påsk

Det har vart en bra påsk hittills. I torsdags var vi bjudna på påskmiddag hos Lukas mamma. Det blev en massa god mat,och en massa god påsköl. Riktigt mysig kväll. Dagen efter var det påskmiddag hos Lukas mormor och morfar, vilken även den var väldigt trevlig. Efter att den var över gick vi ner på stan och satte oss på Storan som äntligen har öppnat sin uteservering. Det var lite kallt, men det är nåt speciellt med uteserveringar. Det blev några öl för att fira lönen :) Igår var jag lite seg, så när Lukas och hans kompisar drog och fiskade stannade jag hemma och kollade flera timmar med Bachelor. På kvällen tog vi det bara lugnt, inget speciellt påskigt. Det var skönt faktiskt.
Idag gick jag upp tidigt, väntar på att Lukas ska gå upp så att jag kan dammsuga. Syster Jennie och hennes Stefan kommer hit om några timmar och stannar tills imorgon. KUL!


fruktansvärt

Jag läste en artikel igår om en kille som ringt 112 och ville ha en ambulans för att han inte kunde andas. Personen som tog emot samtalet trodde han hade en panikångest attack och vägrade skicka ambulans, så killen dog. Jag fick en sån otrollig klump i magen efter att jag läst detta, och särskilt efter att jag läste samtalet. Det får verkligen inte gå till så. Om man inte kan ringa 112 och lita på dom, vad finns det över huvud taget för trygghet då? Skrämmande. Och jag tycker så otroligt synd om killen som fick dö på ett sånt sätt.
Fruktansvärt



Här hittar ni artikeln http://www.expressen.se/nyheter/1.2410097/emils-desperata-rop-pa-hjalp
och här kan ni läsa samtalet (om ni ens vill det, för det etsar sig fast efteråt)
http://www.expressen.se/nyheter/1.2410110/har-ar-samtalet-med-sos-alarm


fullt upp

Hej hej bloggen.
Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här! Det har varit fullt upp med skola (framför allt), besök i varberg, besök från maria och micke m.m. Men vi tar det från början med hjälp av lite bilder.

Vi börjar i Varberg. En underbar helg med mina nära och kära. Det blev premiärglassen på Tre Toppar, loppisrunda med mor och far, solning vid fästningen med Carin, fika hos syster yster, filmkväll hos Martina, biltur med farmor och farfar, premiärgrill m.m.
Det var en helt underbar helg och jag hade kunnat stanna kvar resten av sommaren kändes det som



En "liten" Läjets special....



Finaste Carin och jag...



...underbara Varberg

Helgen efter det fick vi besök av Uppsalaborna Maria och Micke. Tyvärr lyckades både jag och Micke tajma in varsin förkyldning på fredagen, men det blev en toppen helg ändå. Det blev massa god mat, en minishoppning tur på lördagen, grill, fika, innebandyfinal och lite pictionary. Underbar helg. Tack fina vänner.



Fika!


Grabbarna njuter av det sköna vädret.



Fina Maria



Nu vet ni vad jag har haft för mig sedan sist!
Och jag har massa skoj framför mig också. På söndag kommer syster yster och Stefan hit. Det ska bli jättemysigt.
Och det är ju helt underbart väder. Det bästa med att plugga distans är att man kan sitta ute i solen och plugga. Det gillar jag.

GLAD PÅSK allihopa.

hej hej varberg



I eftermiddag drar jag till Varberg! Det ska bli jättekul att komma hem.
Först måste jag bara bli klar med min uppgift, men det ska jag nog kunna ordna.
Har en så snäll svärmor som lånar ut bilen till mig i helgen. Jag är såååå tacksam för det, så slipper jag sitta och trängas på en buss. Det enda jag oroar mig för är hur kul det kommer vara att sitta och köra själv i flera timmar?? Men jag ska ladda upp med massa musik som jag inte kan lyssna på annars, så det ska nog gå bra.


awkward game...



Otroligt bra låt. Dock inte lika bra live som på albumet...

Är lite trött och seg idag efter gårdagen men försöker ändå få till mitt paper så att jag kan lämna in det idag eller imorgon... Vet inte varför men den här dagen känns så bra. Det beror nog på att det är helt underbart väder ute! Jag blir så sugen på att baka och bjuda in alla mina vänner på fika. Men det får kanske bli imorgon istället.

Femman

Jag försöker skriva på min skoluppgift men koncentrationen infinner sig inte idag....Sitter och väntar på ett tentaresultat som inte vill komma in. Kanske betyder det underkänt? Vem vet? Hoppas dock inte på det....

Idag kommer Håkan "Fem" Heed och hälsar på oss Linköpingsbor. Det ska bli skitkul att träffa honom, det var typ 2 år sedan sist. Det är i alla fall utgång som gäller, jag vet inte riktigt vad det är jag gett mig in på, men nåt på NH tror jag. Det blir nog bra !! Men först ska vi gå och fira Lukas lillasyster Cornelia som fyller 17 år idag. GRATTIS!!



Håkan o jag på den tiden då man var ung och oförstörd! :)


Nåt som alltid får mig att skratta...

Jag ÄLSKAR Kristoffer. Han är min stora idol.


i väntans tider...

Ja ni läste rätt. Jag väntar barn! Ha!

Nädå. Jag sitter och väntar på att Marielle ska komma. Vi ska ut och göra stan osäker ikväll. Det var allt för längesen vi sågs, så det ska bli jättekul att träffas och snacka lite skit och kanske även sjunga lite singstar?? Det är ju trots allt det enda vi gör när vi ses, så varför skulle denna afton vara annorlunda?? ;) Inte mig emot, hon är den enda som vill sjunga med mig. Så ikväll: öl, lite singstar kanske och framför allt: gott sällskap.

Ha en bra kväll allihopa.
Adios

Jag är en ö - snart på SVT

Hörrni! Vet ni vad roligt. "Jag är en ö" ska visas på SVT i juni. Det får ni ju inte missa! Min tv debut! ;)



Så om ni vill veta varför jag och Anders promenerar längs havet i solnedgången får ni helt enkelt kolla.
Återkommer om datum!

RSS 2.0