de kommande veckorna ska jag.....

 
* läsa 50 artiklar plus en bok på typ 300 sidor i kursen "Ilska och aggression" (detta är enbart till första temat, så mer kommer tillkomma efter några veckor)
* läsa 4 böcker och ett kompendie till "Det professionella samtalet"
* läsa x antal kapitel i en bok och 10 artiklar till "Föräldraskap i världen"

Så. Med andra ord: So long så länge. Mig kommer ni inte se mer i sociala sammanhang, jag kommer bli en grå mus med fett hår och som går i pyjamas dagarna i enda och äter nudlar (nåt annat kommer jag inte ha tid att tillaga). Hoppas att ni har mig i era tankar och kommer ihåg den tjej jag än gång var.

Får jag bara kommentera: 50 ARTIKLAR OCH EN BOK??? I en 7,5 poängs kurs, som går på kvartsfart??? Vad händer????? Och dom ska undervisa i ilska och aggression? Ja, jag har ju lärt mig en hel del redan: Vad gör mig arg? När en kurs tycker att jag ska läsa 50 artiklar och en bok. På tre veckor. Tack.

Ikväll fick jag uppleva kanske det sista nöjet i mitt liv. Jag och Lukas gick och såg The Tourist på bio. Det var en trevlig film. Fast måste erkänna att jag är besviken. Förväntar mig mer av en film med så stora skådisar ändå. Tyckte att den var lite fjantig och förutsägbar. Men kanske för att jag hade förväntningar som sagt. Alltid kul att gå på bio i alla fall, och den var ju inte direkt dålig.

Hoppas er helg vart bra.


ont

ååååhååå jag har sån fruktansvärd träningsvärk. kan knappt röra mig. Det är till och med jobbigt att skriva detta just nu. Så idag har jag endast legat på soffan och latat mig. Kollat på film och konstiga serier.

Igår kollade jag på handbollen med Ant och Matte, drack lite vin och sjöng lite singstar. Vi gick ut till NH lite och mötte upp Luke men det dröjde inte lång tid innan vi begav oss hemåt. Ändå har jag vart trött idag och sliten. Men vet inte om träningsvärken bara gör det hela tusen gånger värre.

Nu tror jag vi ska ta oss själva i kragen och gå till affären och inhandla lite lördags gott. Blír nog en fräsh räksallad till kvällsmat, sen ska vi nog förstöra det med läsk, chips, glass och godis. Låter bra.

NU Så!

Gött. Nu händer det. Efter ett alldeles för långt uppehåll ska jag nu åka ner och träna med Linda. Vi ska köra bodypump. Blir nästa lite nervös, jag har ingen bra erfarenhet av det. Sist jag körde Bodypump (vilket i och för sig var typ 7 år sedan) var det så jobbigt så jag fick pausa typ var femte minut.. Hoppas jag är lite mer vältränad idag.
Kul ska det bli i vilket fall som helst.

Ååååh, jag vill bara ha pengar nu. Hela min lön gick åt till räkningar, och csn vill ju inte samarbeta med mig för tillfället. Jag behöver färga håret. När jag lyfte på håret nu imorse möttes jag av en väldigt grå kalufs. Uuuh.
Jaja.

Hej då


Ännu en ny kurs

Igår fick jag en överraskning när posten kom, bland alla räkningar låg ett tjockt paket från min syster! I detta låg det ett jättefint nagerlack :) Åh vad glad jag blev. Överraskningar är ju bland det bästa jag vet alltså.
Så här såg det ut. Tack igen Pernilla!



Igår städade jag och Lukas äntligen!! Känns otroligt skönt att ha det fint hemma igen. Det var på tiden. Nu är här beboeligt igen. Sen kom Ant,Razz,Matte och Andreas hit hem till oss och kollade handbollen/hockeyn. Trots att Sverige förlorade var det en väldigt trevlig kväll. Kom i säng ganska sent så idag var jag trött när jag gick upp som vanligt.

Idag hade jag upprop för "Det professonella samtalet". Det gick fint. Ville helst springa ut ur klassrummet när dom sa att vi skulle få presentera oss och berätta lite om oss själva, men det gick bra tillslut ändå :) Första föreläsningen var intressant, och det var gott att sitta i skolbänken igen, istället för att bara sitta hemma. Tror att detta kan bli bra.

Nu sedan jag kom hem har jag o Lukas fikat lite, räknat kvitton och "skulder" och kollat Biggest Loser. Ikväll måste jag nog plugga lite...

Terminstart

Idag började jag officiellt den nya terminen. Har insett att jag kommer ha otroligt mycket att läsa de kommande månaderna. Bara för att det är små kurser betyder det inte att de inte öser massa litteratur över en. För det gör dom. Så jag har börjat på den som det är mest bråttom med, en bok som vi har i Det professionella samtalet, och som ska tillbaka till biblan redan på torsdag. Så nu i veckan kommer jag läsa, läsa och läsa. Och läsa lite till. Sen ska jag läsa med. LÄSA. Synd bara att jag alltid blir så trött när jag läser. Slutar alltid upp i en två timmars powernap.

Imorgon var det sagt att vi skulle gå ut och ta en öl, men frågan jag ställer mig är: Med vilka pengar då?
Jag måste göra ändringar i min ansökan om csn och väntar på att blanketten ska komma hem. Innan dess-inga pengar. Jag tror jag har en tia på kontot.Sköj. Att vara student suger för tillfället.

Imorgon tänkte jag också dra mig upp ur sängen och träna. Hoppas jag lyckas. Jag har vart så jäkla trött det senaste. Det är en pärs att gå upp på morgonen. 
Men så länge viljan infinner sig så ska det nog gå vägen. 

Hej då   

The strangers

Gårdagskvällen blev lyckad. Vi drack kaffe o käka bakelse och åt massvis med popcorn och snacka massa strunt.Slappt o gott precis som en fredagskväll ska vara. Sen kolla vi på film, Strangers....... ooooooooooooh vad jobbig den var. Vet inte om jag var i ett känsligt sinnestillstånd igår eller nåt för jag tyckte den var AAAAASSSSäcklig. Sen den inte. Fast den var ju bra, så om ni vill kan ni se den. Om ni vill bli skrämda, till döds. Nästan.
Så när Myran drog hem och jag skulle krypa till kojs själv (Lukken sov inte hemma inatt) kunde jag bara inte göra det. Jag var som ett litet barn som var rädd att en galen stranger skulle gömma sig under sängen. Så jag försökte somna på soffan. Slutade med att jag fastnade i massa skitprogram. Somnade inte förräns halv 5. Nu ska jag aldrig mer se skräckfilm. I alla fall inte när jag ska sova själv.

Idag har jag jobbat och det har gått bra. Massvis med fina nyheter. Ja, det gick bra fram tills en halvtimme innan stängning när jag gjorde ett fel i kassan och sen verkligen inte kunde tänka mig fram till en lösning. Kändes som att jag läste MatteD. Typiskt att sånt ska hända när nästan alla har gått hem och ingen kan komma till undsättning. Jaja, vi ska lösa detta imorgon.

Nu är jag trött. Tacopajen står i ugnen och väntar. Lukas ska se på sport ikväll så jag ska hänga med datorn och desperate housewives.

Bye bye

VARNING!VARNING!VARNING!VARNING!VARNING!


VARNING!VARNING!VARNING!VARNING!VARNING!



slutet gott-allting gott

Opponeringen är förbi, TJOHOO! Tyckte att det gick bra alltihop. Fick lite kompletteringar, men det kan man ju aldrig komma ifrån. De var inte speciellt maffiga så jag är nöjd. Oavsett vad för betyg jag får så är jag NÖJD. Jag har fixat detta alldeles själv och det är jag stolt över. Punkt.

Förövrigt undrar jag vart denna dagen har tagit vägen? Opponeringen var över redan kl 11, sedan drack jag lite kaffe och kollade på slutet av Days plus Top Model samtidigt som jag började pilla med ändringarna på uppsatsen. Sen kom Lukas mamma och lämnade bilen och vi drog ganska snart efter det till Ica Maxi för storhandling. Vi handlade massa nödvändigt och onödvändigt men ändå gick det inte på så mycket. Gött. Sen käka vi lite donken och vips vaps så var klockan sju. Jag som skulle städa idag??

Ikväll har Lukas i alla fall begett sig till en kompis för tv-spel, och jag ville inte spendera fredagskvällen helt alena så jag bjöd över Antero på film, kaffe och soffhäng. Det blir skräckis. Lukas vill aldrig se det så det gäller att passa på :)

Då var det åter igen helg, vilket för mig innebär jobb.

Dan före opp-dan

Nu är jag klar och redo inför opponeringen imorgon (hoppas jag). Har försökt förbereda mig så gott det går, så får vi se hur det blir. Känns pirrigt. Dels för att jag alltid blir nervös över såna "tillställningar", men också för att jag ska få feedback på min egen uppsats. Efter månader av slit ska man äntligen få veta hur det gått. Håll tummarna för mig imorgon bitti är ni gulliga.
Kommer bli obeskrivligt skönt när det är över! Vi ska få låna Lukas mammas bil över helgen så imorgon efter att opponeringen är klar ska vi storhandla och städa. Fy fasen va gott. Ser fram emot att göra detta stället beboeligt igen!

Förövrigt börjar jag känna mig lite sjuk, hoppas att det inte utvecklas och blir värre. Nästa vecka måste jag börja plöja genom all litteratur till alla tre kurser som börjat. Då måste jag ha energi och vara pigg och allert!

Nu lägger jag ner det

Nu tänker jag vara färdig med skolarbetet för dagen, tjoho! Det var längesedan jag hade en fri kväll (med gott samvete). Ska testa hur det känns när jag reser mig upp för stolen, men om jag är så pigg som jag tror, så ska jag bannimej städa! Jag trodde aldrig att jag skulle kunna bli glad av att städa, men just nu känns allt som inte är plugg som en befrielse! Yeees.

Städa, hämta ut ett paket från staoil (skolbok), kolla på Biggest Loser och Grand Designs, kanske måla naglarna. Ja ni hör. Jag kommer ju överprestera och hamna på soffan om en halvtimme.

Hej då

Saknar min Martina

Jag saknar Martina. Tänk sicken tur man har som har en sån fin vän som man vet alltid finns hos en till 100% Snällare, sötare, roligare tjej får man leta efter!

Glad att jag har dig!!

Ett utav måååååååånga BFF kort

 


En liten prakt tabbe

Kan ni fatta att jag idag, efter att ha suttit hela dagen med opponeringen, glömde spara när jag klickade bort dokumentet? KAN NI FATTA DETTA? det händer ju inte!! Så jag fick ett litet psykbryt och tjurade i några timmar. Nu har jag mat i magen och ge mig på det igen. Lika bra att smida medans kärnet är varmt. Får väl publicera detta inlägg nu, innan jag råkar radera det.

en "god morgon sol", tack!



Nä, inte idag uppenbarligen! Ser ni hur trååååkigt det är ute idag? Känns som jag bor i nån förort i Ryssland eller nåt. Skulle gått o tränat i morse. Jag var rädd att jag inte skulle komma upp, så mamma var till och med så snäll och ringde mig vid 9 för att kolla om jag var vaken. Jag kom upp ur sängen när hon ringde....för att snabbt inta min plats på soffan istället. Självdisciplin? Jag? Nää....
Jag vill bara säga att jag var så trött att jag var illamående. Kanske kan gå på nåt pass ikväll istället eller nåt. Jag slappade i alla fall inte till det, utan läste igenom och rättade min essä och skickade in den. Så nu är den ute ur mitt liv, åtminstone för en vecka. Nu har jag satt mig tillrätta för att inta nästa projekt: Opponera på en uppsats. Det ska vara klart tills på fredag, så om jag är effektiv kanske jag kan få en gnutta fritid denna veckan.


en "god morgon sol", tack!



Nä, inte idag uppenbarligen! Ser ni hur trååååkigt det är ute idag? Känns som jag bor i nån förort i Ryssland eller nåt. Skulle gått o tränat i morse. Jag var rädd att jag inte skulle komma upp, så mamma var till och med så snäll och ringde mig vid 9 för att kolla om jag var vaken. Jag kom upp ur sängen när hon ringde....för att snabbt inta min plats på soffan istället. Självdisciplin? Jag? Nää....
Jag vill bara säga att jag var så trött att jag var illamående. Kanske kan gå på nåt pass ikväll istället eller nåt. Jag slappade i alla fall inte till det, utan läste igenom och rättade min essä och skickade in den. Så nu är den ute ur mitt liv, åtminstone för en vecka. Nu har jag satt mig tillrätta för att inta nästa projekt: Opponera på en uppsats. Det ska vara klart tills på fredag, så om jag är effektiv kanske jag kan få en gnutta fritid denna veckan.


stone me into the grooooove

Det var på tiden! Min fantasi har kommit, mitt ordförråd har uppenbarat sig igen, jag har åter lärt mig hur man skriver utan att låta som att man går på lågstadiet. TACK. Inlämning imorgon så det var verkligen dags nu! Åter igen har jag hopp om livet ... ;) Nu börjar jag till och med fantisera om att kanske hinna med att städa upp här hemma ikväll. Det är verkligen lägenheten Gud glömde här hemma för tillfället.

Det bästa med att plugga är att jag upptäcker så mycket bra musik. Gammal och bortglömd eller helt ny. Det är kul. Har spotify på i lurarna hela dagen. Just nu: Atomic Swing. Så jäkla bra! Det är verkligen gymnasiet för mig.


Söndagsbarn

Det blev mat på Ghingis till slut. Har aldrig ätit där, och deras nya lokal var jättefräsh och fin. De hade endast söndagsbuffé men det var kul för jag ville ändå testa det. Grejen är att man får plocka ihop själv vad man vill ha i maten, kött, grönsaker, nudlar, sås osv, och sedan lämnar man in det till kocken och så lagar han det. En väldigt trevlig grej tycker jag. Det enda svåra är att man har så mycket val, och jag blev så förvirrad av alla såser och sånt att jag tillslut inte visste varken ut eller in. Så min mat blev inte den smakupplevelse jag annars hoppats på. Men det var ju helt och hållet mitt eget fel! Kan i alla fall rekommendera det till er Linköpingsbor som inte testat på det! Men, trevlig var det i alla fall. Alla fyra var dock ganska sega efter gårdagen.




Ikväll har jag suttit i djupa tankar om framtiden. Har några beslut att ta, som jag helst inte vill ta själv utan skulle hellre vilja att någon annan tog över ansvaret åt mig. Övertagandeansvar som de existentiella psykologerna kallar det (se, nåt har jag ju lärt mig i alla fall, haha). Men så lätt är det ju tyvärr inte. Mitt liv-mina beslut. Jag hatar det. Men det är väl så livet är. Tur för mig att jag är ett söndagsbarn. Det sa mamma till mig innan idag när vi pratade. Hon hade en ramsa att dela med sig av som hon tyckte att jag skulle ta med sig. Just nu minns jag inte hur den gick men jag hittade en liknande nu, den får bli bra:

"Söndagsbarn är sött och snällt. Söndagsbarn har det alltid bra och får det mesta de vill ha. Det har alltid ansetts för lyckligt att vara söndagsbarn. De kan se in i framtiden, nästan allting lyckas för dem och de har livlig fantasi."

Sådeså. Allt kommer bli bra för jag är ett söndagsbarn :)


Eine suppriso

Ja, det blev ju ingen tidig hemgång igår... Men det är faktiskt inte mitt fel!

Efter bowlingen var vi först hemma hos Rasmus en stund, drack lite skumpa och sjöng lite singstar. Sedan gick vi till Sliver/Harrys. När jag sitter inne på Sliver ser jag ett välbekant ansikte komma innanför dörren. Det ser ju ut som Eves kille tänker jag, men det kan det ju inte va. Men efter honom kommer ytterlgare ett välbekant ansikte, nämligen EVE! Jag blir helt till mig av chock. Då har rackaren haft mail och sms kontakt med Lukas i typ en vecka, för att se till att överraskningen ska gå i lås. Och det gjorde den verkligen! Vad roligt det är att bli överraskad.

Nu ska vi snart gå ner på stan och äta nåt ihop med dom innan dom åker tillbaka till Varberg. Sen blir det plugg hela natten lång om det så behövs.

let´s bowl

Idag är det Rasmus 27e födelsedag och detta ska firas med pompa och ståt. Det blir först lite bowling och sedan lite fest på det. Får se om det blir utgång för min del, jag behöver plugga imorgon och kan inte riskera att jag sover bort hela dagen igen. Idag sov jag också lite för länge, jag vet inte vad det är med mig jag bara sover och sover och sover. Men nu blir det plugg lite till och sedan får jag hoppa in i duschen och fräsha upp mig inför kvällen.

Hoppas att vi får lika kul på bowlingen som dom har här!



Nån annan här ute i världen förutom jag som gillar Grease 2? Har nämligen inte stött på en enda, och jag fattar INTE varför. Skitbra ju.

Sing me to sleep

Detta är ju inte en dag som kommer gå till historien i alla fall. Idag har jag..... kollat på tv, och sovit. Ja, jag slog nog mitt rekord i eftermiddags powernap idag. Somnade runt halv 4 nån gång och vaknade kl 9. Woaps! Snacka om att man får ångest av sånt. Hela dagen bara gick upp i rök. Så sent blev det inte ens igår, så jag fattar inte vad det är frågan om. Men kanske behövde jag detta. Nu är jag däremot väldigt pigg såklart. Det blir nog en sen kväll idag tror jag. Hoppas er dag har vart mer givande än vad min har varit!


fyra sidor senare

Jag har nog aldrig tvingats ordbajsa på liknande sätt nånsin i hela mitt liv som jag gör i denna jäkla essän.
Det enda som står är "Bajs, bajs bajs. Och såklart, bajs. Sen får vi inte glömma att: bajs bajs bajs". Ungefär så. Tur att jag ska dricka öl ikväll så att jag kan väcka mina hjärnceller åter igen till liv! Jag bara sitter här och sliter mig i håret och kollar facebook. Det kommer liksom inget vettigt ur mig för tillfället (och har inte heller gjort de senaste tre dagarna).

Men som sagt. Ikväll ska och och Lukas, Myran och Razz gå ut och ta nån öl. Det blir trevligt. Jag behöver komma utanför hemmet och vara lite social. Min gissning faller på att vi kommer hamna på Platå där det är halva priset på torsdagar. Vem kan klandra oss?

Hoppas på att min hjärna är mer i fas imorgon!

Nu är det på väg...mot ett bättre håll

Idag går allt i slowmotion. Men jag har nog bestämmt mig för att det är okej.

Dagen började vid 10. Jag gick upp och la mig på soffan och fick ÄNTLIGEN titta på Days of our lives. Dom som påstår att det inte händer nåt i den serien vet inte vad dom snackar om, jag hänger helt plötsligt inte med alls.
Hur hamnade Shawn och Belle på en öde ö? Hur kan E.J vistas i Salem utan att bli arresterad? Har Max slutat vara kär i Mimi? Och hur kommer det sig att Chelsea är polare med tönten nu? Vet hon inte att han har legat med hennes mamma? Ja ni förstår. Frågorna är många.

Efter Days gick jag och Linda på promenad. Vi har inte träffats sedan innan jul, så vi hade massor att prata om. Gick en lång runda, ett tag visste vi inte ens vart vi var, men efter två timmar var jag hemma igen. Det var mysigt att träffas och prata lite.
Sedan dess har jag prickat av ytterligare en sak på min lista och ringt dom jobbiga samtalen, det känns otroligt skönt att ha det gjort. Tänk var saker och ting kan förändras på bara en dag. Igår kände jag total kaos, idag har jag allt strukturerat :)Har även bestämt upplägget för min essä.. Så jag vet inte. Ska jag kanske låta det vara för idag? Imorgon ska jag försöka dra mig ner till gymmet på morgonen, och sedan har jag ju hela dagen på mig att skriva på essän. Jag tror det får bli så.
Kanske går det nåt bra hus-program på 8an eller 9an nu som jag bara måste se.....



Kömpisar


Lukas får för sig saker

Ibland får Lukas för sig saker som vi bara måste göra. Idag när han kom hem från skolan fick han för sig att han ville sätta upp lite LP skivor i köket. (Detta är inte första gången han får den idéen, men förra gången sa jag nej.Då var det på ett mer konstigt ställe) Idag sa jag: jaja, gör det. Och så gjorde han det. Och så illa blev det ju faktiskt inte. När man bor ihop får man ju faktiskt kompromissa ibland försöker jag tänka.






Saker och ting känns förövrigt liiiite bättre nu. Nu har jag strukturerat upp det som går att strukturera upp. Jag har börjat skriva på essän, jag har bokat all kurslitteratur, jag har beställt den boken som inte fanns på biblan, jag har skickat in lägenhetsnummer till skatteverket, jag tänkte studieförsäkra på csn men insåg att jag inte kan göra det förräns nästa vecka,jag har mottagit uppsatsen som jag ska opponera på och skrivit upp i min kalender att jag inte behöver börja på den förräns nästa vecka, så då håller jag mig till det. Det känns alltid skönt att göra listor att bocka av. Och vad som framförallt är skönt: Min uppsats har blivit godkänd att gå upp med och det känns himla gott.
Nu ska jag kanske städa lite också om jag orkar, så är det en mindre grej att bry sig om imorgon.

Trevlig kväll på er.


klaga klaga klaga

Om jag trodde att lugnet skulle infinna sig efter inlämningen av uppsatsen, trodde jag FEL! Nu kommer istället alla grejer som jag skjutit upp och sagt "jag tar det efter uppsatsen".

- Prio ett just nu är ju såklart essän, och jag kan berätta för er att det går inte bra. Fantasin är borta med vinden och dessutom var det typ 2 månader sedan jag läste litteraturen så allt är ju bortglömt. Jaja, jag har ju en vecka på mig så det ska nog gå bra.
Förutom detta ska jag:

- Fixa med alla tre NYA kurser som börjar typ.... ja nästa vecka. registrera mig, kolla upprop, scheman, beställa böcker (med vilka pengar då?) osv osv osv. Börja läsa kurslitteraturen
- Gå på upprop
- Gå på avslutning
- Så fort jag fått uppsatsen jag ska opponera på ska jag läsa denna 1000 gånger och skriva opponering på den.
- Opponera
- Ringa tre jättejobbiga samtal (vill inte)
- Fixa csn
- styra upp mitt liv


JAG ORKAR INTE. Kan jag inte snälla snälla snälla också bara få en semester??? Allt har ju verkligen gått i ett i flera månader nu, jag skulle också behöva en ledig dag, en dag då jag inte behöver göra nånting, då jag kan få kolla på days of our lives utan dåligt samvete, då jag kan sträcka ut mig på soffan och tänka "hm, vad vill jag hitta på för skoj idag då?"

När ska jag få denna semester? I juni?

The end

Nu är uppsatsen inskickad och det får bära eller brista. Jag har ingen energi över till att bry mig ens!
Så nu över till nästa projekt: Skriva essä i existentiella psykologin. JIPPY!

Slutspuuuuuurt

Gårdagskvällen spenderades på soffan framför datorn och tvn. Det var gott att tillåta sig att vara slapp för en gångs skull!

Ännu bättre blev det när jag fick se Take Thate dokumentären på ettan. Jag satt och skrattade och mös och ibland nästan grät (verkligen bara nästan) medan Lukas var tvungen att avlägsna sig från tvn av tristess. Nåja. Älskade jag TT förr så är det inget emot vad jag älskar dom nu, tänkte jag nästan skriva, men det tar jag tillbaka för ingenting kan väl slå en tonårings besatthet? Nä just det.

Idag har jag återigen jobbat. Riktig vardagslyx var det när jag tvingade upp Lukas ur sängen för att köra mig till jobbet. Fin kille jag har tycker jag. Efter jobbet fick jag skjuts hem efter en snabbvisit på Willys.

Och nu sitter jag med uppsatsen. Ni måste ju vara så trötta på att höra om den vid detta laget, och vet ni vad? DET ÄR JAG MED! Men imorgon är det inlämning så med andra ord är detta slutspurten och snart ska jag lämna den bakom mig för alltid!!!!!! JAAAAA!!!!

Veckan som kommer ska bli bra har jag bestämt. Tyvärr är det andra saker än uppsatsen som tynger och jag har haft en väldigt tuff vecka men det ska lösa sig. Det måste det. Så till veckan tänker jag (trots att jag ska skriva essä i existentiell psykologi) ta tag i saker, och jag ska ÄNTLIGEN börja träna igen, och sen tänker jag dricka öl och sen hoppas jag att vi till helgen ska åka till Malexander och bada badtunna som vi pratat om i 50 år, och jag tänker ta sovmorgon och kolla på Days of our lives och ja.... Jag ska försöka må bra helt enkelt. Hoppas jag lyckas!

Hej då fina vänner

Sjuk

Igår på jobbet fick jag lite ont i halsen och allt efter att tiden gick blev jag hängigare och hängigare. Det slutade med att jag beslutade mig för att stanna hemma idag. Jag är en sån som inte gillar att stanna hemma från jobbet, och hade nog egentligen velat bestämma mig idag istället, men det är lite dumt att göra så också då det kan sätta mina jobbarkompisar i en jobbig sits om det är för kort om tid att få in någon.

Så imorse tog jag en lång sovmorgon och la mig sedan på soffan i pyjamasen och kollade på skidor. Har bara mått bättre och bättre under dagen så imorgon ska jag jobba igen. Visst, frisk är jag inte, men jag är inte heller helt oduglig och då kan jag lika gärna jobba! Efter morgondagen ska jag ju faktiskt inte jobba på två veckor.

Mamma och pappa åkte hem från Norrtälje idag och stannade hos oss på middag på väg hem. Mysigt att ha dom här, om ens bara för en timme. Lite mat, kaffe och kladdkaka och sen var dom iväg igen. Saknar dom redan.. Jag blir ju bara så himla mammig ibland alltså.

Nu tänkte jag sätta mig och planera och drömma lite inför Italien, och om jag orkar sen vill jag ta ner alla julgrejer och lägga ner i källaren. Vi får se hur det blir med det, men hade vart skönt att ha det gjort. Egentligen borde jag plugga, men jag har börjat känna att jag inte bryr mig. Jag orkar inte stressa över den mer. Det får bli som det blir....

bye bye


Malin testar: Too faced Lip Injection Technocolor

Det bästa med eleven.se är att deras leveranser är så snabba. Idag efter jobbet fick jag gå och hämta mitt paket på Statoil med lite smått och gott i. Och självklart var jag tvungen att testa Lip Plumpern direkt! Och jag måste säga att det funkar ju faktiskt! När man tar på sig det känns det ungefär som att man gnuggat läpparna med en näve brännässlor, men efter bara nån minut ser ju faktiskt läpparna ut att vara större. Lukas ser dock ingen skillnad säger han, men vad vet egentligen karlar om såna hära produkter? Avgör själva (trots att bilderna inte riktigt speglar verkligheten, men ändå)

Före Lip Plumper:



Efter Lip Plumper:



Okej när jag tittar på bilderna nu inser jag att det kanske inte alls ser ut som en skillnad, men det är det faktiskt, ni får helt enkelt tro mig. Tror att glanset gör att det blir lite missvisande. Nåja.
Kul experiment om inget annat!

Idag var jag uppe med tuppen för personalmöte, jobbade sedan till kl fem då jag åkte hem till datorn och min kära c-uppsats. Lukas hade ätit hos sin far och hade med sig lite soppa hem till mig, det var så uppskattat, jag hade verkligen inte orkat (hunnit) laga nån mat ikväll.
Nu lägger jag nog ner det för kvällen, för jag måste städa. Mamma och pappa kommer hit och sover imorgon kväll. Mamma säger att vi inte måste städa för deras skull, men det säger hon bara för att hon inte vet hur vi har det här hemma annars.. :)

Så...Hej för mig.


Hur jag blev som jag blev

Man kan ju ibland kanske undra hur jag blev som jag blev. När jag hittar såna hära låtar så förstår jag precis vad som har format mig till den pop-tönten jag är idag.



Det värsta är att jag går igång på denna låten precis lika mycket som jag gjorde för 20 år sedan. CONTACT!

Och seriöst, hur bra är inte denna då???




Åh vad jag vill vara ung och naiv igen!!! Och ge mig tillbaka 80- och 90tals musiken tack!


Tröstshopping

Har vart så känslig de senaste veckorna. Haft gråten i halsen för minsta lilla grej, som konstant PMS! Och nej, jag är inte gravid så det kan ni stryka direkt, men skulle nästan kunna tro med mitt svängiga humör. Jag tror i alla fall att det handlar om att jag är stressad pga uppsatsen bland annat och ja, jag kan inte vänta tills skiten är över så att jag kan bli normal igen!

Nu har jag i alla fall gjort det som jag gör bäst när jag är ledsen: TRÖSTSHOPPAT! Jag älskar att tröstshoppa, det får mig verkligen på bättre humör. Helt plötsligt är det okej att unna sig dom här onödiga grejer som jag aldrig annars hade lagt pengar på. Men nu har jag klickat hem tre produkter från eleven.se, och mår genast mycket bätte :)


Hårinpackning som uppenbarligen ska hjälpa mitt hår att bli längre....Vi får väl se hur detta funkar. Jag vill ju faktiskt ha längre hår men det känns som att det kommer till en viss längd och så stannar det där. Kanske blir ändring på det nu?



Läppglans som ska göra läpparna 20%större. Jag har aldrig ens tänkt tanken att jag vill ha större läppar, men ändå kul o testa om detta verkligen är så bra som det ska va...och ibland kanske man vill ha lite mer plutiga läppar, vem vet? :)


OCH, det enda jag egentligen "behövde", en ögonkräm.

Jag lovar att uppdatera er om huruvida jag ser yngre ut, med större läppar och längre hår om några veckor eller ej.

Nu-sova!
God natt!!


blivande miljonär?

Igår var som sagt en slapp dag, inte många knop här hemma. På kvällen kollade vi på Facebook filmen, vad hette den nu igen "The Social Network"? Helt okej, men inget som jag kommer minnas resten av livet direkt.

Blir dock lite avundsjuk och skulle gärna också komma på en idé som gav mig biljoner dollar. Sjukt. Så nu ska jag sätta tänkar-mössan på och skapa nåt som gör mig till mijlonär, och som gör att jag kan göra precis vad jag vill, resten av livet. Det hade ju vart nåt. Jag skulle nog köpa hus runt omrking i hela världen....och sen skulle jag ha husrenovering som hobby. Köpa-renovera-sälja. Fickpengar i en miljonärs perspektiv. Men åh vad lycklig jag skulle va. Man säger ju att pengar inte gör en lycklig, och det tror jag inte heller, men bara liiiite pengar så att man kan uppfylla lite drömmar som man inte kan annars. Allt blir ju lite enklare om man säger så.

Jaja. Fortfarande är jag fattig student och istället för att skriva detta blogginlägg borde jag plugga...men det gör jag inte. Jag och Lukas var uppe alldeles för länge igår och kollade på skit på TV så jag gick upp först för en timme sedan. Och om två timmar ska vi till Lukas mormor och morfar på middag så jag vet inte om det är lönt att ens sätta mig med uppsatsen.
Undanflykter, det måste man få ha ibland.

Hej då.


And so it begun



Då var det plötsligt ett nytt år! Nytt år, nya möjligheter,som man säger. Detta året ska bli bra! Det ska jag försöka se till.

Sista kvällen av 2010 spenderades hemma hos Alex och Helena. Det blev trerätters och vin, och champange vid 12slaget. En lyckad kväll kort och gott. Dock spöregnade det (!!) när vi skulle skåla in det nya året konstigt nog. Nyårsafton som alltid annars brukar vara svinkall.  Nåja, det positiva med detta var att vi på grund av regnet gick tillbaka in fort, och då kunde vi se slutet av JVM matchen. Älskar småkronorna, dom är så sjukt grymma!!

Det nya året har i alla fall startat bra. Efter en välbehövlig sovmorgon kom Maria och Micke hit på fika. Dom hade firat nyår här i Linköping och jag är jätteglad att de hann komma förbi och träffas lite. Mys! Nu har jag kollat på My girl och gråtit sönder mig som jag alltid gör när jag ser den. Åh så sorglig men ack så bra.

RSS 2.0