigt 100% men det gick faktiskt över förväntan och träningsvärken jag har nu är enorm trots att jag tyckte att jag tog det väldigt lugnt. 
Efter träningen mötte jag upp Lukas, han fixade en iphone bland annat. Kul för honom.... Inte alls avundsjuk.....
På kvällen var det tjejmiddag följt av ladies night. En trevlig kväll som avslutades på Sliver o Harrys.

Igår var jag ett med soffan hela dagen lång. Tittade på massa strunt på tv, lite hockey, en hel del Castle (BÄSTA serien just nu. Titta på den ni som gillar lite måbra tv). Det var en skön lördag, trots att den inte var så händelserik.

Denna dagen har inte varit så mycket annorlunda. Började dagen med att titta lite Emil i Lönneberga som gick på TV. Sen har vi varit otroligt sociala, legat i varsin ände av soffan och spelat wordfeud med varandra.
En liten promenad i det sköna höstvädret och lite telefonsnack med Martina har jag också hunnit med, sen har det inte hänt mycket mer.

Känner mig i alla fall uppvilad och redo för en ny vecka med nya måsten.

Har du hört det tragiska?

Fick ett sms från Martina för en stund sedan. "Har du hört det tragiska?" stod det kort och gott. Jag med min katastrofhjärna började gernast visualisera hur någonting hemskt hade skett. Kanske hade någon dött? Kanske hade det hänt nåt i Varberg? Kanske var det någon tsunami eller en ny Breivik? Ja hjärnan gick på högvarv. 
Jag blev kanske lite överdrivet nervös och ringde upp direkt med bultande hjärta och darrande händer.
"Vad är det som har hänt?" frågade jag nervöst.
"Westlife har splittrats"


Ja... Vi har ju lite olika syn på tragedi min kära vän och jag :)

inte i fas

Jättekul att jag trodde att jag låg i fas (till och med långt före) i skolan, och just läst klart hela folkhälsorapporten från 2009..... då jag upptäcker att det endast är 1 kapitel jag läst och inte hela rapporten. Suck.
Jag såg framför mig hur jag skulle bli klar med uppgiften före helgen till och med, men det kan jag ju glömma nu. Så nu ska jag försöka ladda ner resten och fortsätta läsa. Det är dock väldigt intressant och spännande, och jag har insett att jag borde ändra om min kost lite. Tex så äter jag fisk kanske en eller två gånger i månaden men det rekommenderas att man ska äta 3 gånger i veckan! Hört att man blir smart av fisk dessutom, så kanske inte vore helt dumt att äta lite mer.... ;)
Och 5 frukter per dag? Det vet jag inte ens hur man ska hinna med. Någon som följer detta?

Ok, back to work.


Ps. Pernilla, jag heter ballmallan på wordfeud, lägg till mig så tar vi en match! Och tack för att du kommenterar, du är den ende! :) Ds

onsdag idag...

Vill börja dagens inlägg med att gratulera Ingela som fått en liten son! GRATTIS! Längtar tills jag får träffa den lille.

Förutom detta har det inte hänt så mycket idag. Det har vart mysigt höstrusk och jag har suttit inne och pluggat (och wordfeudat lite grann...). Nu kollar vi på hockey och är mätta och belåtna på pannkakor. Mums.

Imorgon händer det inget speciellt heller, men till helgen blir det massa skoj. Mer om det då.


woaps.......

Insåg precis att sista anmälningsdag för kurser i vår har passerat......... Har varit alldeles för tankspridd och knappt insett att det är dags.
Det positiva med detta är att jag egentligen faktiskt inte vill plugga i vår, utan jag vill ju jobba. Detta gör ju att jag verkligen måste se till att hitta ett jobb.
Det negativa är att jag redan börjat kolla på jobb och.......*trumvirvel* Det finns inga!!
Det finns verkligen inga jobb till beteendevetare i hela östergötland.
Så..
Jag får försöka se det positiva i situationen. Jag får ligga i nu och skaffa mig ett jobb. Det är dessvärre lättare sagt än gjort. Jag hade bara velat ha en kurs i vår som garanti på att jag fortfarande kommer få in pengar på kontot.

Suck. Orkar inte ens få panik över det nu.

bästa presenten

Idag var vi på söndagsmiddag hos Lukas mamma. Mycket mycket trevligt var det. Jag fick en försenad födelsedagspresent och blev ÖVERLYCKLIG. Bästa presenten, kanske någonsin? Orkar inte tänka tillbaka på vad jag fått i födelsedagspresent tidigare men just nu känns det absolut så i alla fall.
EN.................

KAFFEMASKIN!!



Jag älskar den av hela mitt hjärta. Nu jäklar ska här drickas lyxkaffe.

Det har varit en väldigt mysig dag, jag tycker så mycket om Lukas familj, dom är så goa. Nu ska vi mysa ner oss i soffan framför en film.


Lördagsnöjen

Det var en trevlig fredag igår trots den dumma räkningen.
Vi kollade idol först...Och skämdes ihjäl...Jag kunde knappt kolla för att jag tyckte så synd om dom. Efter Idol kollade vi på Super 8, helt ok film. Kvällen slutade alldeles för sent, vi fastnade framför "Döden klär henne" som gick på TV, fortfarande lika bra :)

Så var det lördag idag och jag ligger på soffan och tar det lugnt... Lukas är iväg och drar upp en båt, jag hade egentligen tänkt följa med men var knappt vid medvetande när han gick i morse.Om en stund ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning inför dagens bravader. Älskade Annika kommer till Linköping idag och jag ska möta upp henne på en eftermiddagsdrink när hon kommit med bussen halv tre.. Det ska bli sååå trevligt att träffa henne. Efter det blir det hockey hemma hos David, och senare ikväll kommer jag gå ut och möta upp Annika och svänga mina lurviga. Har inte varit ute på år och dar, så det ska bli riktigt trevligt.

Ha en härlig lördag alla fina.

2067 kronor

Det var vad det stod på min mobilfaktura idag................
ÅÅÅÅHHHH
Vet inte om jag kan rekommendera Glocalnet så varmt längre...det beror på hur bra dom löser detta. För det är ju givetvis helt fel. Jag skulle få betala 59kr i månaden och surfa fritt för, men dom har istället tagit betalt för varje MB eller KB eller vad det nu är... jag vet inte och jag fattar inte och jag orkar inte!

Det värsta var att jag kände på mig att det skulle bli fel. Ingenting går väl så smidigt som jag tyckte att det gick.....
Så jag var redan inställd på att börja fajtas.

Jaja. Det är inte värre än när jag fick ett brev från Norge där som sa att jag skulle betala 55 000 norska kronor tillbaka på skatten.... Då höll jag på att dö, men det löste ju sig som tur var :)

Håll tummarna för mig hörrni! Annars kanske jag får svälta mig själv nästa månad!

illamående

Känns som att jag ätit konstant hela dagen!!...uuuh...
Först var vi på middag hos Lukas mormor och morfar. Jag tog en alldeles för stor portion lasange, men lyckades få i mig hela ändå. Sen var det ju efterrätt såklart...äppelkaka och vaniljsås. Kunde ju självklart inte tacka nej till det. Var sååå mätt när vi gick därifrån. Var tvungen att lägga mig och vila när vi kom hem, paltkoman var total. Men efter en timme gick vi till Lukas pappa där farmor och farfar Börefelt var på besök, och fikade. Mackor och kaffe och chockladbollar... Och nu ligger jag utmattad på soffan igen och skulle hemskt gärna spy lite.

Men det har vart en trevlig dag!
Ikväll är jag återigen ensam hemma och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på....

hoppla

Vill ni vinna ett presentkort för 20 000kr i valfri klädesaffär? Gå in på TLCs hemsida och tävla då!! Det gör ni här.
Jag skulle i alla fall INTE ha nåt emot att vinna det....Drömma kan man ju.


sport-tisdag

Jahopp. För att summera denna kväll: 
LHC vann med 1-0 mot Färjestad.......(Färjestad har visst inte tagit en enda 3poängare än......Oj oj) Det var dock ingen höjdar match, LHC gjorde enda målet efter typ 30 sekunder. Sen hände inget mer.
Men sen har det ju också varit fotboll såklart. Och Sverige är nu med i EM. Toppen. Jag är ju egentligen ingen fotbollsfantast, men tycker ändå att EM och VM är väldigt trevligt och spännande att titta på, så det är ju kul att det blir av i sommar!

Nu är Lukas iväg och spelar säsongens första fotbollsmatch med hans skollag. Och jag måste säga att jag gillar det inte! Jag har sett en enda match, och just den matchen fick Lukas otroligt mycket stryk på plan, vid ett tillfälle trodde jag (nästan) att han brutit nacken. Så efter den matchen sitter jag bara och oroar mig för att han ska skada sig eller nåt. Så går det när man har en katastrof inställd hjärna. Jag borde använda min fantasi till nåt vettigt istället!

Trevlig helg med mami och papi

Så var det söndag och ännu en helg är förbi.
Har haft det väldigt mysigt med mamma och pappa här. I fredags hann vi inte med så mycket. Vi lagade vi lite god middag, kollad lite fotboll och idol. Dagen efter gick vi en sväng på stan och åt lite god lunch. Sen gick vi hem till Lukas pappa och fikade lite. På kvällen lagade mamma potatisgratäng och fläskfilé...mmm vad gott. Imorse åkte vi på loppis (såklart). Sen fikade vi lite och sen åkte dom hem..
Alltid mysigt att ha dom här, och alltid lika tomt och lite sorgset när dom åkt.

I eftermiddag har jag legat på soffan och läst. Jättetrevligt faktiskt, jag var på riktigt läshumör plus att boken jag läser är väldigt spännande (Utan ett ord). Nu ska jag nog ta en dusch och ha lite hemmaspa innan jag hoppar i pyjamasen.

5 år senare..

Idag firar jag och Lukas 5 år! Tiden har gått otroligt fort måste jag säga. Och jag är såå glad att Lukas fortfarande finns vid min sida. Denna snälla, omtänksamma och underbara man som jag uppskattar sååååå mycket.
Tack gubben för att du står ut med mig och finns hos mig i vått och torrt. All kärlek till dig!!

Mamma och pappa kommer idag, så det blir inget romantiskt firande, men det skjuter vi upp till en annan dag. Men Lukas gjorde i alla fall frukost till mig imorse och det var fint av honom tyckte jag.
Nu tänkte jag att vi tittar tillbaka på dom här 5 åren.



 

















Ser fram emot fler fina år ihop!!

Bullbak i dagarna två

Blev inspirerad av kanelbullens dag igår. Därför har jag bakat kanelbullar både igår (blev dock inte så många) och idag. Nu har vi bullar i hela frysen.
Bulle bulle bulle. Gott gott gott.




 Jag har som ni kanske märker upptäckt retrocam på telefonen och älskar´t. Nästan lika mycket som jag älskar bullar.

kaaaffeee

Att börja en måndag med att inse att det är tomt i kaffeburken är ju katastrofalt. Just nu när jag visualiserar den goda koppen kaffe framför mig inser jag att jag nog faktiskt aldrig varit så kaffesugen i hela mitt liv.
Ja, jag skulle ju kunna gå till affären och det hade väl tagit mig ungefär en kvart, men det känns ändå som en kvart som jag inte har. Måste sätta igång med en uppgift som ska in imorgon (!)
Jobbigt hörrni.

Jag får väl göra mig en kopp te eller nåt?

gött med helg

Det blev en mysig fredag igår precis som förutspått. Vi lagade baconinlindad kyckling ( i en gottig sås), och chili- och ostpotatis och kollade Idol. Tyckte synd om lille Maikel som åkte ut, har ni någon gång sett några snällare ögon? Nä precis.
Sen blev det film gånger 2, och lite kladdkaksbak.

Idag var vi en sväng på stan. Vi köpte några fina koppar på Lagerhaus och en krukväxt och sen hittade jag äntligen Gavins skiva som jag såklart var tvungen att köpa :)
Sen har jag kollat några avsnitt Desperate Housewives och bara njutit av ledigheten.
Skönt med en ledig dag till imorgon!!
Just det ja, får inte glömma, vann ju 24 spänn på lotto med, hehe.. Miljonen here I come!...

Måste bara kommentera ysters kommentar: Ja verkligen! Våfflor, Benny Hill, Fox kolor och 24 karat. Mer fredag än så blir det inte :)


RSS 2.0