Sammanfattning

Veckan hemma i Varberg var kanon! Lyckades få en liten bit av allt, damernas med sol och bad, öl med vänner på födelsedagen, familjemiddag, möhippa för ingela, sunny stand up och grill med kubb hos martina...och överraskningsvisit från Lukas, fika med gulle annika i göteborg och dans på torget med max. Kort och gott: Lyckat! 
Denna veckan kan dock sammanfattas som : jobb. Har jobbat, jobbat och jobbat lite till. Men har haft trevligt. Med toppen kompisar på jobbet och lustiga (däremot ibland även jobbiga och giriga) kunder kan det inte bli fel.

Visar Varbergs veckan i lite bilder. Hörs snart igen mina vänner.



Pappa leker....ja vem vet egentligen vad, med Elvira och Ansgar.



Jag och finaste farfar och farmor


Farmor och en av mina fina systrar


Födelsedagsöl på Cheers and Beers med Eve och Carin

Turligt nog var Maxan på besök i Varberg och joinade oss


Lite sletna dagen efter besökte vi honom på hans jobb på torget...


....och ställde upp på en dans i utbyte mot en chockladkaka.


På kvällen bjöds det på grill hos Martina..


Riktigt trevligt!


Å så en öl på det på Sunny Stand up


Sunny stand up....


På lördagen rövade vi bort Ingela till Ästad Bondgård


Finaste Ingela njöt av sin möhippa och det gjorde vi med!


Antiage....

För några år sedan blev en kär vän till mig upprörd på mig då jag berättade att jag varken hade några speciella ansiktskrämer, ansiktstvätt eller liknande för att ta hand om min hy. Själv hade hon en daglig kvällsrutin med säkert fem olika krämer som hon smörjde in sig i innan hon la sig ner för att sova. Hon var några år äldre än mig, så tillslut gav hon sig och sa att jag kunde komma undan med det nu, men när jag fyllde 25 var det dags att börja med det tyckte hon..

Det där har riktigt präntat sig fast i min hjärna och det senaste året har jag verkligen tänkt på att nu är det dags, nu måste jag börja ta hand om min hud så att jag kan se ut som Jennifer Aniston när jag är 40..typ. Kanske är det för att jag om några dagar fyller 26, men jag har nu precis beställt hem en anti cellulitkräm som jag flitigt planerar att börja använda. Inte för att jag har några men.. MAN MÅSTE JU FÖREBYGGA!! Förstår att ni kanske ser det här som ett tecken på åldersnoja... och det kanske det också är, men om jag är gropig och rynkig om 20 år kommer jag aldrig förlåta mig själv för att jag var lat och inte tog hand om mig själv. Nu är det ingen fara att bli rynkig, nej! Men kan man förebygga så borde man väl? Eller? Verkar jag galen? Jag vet inte men jag har börjat granska min kropp alldeles för mycket den senaste tiden och får för mig att min bästa tid är förbi och nu kommer jag börja säcka ihop. Haha....jaja.

Imorgon bär det av mot västkusten och älskade Varberg igen. Hoppas på fint väder och en vecka fyllt av skoj och trevligt sällskap. Måste bara ta tag i att boka buss......


Med hjälp av denna fina produkt från eleven.se ska jag i framtiden se ut som jag gör nu. Tack :)


Vad hände med min uteserveringsöl?

Igår och idag har det vart jobb. Trots lite kunder har det vart supermycket att göra. Detta på grund av att massvis av kläder dumpades på oss inne på vårt lilla lager igår. Packa upp, larma, vika och lägga på sin rätta plats. Igår fick vi 11 styck lådor, idag 13. Tack! Men jag ska inte klaga, har ju väntat på någonting att göra! Tackade även ja till att jobba en stund imorgon. Ska stå på lagret hela dagen så det gäller att slå på turbon för att få ut så mycket som möjligt innan helgen.

Nu ska jag dock klaga lite. Jag vet, jag har önskat regn. Jag har vart utmattad av värmen. Men det får ju inte börja regna precis innan jag ska åka ner till en uteservering och dricka öl! Vad är detta? Nu sitter jag här och frågar mig själv om jag bara ska bestämma mig för att skita i det ikväll och hitta på nåt hemma istället, eller om jag ska vänta och se om det går över......Väderprognos någon?

Både och

Jag kom inte in på Psykologi 3 i Linköping i höst.. :( Trots att det var väntat blir man ju ändå besviken.. Kom däremot in på distansen i Dalarna så det får bli distans till hösten. Kom inte heller in på Existentiella Psykologin som jag sökt för andra gången, denna gången var jag "bara" 20e reserv istället för 70e som förra gången... Det suger ändå att man inte får läsa det man vill! Jag kom i alla fall in på Livet och döden, en annan distanskurs som jag antar är nåt liknande, och den verkar ju va intressant så jag ska inte klaga! Lukas däremot kom in på sitt första handsval och till hösten entrar han studentlivet! GRATTIS!

Sommar....Ja det är underbart. Egentligen. Men inte när det är över 30grader i lägenheten, och man inte har någon att hitta på nåt med, och inget vatten i närheten som svalkar. Jag orkar inte göra nånting. Ligga i trädgården är uteslutet, då smälter jag väl bort. Igår när Lukas kom hem från jobbet låg jag som en död fisk på soffan i bara underkläderna och svettades. Vi beslutade oss för att ta oss till Berg för ett kvällsdopp och kvällsmat. Jättehärligt i vattnet var det trots att klockan var halv nio.

När vi kom hem upptäckte vi att frysen stått öppen. Den gick inte att stänga pga all is som tillkommit under tiden....Inte sånt man vill börja med klockan tio på kvällen, men hade inget val. Satt med hårtork i två timmar och fick tillslut bort allt! YES! Frysen är som ny! Kändes dock som att det där med att sitta med hårtork var en typisk bild man kunde sett i nån skolbok som illustrerar farliga saker man kan göra i hemmet.... Men jag var försiktig. ;)

Idag ska jag bara acceptera att jag kommer svettas och vara äcklig. Jag har ett mission för dagen och får inte stoppas av lite värme.

Rubiks kub

Oj vad tråkigt det kan vara på jobbet när det är fint väder ute. Löjligt lite folk för att vara helg. Som tur var hade vi en lista med inventeringar som vi var tvugna att göra, så helt sysslolös var man inte. Ute är det en bastu. Det var verkligen utlandsvärme idag kände jag när jag slutat vid halv fem. Lukas tyckte att det kändes som att vi var i Tyskland. Jag tyckte Thailand.

Lukas och grabbarna har blivit besatta av Rubiks kub. De sitter och försöker slå rekord hela dagarna. (Ingen överdrift) Alla har köpt varsin och sätter sig ihop och vrider. Typiskt killigt om jag får säga det själv. Vad är det med bollar och kuber som sätter killar i trans? Jag kan inte ens titta på en utan att bli irriterad och frustrerad, så jag håller mig undan.

Annars händer här inte mycket. Dagarna går förbi utan speciellt mycket sysselsättning. Mina tankar är upptagna med att undra hur vissa människor kan vara så elaka som de kan vara. Jag säger till mig själv att skita i det och inte lägga ner mer energi på det, men det är svårt att låta bli. Är så frustrerande. Sorgligt är vad det är. Jag som blivande beteendevetare blir ännu mer frustrerad när jag inte förstår. Men nu är det bestämt. Nu skiter jag i det. Inte en tanke mer ska detta få. Punkt.

Imorgon blir det mer jobb. Sen är det bara en vecka kvar tills jag åker till Varberg igen :)

Jag är en ö


Fick precis reda på att vår fin fina kortfilm Jag är en ö har blivit nominerad till något pris på en Nordisk filmfestival. Sjukt kul! New Nordic voices var kategorin. Vet inte, men det jag vet är att det är jättekul och jag är skitglad och nu ser jag bara fram emot att se filmen!

För er som inte sett trailern...
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dy6YbCsfVHTU&h=80154Ab4unlmRKa9aHwv0zp0VAw

Sol o bad i frössvik

Ja alltså, trot eller ej, men jag har fått vissa önskemål om att skriva oftare i min lilla blogg. Så här har ni/ du ;)

Helgen har spenderats ute i Frössvik, i Lukas morföräldrars stuga. Har haft det helt underbart. Varmt och gott. Kom i Fredagskväll, hann inte med så mycket mer än att grilla lite korv, kolla fotbollen och krypa till kojs. På lördagen gick vi upp tidigt och åt en god frukost på altanen. Sen gick vi ner till den lilla badplatsen och badade och solade hela dagen. Lukas kusin och hans kompis kom också på besök under dagen. Vattnet var underbart gott, runt 23 grader. Vi tog även en tur med båten, som dessvärre la av halvvägs ute på sjön! Sen var det fotboll på kvällen, jag var helt slut efter all sol och mat. Idag blev det ungefär samma sak, tidig frukost sedan sol och bad hela dagen. Då byttes kusin besök ut utav moster besök. Åkte hem vid 4 tiden, och nu är jag helt slut. Men fasen va gott vi haft det. Lukas snälla mormor och morfar har totalt skämt bort oss med massa god mat och efterrätt. Jag tror jag hittat en ny såskung i Lukas Morfar!!

Imorgon vankas det jobb vid fyra tiden. Inte mig emot, jag är redo att göra lite nytta efter två veckors slappande och solande.

RSS 2.0