testat spinning för första gången

Jag = Död

Det var bland det värsta jag upplevt i hela mitt liv.

Nu väntar jag på att chili con carnen ska bli klar så att jag kan bli stabil igen.

Italia

ooooh. Jag har så mycket att göra nu. Onsdag har jag inlämning i ena kursen, torsdag morgon inlämning i andra kursen, och nästa vecka inlämning i tredje kursen.
Och ändå är det enda jag vill göra att planera Italien resan!

I fredags åkte jag och Lukas nämligen till SJ och köpte och bokade resan! (wooooohoooo) Det känns...HUR bra som helst. Åker den 18e Juli och kommer hem den 4e Augusti. Det känns helt overkligt, men jag är så glad att det verkligen blir av.

Nu har vi dock kommit på att vi inte kan vara så spontana som vi velat vara. Det finns ju så otroligt mycket vi vill se, att vi nog måste strukturera upp det, göra en reserutt, boka hotell osv. Nästan att vi måste schemalägga vissa dagar så att vi verkligen hinner se det vi vill...

Just nu ser det ut så här. 3 dagar i Milano, 2 dagar i Venedig, 3 dagar i Florens, 4 dagar i Rom, 1 dag i Pisa och 1 dag i Cinque Terre. Önskar att jag hade två veckor till att spendera...Men tror att det kommer bli bra, oavsett vad vi hinner med och inte.

 
Biljetter och Cinque Terre....

Vill bara bli klar med allt skolarbete nu så att jag kan sätta mig i lugn o ro och kolla hotell osv... Men det kommer väl.
Kan inte fatta att jag om 2 veckor är utbildad beteendevetare. Fil. kand. i beteendevetenskap med inriktning psykologi. Jag gillar´t :)

Yatzy!

Har haft en sjukt trevlig kväll.
Först gick jag på danceaerobics (fortfarande orsäker på den stavningen).. det var....sjukt svårt och väldigt jobbigt. Har nog aldrig svettats så mycket. Alla andra framstod som professionella dansare medans jag flängde fram och tillbaka som en gorilla på jakt efter banan. Trodde ju att alla skulle va nybörjare...men icke. Får se om jag går igen, det var lite för mycket att hålla i huvet tyckte jag.

Efter träningen köpte jag med mig några 3,5or hem och placerade mig framför datorn, jag och Eve hade nämligen bestämt att vi skulle spela yatzy och dricka öl med varann idag över webcam. Haha, det var svintrevligt. Det kändes faktiskt som att vi satt i hennes vardagsrum hemma i Varberg och umgicks. Hur trevligt som helst. Att man inte gör sånt oftare. 2 och en halv timme senare och varsin vunnen omgång sa  vi hej och godnatt.
Och nu ska jag nog knyta mig också.

Imorgon ska jag och Lukas snacka med SJ om interrailkort och jag ska förnya mitt pass....Äntligen!


Tack gode Gud för fina vänner!

hehe...

Här kommer mer skoj....



störtskön!

Idag har det varit en omotiverad dag. Så har det vart senaste tiden. Jag kan inte få mig själv att göra saker som jag borde. Jag går upp i tid, sätter mig vid datorn med en kopp kaffe... och sen tar det stopp.
Hoppas på en bättre dag imorgon.

Jag kom i alla fall iväg och tränade Burn idag, det var riktigt skönt. Har dock ont i handleden sen igår så kunde inte göra armhävningar och sånt, men det gick bra ändå. Det blir en träningsvecka detta. Imorgon kommer veckans höjdpunkt, ZUMBA (lovelovelove it), sen dan efter det var det nån dansaerobics (ojoj stavining på detta?) som samma tjej som har zumban skulle hålla i, så det var jag ju bara tvungen att boka upp mig på också.

Känns bra! Dans alltså. Det är renande för själen kan jag berätta!

sköj

detta tyckte ju jag var askul. Visade det för Lukas, han tyckte inte att det var lika kul. Men kanske kan jag glädja nån annan där ute?



Så vad tycker ni? Är det nåt jag bör anamma i mitt eget jobbsökande??

I alla fall. Med detta avslutar jag denna kväll. Jag har vart på Box med Linda och lyckades skada mig själv mer än nånsin. Lyckades ge mig själv en käftsmäll, så imorgon har jag nog fläskläpp. Sen slog jag nog för hårt, så jag har ont i hanleden. Sparkade för hårt gjorde jag också (och fel) så jag har ont i tån med. Blir gott med en dush o sen sängen.

Bye bye

ett litet tips

Kanske var det för längesedan jag var i Thailand, och att jag är helt ute och cyklar nu....MEN. Så här är det.

I Bangkok kan man köpa den GODASTE juicen som någonsin existerat. En nypressad apelsinjuice som dom säljer på Khoasan Road... Den är helt underbar och smakar absolut inte som någonting som finns att köpa i Sverige.
Fram tills nu?

Ok, det går fortfarande inte att jämföra, men köpte Tropicanas nya juice, Clementine! Det påminde faktiskt om den juicen. Som sagt, inte på pricken likt, men ändå åt samma håll. Och även om man inte håller med, eller ens har smakat den thailändska juicen, så var den god.

Löp o Köp helt enkelt.


Det underbara orginalet....



...och "kopian"...

skotävling

Gillar ni skor? Missa inte den här tävlingen som TLC och Brandos.se har, man kan vinna ett presentkort på Brandos.se på 40000 kr.... Helt ok pris va? det hade ju jag behövt i alla fall som den fattiga student som jag är...

Nu e det snart dags för sängen. Har vart duktig idag och vart både på Box och Core. Imorgon vill jag ha träningsvärk. Men man får ju inte vara hur nyttig som helst, så när jag kom hem bakade jag en kladdkaka och frossade i. Gött!

God natt alla fina...

grattis bästa farfar

Idag fyller min fina fina farfar 89 år.
Goare, snällare och härligare man får man leta efter.
GRATTIS!!


helgen som varit

Det har varit en trevlig helg.

Igår åkte vi på dubbelkalas för Lukas farmor och farfar i Kisa. Det var ett trevligt kalas med massa god mat och fika. På kvällen kom David hem till oss och joinade oss i melodifestivaltittandet. Det var ju himlans spännande måste jag säga. Det trodde jag aldrig. Det var synd att det inte gick hela vägen, men en tredje plats är inte fy skam det heller :)

Måste bara påpeka en sak. Vi var väldigt seriösa igår nämligen och satte poäng på varje låt för att göra det hela ännu roligare. Mina favoriter var Slovenien, Österrike, Estland, Serbien och Ungern. Dom kom på 13e, 18e, 24e, 14e och 22e plats?? Kontentan av detta? Europa tycker inte som mig. Grekland som jag gav minst poäng kom 7a. Azerbaijan kom på plats nr 16 hos mig. Konstigt det där.

Nu är det annat som gäller - final i hockeyVM. Jag är lite för rastlös för att kolla konstant men tycker ändå att det är väldigt spännande. Heja heja.

Idag fick jag sova länge, sen fick jag ett mycket trevligt sms från Hanna som var på besök i Linköping. Hon ville fika. Det ville jag med. Hade en väldigt trevlig fika och promenad kring stångåg innan hon åkte tillbaka till el stockholmo. Det var väldigt trevligt att träffa henne, jag har en fin vän i henne!! <3

Imorgon måste jag motvilligt återgå till min hemtenta.
Hej då


Gooo Sweden!!!

Gött! Saade gick vidare!Wohooooo!!


mm...sicken liten manboy han är.

Jag blir ju som vanligt extremt patriotisk i såna sammanhang och tyckte ju att Sverige var klart bäst igår. Lukas anklagar mig för att inte vara objektiv...Va?Vem? JAG? Ok, kanske stämmer till viss del...en liten.
Men jag gillade faktiskt Slovenien också. Det var en fin bete. Hon kan få komma 2a tycker jag.



Nu ser jag bara fram emot morgondagen såååå mycket. Kommer bli spännande! Vet inte om jag tror på vinst dock, men allt är möjligt!

Försöker skriva hemtenta. Koncentrationen är, som vanligt nu för tiden, inte direkt på topp. Känns som lördag idag. Mitt huvud har tagit helg. Jag vill gå ut och plocka liljekonvalj. Men det får vänta

irriterad

alltså, det är ju nåt med denna dära melodifestivalen som alltid lyckas få mig irriterad alltså. Här kommer en summering av gårdagens semi.

Idag vill jag ta upp det här med landsförrädare!!

Det är INTE okej som svensk att ställa upp för något annat land, på något sätt!! Varför vill man ens det??? Hur kul är det att se dom där Rångedal bröderna eller vad sjutton dom nu heter, i Rysslands tävlingsbås?Eller att svenskar har skrivit låten, gjort dansen, dansar i bakgrunden eller sjunger i bakgrunden. INTE OKEJ. Okej, dansa i bakgrunden är väl på ett sätt okej....fast bara nästan. Det värsta jag vet är när det är svenskar som skrivit låten, eller när det är en svensk som framför det. Då blir jag så arg så jag inte vet vart jag ska ta vägen.

En annan sak som inte är okej är Englands bidrag. Det är ju för fan BLUE som är deras bidrag!Hallå??? Inte okej??? Dom har ju fans över hela världen. Nästa år kan la vi skicka Roxette eller ABBA eller Ace of Base (haha) eller nåt då så får vi se vad folk tycker om det.
Tur att dom inte skickade Take That i alla fall, då hade jag ju mot min vilja vart tvungen att rösta.

Aja. Låtarna igår var inte SÅ fruktansvärda (fast jag tycks vara den enda som tycker så). Jag brukar annars vara väldigt kritisk till det. Kanske var det för att jag förtärde ett glas vin samtidigt och att detta gjorde mig mer ödmjuk. Vem vet.
Tyckte i alla fall att Albanien kunde fått gå vidare, men det gjorde dom ju inte. Att Grekland och Island gick vidare är ju ett skämt. Resten helt ok. Förutom Ryssland som snackat skit om sverige och som hela deras bidrag är svenskt. Ni kan nog gissa vad jag tycker om Rysslands bidrag.

Nu håller jag bara tummarna för Sverige på torsdag!!

338..

.. är min reservplats till skrivkursen i sommar. 338??? Hur många söker egentligen? Det var en besvikele, den kursen hade vart perfekt för mig annars, den är på distans så jag hade kunnat vara hemma i Varberg mycket. Nu får jag läsa ekonomisk familjerätt istället. Det är egentligen ett vettigare val, men det är på plats här i Linköping och det känns lite opepp. Men men.

Äntligen helg! Det ska firas med att gå upp tidigt imorgon och träna Bodypump. :) det ska bli kul känner jag. Gillar att starta dagen med lite träning. Annars blir det en lugn och skön helg.

Förövrigt har jag en ny favoserie "Little people Big world" eller vad sjutton den heter. Dom e så duktiga, söta och bra. 



Och tycker ni inte att pappan ser ut som Richard Gere? Hur likt?



Erkänn!

lördag tack

Hatar denna veckan. Jag kan absolut inte fokusera på någonting, går runt och oroar mig för precis allting som jag inte borde oroa mig för istället. Hatar att vara så tankspridd och orolig. Så otroligt jobbigt. Kan vi bara hoppa fram några dagar, kanske en vecka (eller i alla fall till lördag), så blir jag jätteglad. Och om inte det går, så nöjer jag mig med om vi kan hoppa fram till ikväll istället, för då ska jag träffa Marielle och det ska bli jättetrevligt. Vi ska ta nån öl ihop, det blir gött.

Hej då

Hahahaha


uuuh

Åååh... Hatar att vänta. Finns inget värre än att gå och vänta på telefonsamtal som man dessutom inte vill ha. Jag blir ju så nervig.
Idag har jag inte pluggat ett dugg! Inte bra kanske, men SKÖNT. Jag har degat på soffan hela dagen och det har vart så sjukt skönt...skönt skönt skönt. 

Men nu ska jag snart gå och träna lite så att jag får ut lite energi och skingra tankarna lite. Det ska bli gott. Idag ska jag nog köra lite armar. Jag vill bli så stark att jag kan ta Lukas i armbrytning. Det är mitt mål.

Hej då

Ps. Det snöade innan när jag var ute... INTE OKEJ.

good times

Nu blir det lite allt på en gång igen. Det händer mycket för tillfället. Veckorna är fullspäckade med plugg och helgerna med kul.

Förra helgen var det som sagt Påsk. På söndagen kom Jennie och Stefan hit. Det var ju så underbart väder så vi satte oss i Trädgårdsföreningen och åt lite Subway. Jättehärligt var det! Det var en helmysig dag som avslutades med lite god mat, Mästarnas mästare och film. Trevligt!


Yster och Stefan

I Fredags åkte jag till Stockholm för att träffa min vän Fathima som kommit enda vägen till Stockholm från Irland för att semestra lite och se vårt fina land! Det var så himla kul att se henne, det var över fyra år sedan sist. Vi hade mycket att prata om, så det var det vi gjorde hela dagen och inget annat egentligen! Vi satte oss först i en park och pratade i några timmar, sedan åt vi lunch på ett mysigt café i gamla stan för att sedan gå och möte upp hennes syster. När vi gjort det satte vi oss återigen ute på en bänk och bara pratade och pratade. Sen åkte jag hem :( Hade kunnat stanna hela helgen.
Vissa människor gör det verkligen att man inte träffat på så länge, det kändes som att det var igår.


Jag och Fathima


Sara och Fathima

Igår gick vi upp tidigt och tog bilen ut till Lukas släkts stuga, Ant hängde också på. När vi kom det var det strålande sol, vi satte oss ute och solade och tog varsin öl. Fick några underbara soltimmar, sen gick solen i moln. Men vi hade det gott ändå. En lugn helg med grill, kortspel, yatzy och lite öl och vin. Avslappnande och bra.



  








Med allt trevligt som hänt de senaste dagarna känner jag att jag fått så otroligt mycket energi. Nu är jag redo för en ny vecka och nya tag.

RSS 2.0