Nästa år händer det...Idag händer också nåt.

Såg ni hockeyn igår?? Om inte, då missade ni nåt helt otroligt. Sverige låg under med 2-5 med 12 minuter kvar av sista perioden. Jag hade gett upp hoppet och satt och sorterade lite papper samtidigt som jag kollade. Aldrig trodde jag att dom skulle vända det, men det gjorde dom. Och vann! Herregud alltså. Såna grabbar! I love them!!!
Och vet ni vad det bästa av allt är? 4 av de 6 målen gjordes av LHC-spelare. Vi är så sjukt bra. Nästa år med Mange Johansson tillbaka och Tony Mårtensson... Ja. Då blir det guld helt enkelt. Det kan ni andra vänta er ;) (Ja. Jag och Lukas är väldigt kaxiga hemma i soffan just nu.)







Oh yes. Nästa år händer det.

I alla fall.Valborg idag alltså. Ska springa ner till tvättstugan nu.Fortsätta med gårdagens projekt.All smutstvätt ska bort! Om nån timme sätter jag mig ute i trädgpården igen.Det var så skönt igår så jag vill spendera så mycket tid jag bara kan där ute. Lukas jobbar ju bara halvdag idag, så han är väl hemma runt halv två-två nån gång. Och redan i eftermiddag får vi njuta av mer hockey. Jag bara älskar denna dagen.Sen ikväll pratar vi om att grilla och spela lite kubb, eller brännboll eller nåt liknande. Jag känner faktiskt inte för att parta till det. Jag vill mest njuta av det fina vädret och nåt trevligt sällskap.

Ha en trevlig valborg mina vänner!

Härlig dag!

Oh en sån nydelig dag det har vart. Började dagen med en glass ute i trädgården. Trivdes bra där ute i min nya solstol. Småpratade lite med grannen som rensade i rabatten, och läste i min Stieg Larsson bok. Pratade lite med Martina i telefon och sedan ringde jag farmor. Det var precis lagom varmt, kunde blåst lite mindre bara. Sprang upp med jämna mellanrum för att kolla så att jag inte bränt sönder mig, man vet ju aldrig!

Linda var här en stund senare på eftermiddagen. Tittade på Top Model finalen ihop. Fel tjej vann (såklart) Nik i mitt hjärta! Ja jag vet det e otrolitg töntigt att bli så inne i en såpa som denna men jag kan inte hjälpa det.

Nu har jag slängt in en tvätt, och tänkte hinna med en eller två till, innan hockeyn börjar vid åtta. Nu tror jag Lukas är på ingång!

Lös fler mord Mr Jane



Jag bara älskar The Mentalist.
Längtar redan till nästa tisdag kl 21.Riktigt spännande avsnitt var det idag. Har ni inte kollat på det innan så är det dags att börja med det nu snarast. Det är ju inte helt fel att huvudpersonen ser ut som han gör heller.
It's not wrong to be nice, så att säga.

Nu blir det nog en kvällsmacka och lite varm oboy.

Allt rullar på som vanligt...

Pratade med Martina precis. Vad glad man kan bli av lite struntprat och skratt ihop med sin bästa vän. Tänk om man hade haft lyxen att bo granne med denna vackra och tokiga människa! Då hade det inte blivit mycket tid över till annat kan jag ju berätta. Love!

Hade en effektiv dag i skolan. Vi arbetade så hårt att vi inte ens tog en matpaus. Har fixat alla intervjufrågor och matscheman inför vårt projektarbete som nu är påbörjat. Tror faktiskt det kan bli riktigt roligt! Hoppas vi får ut massor av det!

Men nu är det återigen snart kväll. Dagarna bara flyger förbi. Nästan lite för snabbt kan jag tycka. Sommaren får gärna komma men sedan kan tiden stanna ett litet tag. Gärna i juni kan den stanna för min del. Innan jag fyller 25 ;)

Mamma och pappa på besök

Mamma och pappa var här i helgen. Vi hade det jättemysigt. Hann med en väldig massa grejer. Men så är det väl när man går upp i tid på morgonen som vuxna gör ;) Ska inte tråka ut er med detaljer men kort och gott har det vart riktigt mysigt och trevligt och både jag och Lukas har blivit riktigt bortskämda hela helgen. Igår var jag ledsen efter att de hade åkt, som vanligt. Känns tråkigt att inte bo närmre sin familj och vänner och det är alltid mer jobbigt när det är dom som lämnar mig, än när jag har vart hemma och åker ifrån dom.

Men nu är det ny vecka, nya tag. I eftermiddag har vi seminarie. Men mest ser jag fram emot kvällen och Hockey VM, för det var väl ikväll Sverige spelade? Såg matchen i lördags, riktigt trevligt var det, 7-1 eller hur slutade det? Haha.

Hoppas ni haft en bra helg mina vänner.

Elproblem.

Igårkväll hände det massor här hemma. Skulle tända en lampa i sovrummet och möttes då av en stor small. Jag vet inte om jag fick en stöt eller om det lät så högt att jag ryckte tillbaka så hårt att det kändes som en stöt. I alla fall. Elen slutade funka i hela sovrummet. Kollade på vårt elskåp, en plupp hade åkt ner, så vi flyttade upp den och förväntade oss att problemet var fixat. Men icke. Försökte fixa och greja, inget funkade. Plingade på hos grannen, han kom in och försökte hjälpa. Under denna tiden höll jag på att laga middag, och märkte att spisen hade ballat ur totalt! Vred man på en platta, sattes ugnen på istället, osv. Det var inget som stämde längre. Efter några telefonsamtal med Lukas pappa ringde vi hyresvärden. Han hjälpte Lukas kolla upp felet via telefonen. Det var nåt fel i elskåpet ute i korridoren. Fick gå till affären och köpa en ny propp. Och sedan var felet löst! Efter några timmars oro och framför allt frustration.

Nu har solbrännan från igår lagt sig en aning. Ska alldeles strax ge mig på det igen. Ska bara komma ihåg att smörja in mig idag från början så att jag inte ser ut som en kräfta ikväll.

Ps. Grannen har hängt tvätt på tork i trädgården.....Betyder detta att tvättmaskinen is back on track?

Lite rödbränd

Trevligt det är att komma hem till ett nystädat hem!!
Har suttit på Lindas balkong hela eftermiddagen efter att vi var klara i skolan. Det var helt underbart varmt och skönt. Men shit, nu är jag röd och bränd. Trots att jag smörjde in mig (lite försent bara).Tror dock att ansiktet klarade sig. Har bara fått massa fräknar, men inte så mycket mer färg än så. Tror vi kör på en favorit i repris imorgon, innan mamma och pappa kommer.  Älskar att värmen äntligen kommit till oss! WELCOME

Kliniskt rent hemma...snart.

PUH! Herregud vad jag har vart i farten idag. Har storstädat hela dagen. Är ännu inte klar, men var tvungen att ta en liten paus, man får ju seriösa ryggproblem av att dammsuga alltså!
Känner mig riktigt duktig, men är förvånad över hur lång tid det kan ta att städa. Fast å andra sidan har jag städat sånt som jag annars brukar hoppa.Typ vår papperkorg i köket. Den var inte så fräsh. Bakom soffan ska vi inte tala om... Men i helgen måste allt vara skinande rent. Varför? Jo för på fredag kommer mamsen och papsen. Då ska det vara dammfritt i hela lägenheten. Det är inte ofta de är på besök så när de väl kommer vill jag att det ska va rent och fint så att det inte finns nånting man kan anmärka på ;)

Nu försöker jag fundera ut nåt gott att äta ikväll....

Eric Hutchinson...bra skit

"Löste problemet" genom att gå hem till Lukas pappa och tvätta två tvättar. Mamma sa att det kunde va silen(???var det verkligen det hon sa?) som var full med skit. Får undersöka detta snarast.
Hos Lukas pappa fick vi mer bonusar än att få lite rena sockar. Det blev god middag och sedan fixade han och lillasyster Cornerlia Spotify till oss. ÄNTLIGEN! Det var på tiden. Sitter just nu och lyssnar på Eric Hutchinson, det är ett tips!

Slutbloggat för idag. Detta måste va bloggrekord för min del. God natt!

Skittvättmaskin!

Nähä. Det funkade inte idag heller. Mer pisseblöt tvätt. Jag får bryt här hemma.

Inga strumpor kvar

Idag skulle jag ha en tvättdag. Bort med all tvätt som legat allt för länge och väntat. Tänkte börja igår kväll så att det skulle gå lite snabbare idag. Spred ut all tvätt över golvet och sorterade. Det blev sex-sju tvättar.

När första tvätten igår kväll skulle vara klar märkte jag att vissa grejer inte ens var blöta. Min morgonrock däremot var dyblöt, den vägde 5 ton av allt vatten. Dålig tvättare som jag är trodde det var mitt fel, hade jag lagt för mycket i maskinen? Körde den en gång till, tog ut lite lakan ur maskinen. Nu borde det funka, trodde jag. Samma grej igen. Morgonrocken fortfarande dyblöt, vissa handdukar var snustorra. Jag och Lukas tänkte att om vi kör en liten tvätt med strumpor och underkläder borde det ju funka. Inte denna gången heller. Allt som låg i botten var pisseblött, resten var torrt.

Nu är min tänkta tvättdag här och jag vet inte vad som är felet. Är tvättmaskinen sönder, eller var det bara jag som tog ett dåligt tvättprogram? Det har ju alltid funkat innan så det skulle ju vara konstigt om det helt plötsligt var fel program. Det värsta är att jag är i STORT behov av att tvätta! Jag har inga strumpor kvar! Såhär går det när man väntar i sista sekund.
Jag som skulle storstäda och tvätta och va aaasduktig idag. Hela min motivation är ju som bortblåst.


Ny vecka, nya tag

Tror sist jag skrev skulle jag på bio med jobbet. Filmen var riktigt bra, precis som jag hoppats på. Har ju börjat på andra boken utan att riktigt ha kommit igång, men efter att ha sett filmen blev jag väldigt motiverad att fortsätta läsa, för jag tycker ju att de är så himla spännande och ja....skitbra helt enkelt.

Annars blev det en lugn helg. Med jobb på dagen och god mat och film på kvällen. Skönt med en helg som spenderas i hemmet utan nåt speciellt påhitt. Så länge man har trevligt sällskap så är det minst lika trevligt som en kväll på krogen tycker jag.

I skrivandets stund har jag precis kommit hem från skolan. Blev klar med arbetet i väldigt god tid. Ska inte vara inlämnat förräns på onsdag! Skönt! Jag som trodde förra veckan att det skulle bli så himla stressigt. Just nu står dagens middag i ugnen. Det blir fiskpinnar och pommes. Inte avancerat alls. Men jag har ingen ork eller inspiration. Det blir nog nåt godare ikväll. Makaronipudding om Lukas får välja.


Inte en tid att deppa ihop

Vart i skolan idag på föreläsning och gjort grupparbete. Orkade inte längre än till tre, då längtade vi ut till solen. Vi tog varsin kaffe och satte oss mot en vägg och solade lite och snacka skit. Riktigt härligt. Vi har bestämmt oss att sitta ute så mycket som det bara är möjligt när vi börjar med projektarbetet.

När jag kom hem hade jag fått Gavins skiva på posten. Lyssnar på den just nu i skrivandets stund. Den verkar vara väldigt bra, men måste säga att jag är lite (bara pytte) besviken på att det var en lugn skiva.. Gavin som annars är så bra på att få mitt hjärta att hoppa och skutta av glädje och bli helt nyförälskad i livet. Detta är mer en skiva man kan gråta till. Men den dagen kanske kommer den med. Till vintern i såna fall! För nu är det vår och sommar och då brukar man inte deppa ihop, för det mesta..

Ikväll ska jag på bio med jobbet. Män som hatar kvinnor ska vi se. ÄNTLIGEN! Boken var så väldigt bra, så jag har höga förväntningar...

Unga mammor

Lukas kom precis hem och gick igen. Han skulle springa till affären och handla götta till ikväll. Vi ska nämligen fira att han fick förlängt på jobbet. Så nu behöver vi inte bekymra oss för ekonomin på ett bra tag igen! Thank you thorn!

Grejen är att godisintaget var så brutalt stort under påsken, så att det har sabbat mitt nya godisfria liv! Jag har vart så godissugen den senaste tiden. Eller framför allt läsk. Men i helgen hände nåt konstigt. Jag fick ont i halsen när jag drack läsk., så jag kunde knappt dricka det Detta är ju hemskt. Har det inte gått bort nu så kommer jag börja gråta. Läsk är ju det bästa. Jag skulle byta bort godis mot läsk. Tänk om det är nåt bestående....då vet jag inte vad jag tar mig till. Men det återstår att se.

Annars på menyn ikväll står pannkakor. Igår blev det torsk och spenat. Riktigt riktigt gott.

Annars idag har jag vart på stan och njutit av det fina vädret. Vi gjorde observationer till vårat lilla grupparbete. Emelie, som är 20 år fick låna Catrines barn, som är fem och tre år, och gå runt med dom på stan och låtsas att de var hennes. Detta för att vi skulle se folks reaktioner, eller om folk ens reagerade på unga mammor. Det gjorde de kan jag säga. Jag var lite orolig innan att vi inte skulle få några reaktioner men det var förvånadsvärt många som slängde en extra blick eller två. Kändes bra. Då kanske vi inte var helt ute och cyklade med våra teorier.

Älskade Gavin, why?




Nu är det såhär att jag är både glad och ledsen. Jag är glad för att jag tog tag i saken direkt och beställde Gavin Degraws nya skiva på cdon, så den kommer väl nu till veckan. Inte en sekund för tidigt. Jag kan inte lyssna nog på den mannen.
Men så ser jag att han kommer till Sverige. Till Lund. På ett datum som jag inte kan komma. FY FAN! Jag kan inte göra så mycket åt det heller för jag jobbar då, så att jag ska kunna vara ledig helgen efter,och den helgen måste jag verkligen vara ledig..Så...ja vad ska jag säga. Det suger helt enkelt. Kom tillbaka snart igen Gavin.

Lyckad påsk

Påskaftonen blev riktigt lyckad. Dagen spenderade vi utomhus i det fina vädret. Jag låg och solade på en filt  och lyssnade på lite musik medan killarna spelade  fotboll. Perfekt väder var det verkligen. Riktigt härligt. Efter några timmar utomhus åkte vi hem till Erik för att va med på en balkong/grill fest. Vi hade inget att grilla med oss, men det var bara trevligt att vara ute i solen och dricka lite öl. Det blev inte kallt förräns solen gick ner. Vår käre vän Meijner var på besök, så det var kul att träffa honom dessutom. Det blev en lång kväll,men var ändå hemma vid ett tiden nån gång. Det hjälpte dock inte mig dagen efter, jag var riktigt sliten ändå.

Igår var vi på födelsedagskalas ute i Kisa hos Lukas farfar och farmor. Det var trevligt trots att jag var trött och sliten. Efter att vi fikat lite gick vi en skogspromenad och kollade på blommor och får. :)

Idag var det inte så fint väder som vi hade hoppats på. Så istället för att va utomhus har jag bestämmt mig för att fixa lite här hemma istället. Kanske sortera papper eller städa ur garderoben. Sånt som man aldrig gör annars! Bjuder på lite bilder från påskaftonen!












PS. Två bra nyheter.
1. Gavin Degraw har släppt en ny skiva! Hoppas han kommer till Sverige snart!
2. Bones börjar på söndag igen!!                                                                                

En dålig nyhet
Dom ska göra en remake av världens bästa film, Bodyguard. Varför???? 

Glad påsk!!

Det blev en bra dag igår. Första dagen jag gick utan jacka, då vet man att våren är här. Att nåt sånt kan göra en så lycklig!

Vi fick mat, mat och mat hos Lukas morföräldrar igår. Det var så himla gott, men jag var nästan mätt efter bara förrätten. Mellan kaffet och kaffet somnade jag till lite ute på balkongen där vi satt och njöt av hur varmt det var. Riktig sommarvärme!!

När vi kommit hem var vi duktiga. Först sökte vi våra utbildningar till hösten, sedan städade vi klädkammaren och satte in en av våra byråer (? rätt böjning?Man säger ju knappast byrås? ) . I alla fall så satte vi in den där, den har stått i sovrummet innan, men har sagt sedan vi flyttade in för snart ett år sedan att den ska in i klädkammaren. Igår 10 månader senare, var det fixat! Hängde upp lite tavlor sedan, och sprang till pizza o kebabhuset så vi var där 7 minuter innan stängning och fick med oss varsin kebabrulle hem.
Tänk att en tavla över soffan kan göra så stor skillnad ! Riktigt bra blev det!

Idag är det basket på schemat. Och i eftermiddag blir det grillning och lite vin. Tror det kommer bli en bra påskafton!
Glad påsk!!

All god mat

Det fina vädret kom faktiskt igår, lite för sent dock, men idag har det vart här sedan jag vaknade, så det är ju gott!
Nåt som är riktigt bra med påsken är ju all god mat! I loooove food! Igår var det middag hos Lukas pappa, blev massa god påskmat ( julmat?) Janssons frestelse, ägg, köttbullar, korv, SILL osv osv... Jag åt så att jag nästan rullade därifrån. Var en trevlig kväll, som vi avslutade nere på stan med en öl. Eller två. Eller tre. Somnade på soffan till Pineapple Express. En film som Lukas och hans kompisar envisas med att den är så himla rolig, när jag inte ser det asroliga i den. Jag har dock gått med på att ge den ett nytt försök.

Idag väntar middag hos Lukas mormor och morfar. Jag är så hungrig att jag håller på att dö. Har bara ätit en banan idag. Hoppas på massa god mat. Nu är bara 35 minuter kvar tills vi ska vara där..

What's up?

Nu fattar jag inte riktigt. Var det inte tidningarna som lovat fint väder hela påsken, Speciellt idag?? När jag kollar ut genom fönstret kan jag konstatera att så är inte fallet! Det är inget fint väder ute, det suger för att vara helt ärlig. Kollade just nu på aftonbladet vad vi har att vänta resten av påsken här i Linköping. Det skulle inte va så mycket varmare än 5 grader typ. Och om det skulle bli varmare så skulle det ändå va mulet. Vad jag blir besviken! Alla påskplaner bara går i kras nu känns det lite som. Jag tror jag måste kolla på nån annans väderprognos och ignorera Aftonbladets. Jag SKA ha fint väder.

Trött....

Vad trött man kan va då! Jag får ju aldrig nog av sömn. Jag som trodde man skulle vara vårpigg nu...Men icke. Jag och Lukas har pratat lite om att kanske åka ut till deras stuga i helgen. Det hade vart riktigt gott. Om det är fint väder kan man vara ute hela dagarna och bara läsa eller gå nån promenad, kanske till och med premiärbada! Det hade vart nåt! Bara komma iväg lite. Det räckte inte med finlandskryssningen, jag behöver fly iväg lite till känner jag!

Väntar på att Lukas ska komma hem så att vi kan laga lite mat. Idag blir det den enkla, men ack så goda ,kycklinggrytan! Den blir nog dessutom lite lyxigare denna gången för jag har köpt svamp också, och det brukar vi inte ha i.
Sen har jag syndat lite också... I och med att jag aldrig åt godis i helgen, så har mitt sug efter det inte riktigt släppt. Jag var med andra ord tvungen att köpa lite! Det blev inte så lite heller. Till efterrätt ikväll blir det marängswish och lite annat götta. Utan marängen då, för den glömde jag. Hoppas det blir lika gott som jag föreställt mig.

Har inte så mycket mer kul att prata om, det händer inte så mycket här uppe om dagarna nu för tiden. Lite skola, och lite tråkigt väder.
Dock mycket bra på tv. Känns som jag kan hela tvtablån utantill. Är det nåt ni undrar över är det bara att fråga mig, jag är som en vandrande texttv sidan 601. (Vad som går på Tv just nu om ni inte kopplade...)
Så kan ni fråga typ :
 "Malin, går det nåt bra imorgon när jag kommer hem från skolan, klockan 4? "
Och jag skulle svara:
"Top Model finalen, får inte missas!"

Sista dan själv


Idag kommer äntligen min älskling hem! Det är skönt att vara ensam hemma ibland, men nån måtta får det ju va. Nu räcker det.
Välkommen hem gubben!




Ingen av oss är sådär fotogenic! (stavas det så?)
Men vi e la fina för det tycker jag

Kärlek







Dagar som den här inser man hur lyckligt lottad man är som har så fina nära och kära som bryr sig och ställer upp i vått och tort.  Detta är jag evigt tacksam för. Vad jag älskar er! Tack!

Nu borde jag gå och lägga mig. Har fortfarande sprängande huvudvärk.

Vill stanna hemma på soffan.

Hemskt vad jag var uppe i god tid till jobbet idag då. Det är inte varje dag det händer. Skönt. Men samtidigt kommer man ju in i känslan hur det skulle kännas om detta var en ledig söndag, och det är inte så kul att åka till jobbet då... Solen skiner i alla fall inte idag, så det kommer inte kännas jobbigt att stå inne...men jag hoppas verkligen att den är tillbaka till imorgon....

Har redan planerat att på väg hem från jobbet idag ska jag köpa godis och hyra en film. Då har jag nåt att se fram emot...Jag har nämligen inte köpt nåt i helgen...däremot så har jag ju fuskat i veckan, så den här veckan får strykas ur mitt nya godisfria liv.


Happy thoughts... happy thoughts....


Snart god middag

Idag har det nästan vart på gränsen till sommarvärme ute. Jag har tyvärr inte fått uppleva den riktigt, har jobbat hela dagen. När jag cyklade till jobbet imorse var det lite kalla vindar, så jag tog vinterjackan på mig. Inte det bästa valet märkte jag på hemvägen, då jag nästan svettades ihjäl. Härligt att det fina vädret är här!Hoppas det fortsätter till på måndag, då ska jag sitta ute och bygga på mina fräknar! ;) För brun lär man väl inte bli riktigt än.

Om tio minuter ska jag åka till Linda och äta middag med henne och hennes sambo Adam. Hon är väl för söt som tar hand om mig och ger mig mat när jag är lämnad ensam hemma. :)

Vårkänslor

Jag sa ju att jag skulle överleva!
Tönt Mallan som går och blir nervös över en helt ofarlig redovisning. Nu sitter jag i alla fall här, precis som jag förutspådde, framför datorn och känner lättnaden över att ännu en redovisning är förbi, utan att jag har gjort bort mig.

Våren var verkligen här idag. Efter redovisningarna köpte vi glass och satte oss i gräset mot en vägg och solade lite. Tyckte faktiskt jag kunde tyda årets första fräknar på näsan sen när jag kom in och kollade mig i spegeln. Underbart. Vad jag längtar efter sol och bad. Känner att de traditionella vårkänslorna börjar smyga sig på. Man blir glad, allt känns lättare och man blir riktigt nykär. Längtar tills Lukas kommer hem.

Ensam med min tv.

Lukas åkte till London imorse. Jag var knappt vaken när han gick och det enda jag fick ur mig var ett  "Lämna mig inte!!..." Det är första gången jag sover ensam i vår lägenhet. Det skulle vart lättare om det inte kom perfekt till redovisningen imorgon som jag vart nervös över i 2 månader ungefär. Jag hoppas att jag får nån timmes sömn inatt i alla fall. Det är inte så lätt när man inte har någon att klaga inför och som kan krama bort nervositeten. ...

Tv:n var paj hela kvällen. Det var ju katastrof såklart. Väldigt dålig tajming. Men fick igång den för en timme sedan. Det var visst så enkelt som att dra ur strömmen till boxen och sätta på den igen. Det ska jag komma igång till nästa gång.

Det är inte värst många som kommenterar  nu för tiden ( rättare sagt noll stycken) vilket får det att kännas lite som att man skriver för sig själv, men just idag gör det inte nånting, det känns lite som terapi för mig själv! Men i fortsättningen hade det vart skoj om ni skrev nåt tycker jag!

Redovisning imorgon alltså. Vad ska jag säga? Jag hatar det..Det tänker jag verkligen inte förneka. Men likaväl måste jag göra det. Det är ett nödvändigt ont. Just nu ser jag det såhär. Det får gå som det går. Jag kommer va skitnervös, och det får jag väl hellre va då. Jag får väl darra som ett asplöv och se ut som ett lik i ansiktet för att jag glömmer andas, men värre än så kommer det inte bli.
Imorrn kväll sitter jag här framför datorn, och då är det över. Bortgjord eller ej, så är det över ,och gör jag bort mig kommer jag bry mig om det i ungefär fem minuter och inte en sekund mer! Det låter väl som en bra inställning eller hur?

Mår konstigt...

Uff....
Började må lite konstigt igår. Trodde ju bara jag var trött, och trots att jag sov nästan tre timmar i går eftermiddag kände jag mig helt utslagen resten av dagen. Mår fortfarande konstigt idag. Känns som att en gigantisk förkyldning är på G... Har ont i hela kroppen och känner mig svag,fryser och mår bara konstigt helt enkelt. Får hålla tummarna för att det går över tills imorgon så att jag känner mig frisk och kry till redovisningen och till jobb i helgen.
Synd att spendera en sån här underbar vårdag inomhus!

RSS 2.0