God natt

Var uppe med tuppen imorse! Var tvungen att gå upp klockan 7, men eftersom att jag inte ställt om mig till sommartid ännu så kan man ju säga att klockan egentligen var 6, så med andra ord : Alldeles för tidigt!
Seminariet är över nu i alla fall och det gick bra. Nu är det bara redovisning på fredag och sedan är det i princip bara projektarbetet kvar.Känns konstigt att ett år kan ha gått så snabbt..

Nu är jag bara trött i hela kroppen. Precis så slutkörd man känner sig när man sovit alldeles för lite, gått upp alldeles för tidigt och ätit på tok för lite. Det får bli en powernap på soffan!


Hemma igen!

Då var man tillbaka i vardagen igen. Helgen gick för fort! Finlandskryssningen var över förväntan! Vi hade det riktigt mysigt och trevligt ihop, men hade gärna vart iväg en dag till så man kunde gått av båten och sett lite av Finland också. Gjorde inte speciellt mycket, åt en god middag och drack lite gott vin och öl efter det. Spelade lite Blackjack och satt och skrattade åt roliga fulla människor som rörde sig så graciöst över dansgolvet. Dagen efter gick vi lite i taxfreen och spelade kort, och bara umgicks helt enkelt. Kort och gott: Lyckat! Man borde absolut åka iväg oftare ihop och bara umgås och ha det trevligt utanför vardagen!

Men så var det måndag och skola igen. Var inte i skolan speciellt länge idag men har lite till att läsa på tills seminariet imorgon. Två redovisningar denna veckan, kan det bli värre? Nä då...så illa är det nog inte. Men det är väl ingenting jag hade valt självmant.

En positiv nyhet är att jag fick deklarationen idag och jag har helt oroat mig i onödan, jag behöver inte betala, fick till och med lite tillbaka. Hur det nu är möjligt, det vet jag inte, men det är bara att tacka och ta emot!

Det vankas filmkväll

De här filmerna tänkte jag ska underhålla mig ikväll!





Detta och lite god mat, följt av godis och cola (nu är det ju fredag. Då är det okej)
Fredags kvällen är räddad!


Ha en fin helg nu mina vänner. Nästa gång jag skriver kanske jag bjuder på lite bilder från vår finlandskryssning!


Det kommer mera la la la

Det här såg jag när jag kollade ut genom fönstret imorse



 



INTE OKEJ!
Det som var vår igår, hur är det möjligt.


Jag måste i alla fall trotsa snöstormen om en stund och åka till Apoteket och köpa åksjuketabletter, för blåser det så här imorgon på havet kommer jag vara mindre rolig att umgås med och då är våran romantiska helg som bort blåst (haha)


Jag vill ha den...men vågar jag?

Är det nån som vet om man vågar lita på att beställa från okända sidor på internet. Funderar på att köpa denna underbara filmen som jag tyvärr inte sett sedan jag var....18? 19? Vem vet! Längesedan var det i alla fall. Jag och Kerstin kollade nog på den 20 gånger minst den sommaren. Har velat se den igen sedan dess men har inte vart så lätt att hitta. Vad tror ni. Är det lugnt att beställa den här?

Jag bara älskar den.

















Det är nog lika bra att gå in i duschen och göra nånting av denna dagen. Typ åka ner till stan och handla upp mina nyinkomna pengar. Det låter väl som en bra idé??


Vissa dagar

Vissa dagar vill man bara krypa ner under täcket igen och inte gå upp på några dagar. En sån dag är det idag.

Ingen riktig husmor..än!


Vuxen poäng:


Påskliljor!
Påsken har kommit hem till oss...lite tidigt men.. Luktar gott gör det i alla fall...Och lite vuxen poäng också måste jag påstå?


Minus poäng i vuxen poäng:

Kladdkakan står i ugnen. Kommer bli katastrof. Hade köpt ägg tidigare idag, för resten hade jag...trodde jag. Hade inte tillräckligt med socker..men. Man tar det man har! Helt enkelt! Bara det att den enda lämpliga formen för kladdkaka har tyvärr rostat, så det fick bli en stor. Alldeles för stor...... Så kladdkakan kommer väl vara knappt en halv cm tjock. Så går det när man försöker va  huslig och duktig!!

En ny vän i familjen

Så var hemtentan klar. Det gick så skonsamt det bara kunde gå tror jag.. Gruppen fixade det snabbt och lätt och utan konflikter. GOTT. Så nu blir det långhelg. En välförtjänt sådan tycker jag. 

Idag är det våffeldagen! Tänkte först tagit mig ner till stan eller till Tornby för att inhandla ett våffeljärn men det har jag inte orken till känner jag. Om man hade haft bil hade det vart en annan femma. Men däremot tänkte jag överraska Lukas med en kladdkaka till kvällsfikat! Det var inte igår! Jag har faktiskt inte bakat sedan jag fyllde år förra sommaren så det kan nog bli riktigt smarrigt. Har varit sugen på massa gott dom senaste dagarna, inte godis, utan tårta, semla, nåt gräddigt och kladdigt. Så det får det bli.

Nu får dom ju sig en makeover på Top Model igen... Ni som läst lite i min blogg vet ju att sist dom hade det, blev jag så inspirerad att jag själv gav mig en makeover.Känner ju direkt att suget kommer. Fortsätter dom såhär kommer jag vara skallig snart.

Och slutligen, men absolut viktigast idag, så tror jag nog att vi kan gratulera en fin tjej och vän  till en fin liten dotter.. Om det inte bara är ett rykte på facebook såklart... Men jag vågar nog påstå att det är sant. Så därför : Grattis Grattis Grattis! Du kommer bli en underbar mamma!

Vad ska man ta sig till?

Då var det dags att snart bestämma sig för vad man ska syssla med till hösten.. Är ju först och främst intresserad av Psykologi men då detta inte går att läsa förrän till våren så har jag sökt Sociologi2 (platsgaranti...bara för att vara säker) Men två av mina klasskompisar tipsade mig idag om en utbildning på 15hp som de ska söka till. Existentiell Psykologi heter det och verkar vara jätteintressant. Är på distans så tänkte att det kan man ju i alla fall testa och se ifall man orkar med utöver Sociologin.. Men nu under kvällen kom jag på att det hade ju faktiskt vart skoj att läsa nån mer kurs i psykologi också, på 15hp, paralellt med den existentiella psykologin...(om man kommer in såklart. ) istället för att läsa Sociologi som jag vid närmare eftertanke inte tyckte verkade vara så överdrivet intressant. Hittade en, klinisk psykologi men den var tyvärr bara på våren så det var ju uteslutet....
Nu sitter jag o letar som en tok på internet på andra universitet om det kanske finns nån annan distanskurs där. Men då är frågan, hur skoj är det att bara läsa distans? Man missar ju hela den sociala biten. Det är ju i och för sig bara i ett halvår för till våren sedan ska jag ju förhoppningsvis läsa Psykologi2....

Det är lite jobbigt när man inte går ett riktigt program, för att man måste ta sådana hära beslut alldeles själv, men samtidigt är det ju kul för det finns så himla mycket roligt att välja mellan. Kanske dags att ta ett snack med min studievägledare nu??

Vad tycker ni?? Tror ni det blir tråkigt att bara läsa distans eller? som sagt...bara ett halvår, men ändå.
Det postitiva med det skulle ju i sådana fall vara att jag kan spendera lite mer tid i Varberg med mina nära o kära där.
Tips och råd är hjärtligt välkomna.

Nu måste jag nog nästan gå och lägga mig. Vart uppe länge och skrivit hemtenta idag. God natt!

Behöver semester!

Har inte kommit långt idag. Sov länge och placerade mig i soffan och där sitter jag fortfarande kvar. Hemmet som var så fint inför helgen är i kaos efter gårdagens bakis dag ihop med Lukas och hans kompisar. Borde ta tag i det, men jag orkar inte. Inte än i alla fall. Borde även plugga, men inte heller det känns som jag har orken till. Om en liten stund ska jag ta en promenad med Linda, förhoppningsvis får det mig att piggna till. Satt och tänkte att jag behöver en semester, och så kom jag på att Det ska jag ju få också! Snart dessutom!

För er som inte vet det, så blev Lukas födelsedagspresent en finlandskryssning! Hade gärnat tagit med honom till Paris eller nåt liknande, men vem har råd till det? Just det, ingen. (I detta hushållet i alla fall) Så på lördag ska vi åka till Finland. Det ni. Tror det kan bli riktigt trevligt. Har bokat bord på restauranten så det blir ju en god middag också. Nu läste jag på hemsidan att dom har bastu och bubbelpool också. Det låter riktigt nice. Så nu ska jag bara ta mig igenom denna veckan o så på lördag flyr vi landet! ;) Lukas tyckte vi skulle försöka gå i land och ta en fika eller frukost. Det låter ju bra! Tror bara det är lättare sagt än gjort. Det återstår att se...

Ha en bra dag!


Det var väl det gulligaste!

Kom hem från jobbet och mötte min granne i trappen. Han sa " Du har fått ett kärleksbrev! " Jag förstod naturligtvis ingenting. Utanför min dörr står en påse med en lapp på. Det är från min kära klasskompis Annika. Hon har visst snappat upp att jag la mina sista stålar på en pytteliten godispåse igår, så när hon ska lämna tillbaka några filmer till mig får jag mer än så... I påsen ligger, förutom mina filmer, en mega godis påse! Sicken tjej alltså!! Jag blev så glad! Detta har gjort min dag. Inte själva godispåsen, utan hur söt och fin den där Annika är! Det var verkligen det gulligaste jag vart med om på mycket mycket länge.

Fick ännu en överraskning innanför dörren. Dörren som för övrigt var olåst. Inne stod tv:n på på högsta volym, datorn va på och lamporna tända. Jag trodde självklart att Lukas var hemma, men nej. Han måste lämnat hemmet i en väldans hast. Hur kan man va så tankspridd??  Inbrottstjuvar är välkomna hem till oss!



Söta söta Annika
( och en aningen överförfriskad Malin... )

I can see him dance away now....

Herre Gud vad roliga dom är i Singing bee när dom ska envisas med att DANSA till sin falsksång, riktigt diggar järnet gör dom. Jag älskar det.
Sicket program det är alltså!


Pank men glad för det.

Fredagskväll är aldrig fel. Då är det mys på hög nivå! Särskilt nu sedan jag slutat äta godis och dricka läsk på veckorna (inte illa va?? ) Så mina sista slantar idag var verkligen tvugna att gå till en cola  (B-märke dock... ) och en liten liten godispåse... Är ensam hemma ikväll så jag hade verkligen inte kunnat spendera den här hemma utan lite götta.  Men tyvärr var verkligen detta mina sista pengar, bokstavligt talat, så nu är jag pank tills på onsdag! Tur att man har lite pengar att håva in från lite folk, annars hade jag vart körd!

Har jobbat i eftermiddag/kväll. Tyckte faktiskt det var riktigt trevligt. Kom ihåg hur trevligt det är att jobba i veckorna, när det är lugnt och folk vill ha hjälp! Det är ju då det är roligt. Och så är det inte på helgerna, då är det bara kaos.... Så det var inte alls fel att jobba idag faktiskt. Nu blir det jobb imorgon med men på söndag är jag ledig. Gott!

Jag har ju en liten plan att jag ska börja springa nu när vårvädret sagta men säkert börjar komma... Det enda är att, jag brukar få för mig såna hära grejer...men så gör jag det aldrig! Har ett svagt minne att jag fick denna idén förra våren också nämligen.... Så jag funderar på om jag ska skaffa mig en liten motivations grej....






Vad tycker ni? Hittade denna fina stegräknare på stegräknare.se, och det är inte vilken stegräknare som helst utan det är även en MP3 och man får ett minneskort på 2 GB till den...Den mäter även kaloriförbrukning och distans.. Vad tror ni? För 469 spänn är den min.. Om inte annat har jag ju en mp3, eller hur?? Har förhoppningar att det kanske skulle göra mig motiverad.. Men först o främst måste jag köpa ett par riktiga skor, kan nog inte springa i mina converse, det är nog inte bra för en plattfotad som jag....

Planen: Att sluta oroa sig

Underbart väder idag också. Var en sväng i skolan och samtalade lite med gruppen och sedan efter en trevlig fika, och en skön promenad hem gav jag mig på en storstädning här hemma.
Det är det som är det enda negativa när solen skiner, all skit som man knappt visste fanns syns jättetydligt! Jag behöver veeeerkligen tvätta fönsterna...Men det tänker jag veeeerkligen inte göra. Inte än på ett tag i alla fall. Kanske när det är lite varmare.Det är ju ett megaprojekt som man ska göra en gång om året eller nåt  ;)

Såg en bok när jag satt i skolan idag. Det var verkligen som att den viskade "Maaalin...Köööp mig. Köööp mig."  Så jag var ju helt enkelt tvungen. Ni som känner mig väl tycker nog också att det är en god idé!







Så jag hoppas på en totalförändrad Malin när denna boken är utläst, om inte annat kanske den kan hjälpa mig i mitt blivande yrke som beteendevetare, kurator eller vad det nu blir av mig..............

Nu blir det goa mackor med skagenröra o massa god sallad och lite skön läsning!

Problemet löst

Känner mig lite pms:ig (vilket jag inte kan skylla på tyvärr, inte är rätt period just nu) och tycker synd om mig själv. Har vart uttråkad hela eftermiddagen pga tv:n. Var ledsen över att jag missade M.M bland annat. Tio över nio testade vi tillslut den sista lösningen, att testa med en annan antennsladd, och det funkade! Jag blev så glad att jag ville gråta! Men sen ville jag gråta för att vi inte kom på det 6 timmar tidigare. Men men... Fick se i alla fall nästan hela the mentalist och får väl se M.M reprisen imorgon istället.

Lukas är i köket o fixar lite nattamat till oss, spagetti o köttfärssås. Kanske blir jag gladare med lite mat i magen.
God natt!


Det höll inte!

Jag brukar faktiskt kunna kritisera LHC när dom spelar kasst, så det jag skriver nu är inte partiskt. Men jag tror att alla som såg matchen igår (och är ärliga) kan säga att LHC var bäst... dom ägde ju matchen. Tycker det känns så orättvist att dom ska åka ut på nåt sånt. Det enda Skellefteå hade var en bra målvakt, det var det som räddade dom. Tyvärr hade inte vi det. Men som dom kämpade på. Jag tror helt enkelt inte det var meningen med Guld i år heller, det får bli nästa år när Mårtensson o Weinhandl är tillbaka. Då smäller det. Nu håller jag tummarna för mitt andra favvis lag, Färjestad.

Sicket väder vi har idag! Nydeligt! Men nu när man kommit in får det gärna mulna på lite så att man inte känner sig dum som sitter inne. Tyvärr har vår TV lagt av (var det för att vi ogillade den så starkt igår kväll? ) Jag hoppas att det är nåt lättfixat problem, det kommer bara typiskt, finalen av Mästarnas Mästare är ju ikväll. Skit också!

Övertid

Det är förlängning i matchen...två övertidsperioder är förbi...nu väntar vi på en tredje. Det värsta är att LHC har vart SÅ bra hela matchen. Bara det att Skellefteå har en grym målvakt och det har inte vi. Så jag är rädd att det kommer gå åt helvete rent ut sagt. Det är nog inte bra att va nervös under så här lång tid ( 4 timmar) för nu börjar jag må illa.

oooooohhhh.....nervööööst

Jag är så nervös att jag håller på att dö. Hjärtat klappar på helvarv..Bara en period kvar...LHC leder..men bara med ett mål och Norronen e skit i mål så vad som helst kan hända. KOM IGEN LHC!!!

Sista chansen nu

Idag har jag äntligen tagit tag i mitt liv och beställt tavlor från en skitbra sida som ni kan kolla in här. Vi har ju en stor vit tråkig vägg över soffan som behöver täckas med nåt fint, så nu har jag äntligen äntligen äntligen gjort det. Dom har dessutom 25% rabatt just nu, så pass på. Dom här två blev det...




 

Den här ska pryda väggen i vardagsrummet och den nedersta tänkte jag vi skulle ha över sängen



Vad tycker ni??Jag tror det kan bli hur bra som helst. Hoppas jag

Förövrigt tyckte jag det var riktigt störande idag när jag kollade ut och såg att våren var här, strålande solsken var det ,och jag tänkte att då var det dags att använda mina beiga chinos för första gången i år, sagt o gjort. Det var bara det att när jag och Linda tog våran skogspromenad var det mulet och det var blött från all snö som börjat smälta bort så chinosarna blev ju skitiga såklart, och min våriga idé var misslyckad.....

Om två timmar gäller det. På riktigt. Sjunde och sista matchen i kvartsfinalen mellan älskade LHC och Skellefteå.. Det måste gå vägen alltså.  Jag o Lukas bad lite spontant till Gud igår kväll och bad honom fixa så att LHC ska spela bra idag.. Haha...Så vi får väl se om han där uppe tycker om oss eller ej! Har i alla fall köpt några folköl till oss så att vi kan ha en trevlig kanske sista match ihop för denna säsongen.

Håll tummarna ikväll nu! Trots att ni kanske inte är LHC fans egentligen så kan ni väl göra det för min skull!





go go go my boys 2 men





katastrof?

hm...vad ska man säga. Svenska folket har gjort det igen. Röstat fram en skitlåt. Illa, men inte heller oväntat. Jaja...den var la bättre än snälla snälla i alla fall, det kan jag ju nöja mig med. Fattar inte hur man inte kan tycka att alcazar eller måns eller sarah va bäst?? Men det kan hända att den funkar i Eurovision, i och med att den är lite udda, det får vi hålla tummarna för...

Vad skönt det är att va ledig...synd bara att det är tråkigt väder ute! Det blir nog en hel dag framför tv:n!

Ohhh...vad svårt det blev

Har gjort ett väldigt tafatt försök att efterlikna hur man skulle se ut på ett riktigt fullmoon party... Om det hade vart sommar hade det inte vart riktigt lika jobbigt, för då hade man kunnat ha på dom där lite mer lättklädda kläderna som man faktiskt hade i thailand utan att se ut som en slampa.. men så var inte riktigt fallet nu.. Jag kommer ju skämmas om folk verkligen gått in för det ikväll och klätt ut sig för det syns inte nånstans på mig att jag ska låtsas va i thailand. En kort jeanskjol var det närmsta jag kom. Om jag inte hade haft strumpbyxor hade det vart perfekt med flipflop också.. men det går ju inte riktigt. Vi får hoppas att det blir trevligt ändå! Trots att min "utklädnad" suger!
Luggen i och för sig! Det är också Thailand!




Såhär har jag aldrig sett ut på ett fullmoon....men ikväll kommer jag göra det..

Fullmoon party!

Ikväll ska jag på fullmoon party! I Sverige! Inte illa va! Det är studentfest på G. Sittning var det visst, det visste jag inte från början, då hade jag vart mindre intresserad faktiskt, men tror det kan bli trevligt. För 30kr får vi thaimat och vin eller buckets (hoppas på buckets men vet inte om det bara är ett rykte)

Det här med sittning alltså... Det kan ju bli hur bra som helst, om man hamnar bredvid trevligt folk, men kan även bli katastrof. Vet inte om jag diggar bordsplacering riktigt, men det återstår att se. Klockan 4 börjar vi med lite förfest. Frågan är bara vad man ska ha på sig...Annika tycker att vi ska gå barbent. Då kommer jag frysa ihjäl. Tror tyvärr att strumpebyxor är ett måste...det är ju faktiskt snö ute. BRR...Ska snart ner på stan med annika och köpa lite öl till kvällen.. Sedan blir det plugg fram till klockan 3...

Trevlig kväll hörrni!

Bjuder på lite bilder på hur ett riktigt full moon party ska se ut :)





Buckets buckets buckets......





Buckets. Buckets. Och buckets!





Och sen så avslutar vi med en macka på Chicken Corner!


Önsketänkande

Bara nån månad till...sen så....




Sitter här och drömmer mig bort lite. Hade det inte vart trevligt att tjäna såpass med pengar i framtiden att man har råd att ha ett hus i Spanien eller Grekland eller nåt, som man man uttnyttja lite då och då. Kommer ju aldrig hända, men det hade vart riktigt nice. Annars SKA jag ha en sommarstuga i Varberg, det är ett måste om jag inte ska få bo där året runt... Då ska jag i alla fall bo där varje sommar. Måste bara fixa ett yrke som stämmer överrens med det. Tänk vad mycket drömmar man har...Hoppas dom slår in, i alla fall några av dom.

Seminariet idag gick ju fint... Sjukt att man ska bli nervös över nåt  sånt som inte alls är jobbigt egentligen.  Det får bli skärpning på mig i framtiden när det gäller sånt alltså!

Ikväll blir det att kolla lite hockey hos Linda. Blir väl till att kolla på målextra eller nåt, för både canal plus och kanal 9 jävlas med oss genom att envisas med att bara visa LHCs matcher på PPV... Jag blev riktigt arg tidigare idag. Kanal 9 (som vi har) har visat allas matcher en gång, förutom LHC, ska visa Förlundas match idag också!! Det blir TREDJE Frölunda matchen. Och LHC har inte fått nån där. Jag kan summera det hela i ett ord: Idioti.


Jag gillar det

Kollar just nu på ett program på trean som går varje Onsdag klockan 22. Det är en brittisk dokumentärserie och i varje avsnitt testar denna kvinnan på olika grejer. I första avsnittet jag såg skulle hon testa hur ung hon kunde bli, och gick igenom allt från botox till plastikoperationer. Andra avsnittet skulle hon se hur smutsig hon kunde bli och dushade inte (eller ens tvättade händerna) på 6 veckor. I kvällens avsnitt ville hon se hur hon som trebarnsmamma skulle fungera om hon var pårökt. Det jag gillar med denna serien är att hon verkligen tar steget fullt ut hela tiden, hon bangar inte för nåt! Och i dokumentärssyfte tycker jag att det är riktigt intressant. Undrar  vad hon hittar på nästa vecka....

Hockeyn ikväll..... skit skit skit skit. Jag skulle följt min känsla och inte gått o kollat på den ens.

Nu är det The Shining som ska få avsluta kvällen för oss.. Lukas har aldrig sett den,och han hatar skräckfilm, så jag tror att han kommer ångra det om ett tag.... ;)

Ps. Helt rätt Anja ;)

Wow!

Trots att klockan inte är så mycket, har jag redan slått mitt besöksrekord! Hela sju besökare! HAHAHA. Nu förstår ni hur populär min blogg är. Men jag gillar den ändå.

Har vart i skolan en sväng, sitter o väntar på att min fiskgratäng ska bli klar i ugnen så jag ska få lite mat i magen för att sedan orka plugga hela dagen lång..Det var som att en bomb släpptes över oss idag, helt plötsligt är vi helt överbelastade med skolgrejer att fixa inför de närmaste dagarna och de närmaste veckorna. Känns ju sådär kul. Det är aldrig roligt att läsa när man känner sig stressad och tvingad...Men det blir väl bra tillslut.

Messade Lukas och bad honom köpa bullar till semlor på hemvägen sen, så jag hoppas han hittar några så vi får lite go fika ikväll till Mästarnas Mästare och The Mentalist. Det är sjukt vad snabbt man vänjer sig vid att man har tv och helt plötsligt följer minst ett program om dan... men jag gillar det.

Hade egentligen lite mer djupa tankar att dela med mig av men jag tror att det får va tills senare ikväll!

Finns det nåt bättre..

...än att slå på tv:n och se att en Leslie Nielsen film går? Det blir svårt att slå i alla fall. Eftermiddagen är räddad!!

Det är väl ändå typsikt..

När jag vaknade i morse var det kanon fint väder ute. Ändå åkte jag till biblan i skolan för att läsa lite. 100 sidor senare tänkte jag ta en paus och åka hem och ta en liten promenad. Då var självklart det fina vädret borta. Typiskt är väl det. Måste ändå gå till macken och skicka tillbaka min HM bikini och posta ett brev till norska banken. Hade bara vart trevligare om det hade vart strålande solsken som det var för bara några timmar sedan....

Sen är frågan om jag ska fortsätta plugga eller ej. Grejen är den att jag känner mig "duktig" alldeles för snabbt! "Jaa men nu har jag läst 100 sidor, det är ändå en fjärdedel av boken, så behöver jag inte läsa mer idag..." Varför inte läsa 100 sidor till så är halva boken avklarad? Försöker övertala mig själv förstår ni... Får se hur det går och vad det blir av denna dagen....

Nu blir jag lite rädd

Melodifestivalen igår gick väl precis som jag ville. Sarah Dawn Finers låt fick mig nära lipen varje gång hon sjöng. Nu har jag ju ännu mer beslutsångest över hur jag ska rösta i finalen... Blir nog till att både rösta på Alcazar och Sarah.. tror dock inte att nån utav dem kommer vinna, jag läste nu att Caroline af Ugglas är favoriten inför finalen.. Och visst, det är väl ingen asdålig låt, den skulle väl vara okej i andra sammanhang, men SNÄLLA SVERIGE! Vi gräver våran egen grav om denna vinner! Den kommer ju hamna sist i Eurovision och då får vi kvala nästa år, det vill vi väl inte!! (Får vi göra det i år förresten? Minns inte vilken placering Charlotte fick...)
Som vanligt tror jag att jag vet bäst när det gäller melodifestivalen haha..

Snart bär det av till jobbet... Blir nog okej tror jag. Sen har jag ju alltid Bones att se fram emot ikväll. Och det är ju inte helt fel!





Bli ihop nån gång då!!!

Men för livet!

Låg på soffan igår, kände mig hängig och seg,och kollade på Top Model. Dom fick sig en makeover, och det gjorde mig väldigt sugen på en också! Så jag gick in på toan och klippte spontant lugg. Tyckte den blev riktigt bra faktiskt (dock kanske inte så jättejämn), men tyckte den blev fin på mig. Blev plötsligt på lite mer party humör än vad jag vart tidigare under dagen. Så jag bestämde mig för att hänga med ut trots allt, trots att jag skulle jobba idag. Det skulle jag ju inte gjort alltså. För kvällen slutade med att en överförfriskad okänd kille spydde ner min rygg och mitt nyfriserade hår. En fruktansvärd och traumatisk händelse, och det vänder sig fortfarande i magen när jag tänker tillbaka på det. Nog om detta.
Ser fram emot en kväll på soffan med god mat, melodifestivalen, kanske en hyrfilm, sittandes bredvid min favoritman i soffan.  Ska bojkotta krogen framöver. I alla fall tills folk lärt sig att man inte spyr på folk.

Gott gotti gott gott

Tänkte att ni är ju säkert jättenyfikna, så här ska ni få se det färdiga resultatet...... ;)









Den blev la okej, eller hur??

Inte enda gamlingen i lägenheten nu!

Dagen började tidigt idag, med en fin liten frukost med tända ljus och blommor för Lukas som fyller år idag. Grattis grattis! Medan jag satt och mumsade i mig mackor såg Lukas mest förstörd ut för att han var så trött så kaffe var det enda han fick i sig. Fick nästan lite dåligt samvete för att jag släpat upp honom så tidigt... Men. Fyller man år så hör det till  tycker jag!

Sedan bar det av till skolan för att skriva ut och lämna in hemtentan... Har som vanligt inte den bästa känslan, men det känns ändå som att det borde räcka till ett godkänt.. Men man vet ju aldrig, alla skriver ju så olika så det är svårt att jämföra med varandra.
Efter det blev det en kaffe med Annika och Emelie och nu sitter jag här hemma och försöker ta tag i mig själv att göra klart smörgåstårtan som jag påbörjade igår kväll. Det är bara den "lätta" delen kvar, att dekorera, men av nån anledning har jag fått för mig att det kommer bli skit alltihop och drar mig för det! Känns som att all min fantasi använts till hemtentan så nu finns det ingen kvar! Får se hur det blir.. Kalaset börjar ju inte förräns om fyra timmar så jag kan nog sitta här på soffan lite till! Se på nån trevlig såpa på tv..

Slutspelet börjar ikväll! Detta får ju inte missas! Go LHC!





Många sånna hära miner ikväll tack grabbar!

here we go again...

Då sitter man här igen, och väntar på en hemtenta som dimper ner i mailboxen om ca 8 minuter. Lite små pirrig. Och stressad! Det där med stress fattar jag inte, vi har ändå tills på torsdag till lunch på oss. Det kanske bara är att man är ivrig att komma igång. Har laddat upp med en kaffekopp bredvid mig, och jag förväntar mig att det blir en hel del sådana under dagen. Håll tummarna för att det inte blir för svårt nu!

Äntligen söndagskväll

Jobbade extra idag, så nu är jag precis hemkommen och ska laga lite god mat, sätta på mig mysbrallorna och bara mysa framför Bones som börjar om lite mindre än två timmar. Älskar Bones! Vet inte vad det är med det programmet som verkligen fått mig att fastna. Det känns faktiskt ganska skönt att man har varit aktiv idag trots allt. Då vet man att man är värd soffan när man kommer hem.

Min kommentar angående melodifestivalen igår...Hm.. För det första, Star Pilots: Skäms på er! Plagiat av minst två låtar! Vad har hänt med fantasin egentligen? Och ännu mer skäms till er svenskar som röstade på dom ändå! Ni får ju inte min cred för en bra låt i alla fall.  Annars tyckte jag att Sarah Dawn Finer var kanon.. och även... jag skäms så mycket över att säga detta, men var inte Thorleifs låt ganska svängig ändå? Vem är jag? Martina har fått mig att digga dansband. Nu är det illa. Men jag får ju stå för detta! Lite tråkigt att alla låtar är framröstade nu, har inte nån klockren favorit som man brukar ha...Det får väl bli Alcazar i såna fall. Ja jag tror nog nästan det.

RSS 2.0