Strålande nyheter

Fick världens bästa nyhet idag. Bästa Martina kommer och hälsar på mig till helgen!! Jag blev såååååå lycklig!! Det är det enda jag kan tänka på just nu!! Detta innebär ju tyvärr att jag missar bowlingen med jobbet på lördag men har inte haft besök av Martina på två år så det får faktiskt gå före :)

Eftersom att Martina har en tendens att totalt skämma bort mig när jag är hemma så får ju inte jag vara sämre. Har suttit och sökt på goa recept hela kvällen nu...får se vad det blir...

Hej hej!





bästa martina och jag i ett av våra många sångnummer


Gissa dialekten

På Hallandsnyheters hemsida har de en dialekttävling, där man kan gissa på olika halländska dialekter... Riktigt svårt ju! Jag tror att alla snackar Varbergska, haha. Okej inte alla, men två i alla fall. Vi får väl se. Kolla själva om ni kan lista ut dialekterna, inte helt lätt. Men det var en som tyckte att varbergska var den vackraste av de halländska dialekterna "för att det är en blandning mellan rikssvenska och göteborska" (haha) Där hör ni!!

Fredagkväll. Huvudvärk som jag misstänker kan vara på gång till migrän och mensvärk. Men med våfflor i magen och ett stadigt pågående godisintag känner jag mig ganska tillfreds med tillvaron i alla fall.

Hej då. 



Lasse Beischer har Varbergskan i sig


Nowhere fast..

Nu är julens ledighet över för de flesta. Lukas är tillbaka på jobbet och jag är lämnad ensam hemma. Tänkte att jag skulle försöka göra lite nytta och läsa igenom vårt arbete och skicka det till våran handledare till vårt möte på måndag men kunde inte öppna det på min dator....wonderbar.

Som vanligt är det runt denna tiden på året som jag bara drömmer mig bort om en utlandsresa... Har kollat runt på charterresor men det verkar ändå inte som att vi kan åka med tanke på att jag och lukas aldrig kan få vår semester att stämma. Han är ledig i juli och det är då jag behövs som mest på jobbet. Vet inte hur jag ska göra. Jag behöver ligga i en solstol och läsa en bok känner jag!! Det är det enda.

Så..på måndag "börjar" skolan igen.... Ser faktiskt fram emot det. Mest ser jag fram emot att träffa alla fina vänner igen. Jag saknar er!! Aldrig hade jag trott att jag skulle träffa så underbara människor här i Linköping som jag gjort. Tomt utan dom.Speciellt Annika och Linda, ni är hjärtligt välkomna tillbaka!




   

Fina Linda och Annika gör min vardag här uppe så mycket roligare!


RSS 2.0