Åh va ledsamt

Min fin fina klänning var lite halvsönder efter första (och enda) gången jag använde den. Det var nån tråd som hade gått över hela ryggen, så jag gick ner till Gina idag för att reklamera den. Jag trodde inte det skulle va nåt problem alls faktiskt. (Så är det väl kanske när man jobbar i en butik som tar emot de flesta reklamationer)

 Men det blev problem. Tjejerna i kassan tyckte inte jag skulle få reklamera den, och efter att de snackat med sin chef sa de att det fick jag inte heller. De envisades med att jag fastat i nåt och orsakat det själv. Jag vet väl själv om jag fastnat i nåt eller inte! Det har jag inte!! Då sa hon att jag kanske suttit på nån konstig stol eller nåt. Ja kanske det, jag var ju faktiskt på sittning, jag har faktiskt SUTTIT i klänningen, ska man inte kunna göra det? Jag förstår att det inte var tjejernas fel, dom gör bara som de blir tillsagda, men jag var riktigt chockad och irriterad när jag gick därifrån med samma trasiga klänning. Kommer ju inte kunna använda den igen, det enda jag ville ha var en ny! DÅLIGT!!!!!! Jätteledsamt verkligen. Jag som älskade den klänningen...

Jaja.....fick i alla fall köpt ett par gardiner till sovrummet...nu får vi se hur dommen lyder när Lukas kommer hem och ser dom.

Imorgon drar vi till Varberg. Adios Amigos!



OOOH, jag borde passat mig! Man ska ju INTE SITTA när man har fina klänningar på sig!!!!
R.I.P fina fina klänning

Första dagen på semestern...

...har jag idag. Känns inte speciellt roande alls tycker jag. Vädret är tråkigt och jag tvättar, och det känns helt plötsligt som att man har noll vänner i Linköping bara för att alla BVGare åkt hem.Okej inte alla! Jag har ju som tur några pärlor kvar här hemma! Men så är det ju många som ska ut och resa och greja också. Tacka Gud för att jag har lilla Linda kvar här i alla fall. Nu är det dessutom bara några dagar kvar innan jag och Lukken drar ner till Varberg. Ska bli himla trevligt tycker jag. Student i Fritsla på fredag men annars är det planlöst och förhoppningsvis (snälla väder) stranden som gäller.
Och en tur till gekås måste jag klämma in också.

RSS 2.0