Åh Phil!

Stackars min klassföreståndare i ettan på gymnasiet som fick ta tillbaka hennes Phil Collins skiva från bildsalen efter att jag totalt spelat sönder denna låten.. och ja, hela skivan egentligen 


Men jag tröttnar då aldrig!! Nu har jag i och för sig inte hört den på 10 år, så hade hon inte tagit skivan när hon gjorde kanske jag hade spytt vid tanken av den. Tack Kristina! Och stackars Lukas. För jag har en känsla av att den kommer gå på repeat nu här hemma.

På tal om spya, se inte Scream 4 ni som hade tänkt det. Det var inte bra alltså. Har man väntat så länge med en uppföljare förväntar man ju sig att det ska vara bra. Men icke! Inte enligt mig i alla fall. Men smaken är ju som baken.


söndag..


Mycket tankar och funderingar kring livet idag. Har en klump över bröstet när jag tänker på hur orättvist det kan vara. Hur hjälplös man kan vara många gånger. Varför vissa människor drabbas av olycka och andra inte. Det känns ledsamt.
Jag inser att människor (och däribland jag med) prioriterar helt fel och lägger energi på fel saker. Klagar över petitesser som egentligen inte spelar någon roll.
Jag ska verkligen försöka bättra mig och uppskatta det som betyder något egentligen.

skola

Vardagslivet börjar smyga sig på. Nästa vecka börjar skolan och just nu sitter jag och försöker få ihop det med poäng och vilka kurser jag ska läsa....Det är ju jättebra att jag tänker på såna saker först nu!
Men jag tror att jag gjort mitt val nu, och att jag ska läsa Rättspsykologi, folkhälsoproblem kring mat och ätande, mobbning i lärandemiljöer och arbete o hälsa ur ett psykologiskt perspektiv.
Nästa alla kurserna ska bli roliga att läsa! Men nu börjar jag bli sugen på att börja jobba. Ska påbörja mitt jobbsökande nu under hösten tänkte jag....

Förövrigt är det ju skitfint väder ute idag och helst av allt skulle jag vilja göra nåt somrigt. Undrar om det är varmt nog eller om man blir lurad av att det är soligt?

home sweet home...snart

Nu har jag varit i varberg i snart två veckor...och nån måtta får det la va. Nu saknar jag Lukas, vår lägenhet och mitt linköpingsliv. Imorgon bitti bär det hemåt. Ska bli skönt att komma hem!

Nu har jag precis varit på sjukhuset och tittat på Carins fin fina dotter som kom till världen i måndags. Det var det sötaste! Jag hade kunnat sitta och titta på detta underverk i flera dagar i sträck utan att tröttna tror jag. Kul att hon valde att titta ut medan jag fortfarande var i Varberg. Perfekt. Jag måste nog åka till varberg snart igen känner jag :)

underbara varberg

Sedan i måndags eftermiddag är jag "hemma" i Varberg. Har det underbart trevligt! Älskar Varberg o alla fina människor som finns här!!

Igår vad vi på Gekkan och handlade massa strunt. Bland annat köpte jag resterande säsonger av Prison Break...ytterst nödvändigt!
Efter Gekås åkte jag ut till Torpa där det var "reunion" av dramagruppen. Tyvärr blev vi dock endast 4 pers, och de fyra som saknades var saknade! Men oj vad trevligt det var ändå. Sara som inte visste om nåt, blev jättechockad och glad. Emma hade vart såå duktig och gjort smörgåstårta och grejer. Kort och gott vart det en mycket lyckad kväll.

Idag har jag hängt med Martina hela dagen. Promenerat, ätit god panini och lite tårta på det och bara haft det mysigt. Ikväll har jag legat halvdöd på soffan med mamma o pappa.

Imorgon ska jag träffa Carin. Hon ska ha bebis vilken dag som helst nu. Om jag får min vilja igenom så kanske det händer redan imorgon...under fikan... :) Det ska i alla fall bli så kul att se henne. Efter det åker jag till Göteborg en sväng för att träffa bästa Annika som jag inte träffat på ett halvår. otroligt mysigt ska det bli.

hej hej

dagens..


Florens


back to reality

Italien var fantastiskt på alla sätt o vis. Väl värt varenda krona spenderad. Otroligt vackert överallt, massa spännande att titta på, härligt väder, bra shopping, gott vin osv osv osv. Listan kan göras lång.
Nu är jag tillbaka i verkligheten med allt vad det innebär. Känns sådär.


Bästa Lukas och jag på spanska trappan i Rom

RSS 2.0