Back on track

Har haft några internetfria dagar. Riktigt skönt faktiskt. Ibland blir det bara så att det inte är intressant längre, att livet utanför lockar lite mer!Men nu är jag tillbaka, i alla fall för en dag!

Det var en händelserik helg. Lördag var det personalfest. Körde gocart och åt massa mat. Jag vill knappt kommentera gocarten. Plats nummer 11 av 11 möjliga säger väl allt. Ja, jag kör som en tant även på gocart banan. Inte så oväntat egentligen. Men trevligt som attan var det! Maten var svårslagen, massa gott att äta (och dricka) hela tiden.

Mycket mat blev det även på söndagen då vi var på konfirmation för Lukas lillayster. Mycket trevligt. Även denna dag rullade jag i princip hem från kalaset.

Nu är det ny vecka, och den näst sista innan vi tar sommarlov. Har massa att göra på projektarbetet men det känns bra trots allt!

Same same but different

Otippat att Norge vann igår? Inte alls! Men det får vi väl unna dom, Sverige har ju som vanligt aldrig en chans. Jag blir ju lika frustrerad varje år. Tycker inte att tittarna ska få rösta fram vårt bidrag längre, det blir nog bättre om jag tar tag i det istället och bestämmer. Då skulle det bli hur bra som helst ;) Nä men seriöst. Vad trodde ni som röstade på henne? Sarah Dawn Finer hade tagt Europa med storm. Det hade gått bättre för Alcazar också tror jag. Men ingen idé att spekulera i det nu. Norge vann. Grattis grattis! Men det var tråkigt igår tyckte jag, för det var ju aldrig spännande, lite synd. Jag som för en gångs skull hade massa med favoriter!! Brukar hata alla bidrag, men denna gången tyckte jag att Moldavien, Azerbajan, Armenien, Turkiet, Ukraina och Island var bra. Mest Moldavien. Den ringde jag och röstade på, lite otippat.

Nu väntar jobb. Ha de!



Kul för dig!
Inte kul för oss.

Nice day

Idag har jag: pluggat lite grann i skolan, druckit kaffe, solat och snacka skit med mina goa klasskompisar, tagit en glass i parken med Jenny.
Ikväll ska jag: Lyssna på lite skönsång ihop med Lukas och efter det dricka nån öl och troligtvis skratta ihjäl mig med tanke på att min kära gamla barndomsvän Jenny ska sova hos oss. Kan inte bli annat än bra!






Ps. Har ni missat att jag ska på Britney Spears eller?? Är det ingen som ska kommentera i och med att det är hur stort som helst!!.ds

Det var la väl





Funderar på om jag ska ha ett Britney tema nu enda fram tills konserten i Juli.
Vad tycker ni om det?hehe.... Okej jag ska bespara er. Men jag har redan börjat ladda kan jag säga, fastän att det är ett tag kvar ( om jag ens kan gå.....Det MÅSTE lösa sig annars dör jag )

Hm vad annars är nytt då förutom min glädje/sorg över Britney konserten?

Bakade ju en morotskaka häromdagen till min fina lilla grupp i skolan. Tyckte att vi behövde lite uppmuntring, det har ju gått lite segt den senaste tiden. Men morotskakan måste ha gjort susen för både igår och idag har det gått hur bra som helst och känns verkligen som att vi är back on track! Skönt! Detta kan nog bli hur bra som helst känns det just nu.
Idag visade sig dessutom solen lite, så jag och Annika tog en eftermiddags kaffe i solen efter att vi var klara. Det är precis såhär jag tänkt mig att Maj månad ska vara i skolan så jag hoppas att det fortsätter såhär.

Såg ni Melodifestivalen igår då? Skönt att Sveriges bidrag gick vidare....men jag vet inte. Jag är skeptisk. Har fått för mig att det var juryns val i år igen och att ingen röstade på oss i år igen, precis som med Charlotte... (snyft) Det återstår att se. Men vinst tror jag inte det blir i alla fall. Men hade ju vart kul med några 12 poängare i alla fall. Är det för mycket begärt?

Fan fan fan



Ush. Jag börjar snart gråta snart alltså.
Imorse släpptes biljetterna till Britney Spears. Jag har velat se henne sedan jag var 14 typ, dvs 10 år ( Fick lite åldernojja just nu när jag skrev detta ...uuh...oldie) Jag vet. Jag är ju töntigast i världen, men jag älskar ju Brittan. Det vet ni alla som känner mig. Och jag har slutat förneka detta, nu står jag för det!! :)

I alla fall. Jag var uppe klockan  9 imorse när dom släpptes för att boka. Gick inte så bra i början. Men äntligen, kvart i 10, precis innan skolan kallade på mig, kunde jag beställa! YES! Det blev bra platser dessutom! 870 kronor fattigare stutsade jag iväg till skolan, överlycklig! 13e Juli smäller det. Då jävlar! Tji fick jag.

Jobbar ju den dagen. Men jag trodde faktiskt inte det skulle bli nåt problem att hitta någon som kunde jobba för mig. Nu visar det sig att det är INGEN som kan. Jag har bara två kvar att fråga, och jag är livrädd att dom inte kan. Jag som är så glad över min biljett, tänk om jag tvingas sälja den! Vad ska jag göra?

Snyft snyft fy fan vad jag tycker synd om mig själv alltså. Jag kommer aldrig få så Brittan alltså. Ikväll ska jag be till Gud att det löser sig på nåt sätt, ;)

What to do...what to do.
Tur att jag har en kaka i ugnen som kan trösta mig lite ikväll.Hoppas hoppas hoppas det löser sig! Håll tummarna för mig!!!!!

Fixar dag!



Detta är tyvärr inte mina naglar (eller händer heller för den delen) Men jag har faktiskt gjort en egen lite fransk manikyr på mig själv idag. Det blev skitdåligt. Men jag hade ju i alla fall kul medans jag höll på. Har nämligen börjat spara ut mina naglar, och för att inte bita måste jag ha nagerlack hela tiden.Börjar bli trött på mitt röda nu, så jag var tvungen att testa nåt nytt....

Jag är ju som ni kanske vet inte sådär jättenoga med mitt hår. Så ikväll tog jag och klippte mig själv. Inte så jättemycket, men topparna bara. Jag har inte vart hos frissan på ett och ett halvt år så det behövdes. Nu hoppas jag bara att ingen kommer granska mitt hår, så kanske jag kommer undan med en halvdan klippning. Tycker nog att det blev helt okej i alla fall. Kanske är frisöryrket nåt för mig???Eller inte.

Förutom att fixa mig själv idag har jag fixat med ett fotoalbum. Hade ett tomt sådant som bara låg och skräpade så jag satte mig och klippte och klistrade lite. Ganska mysigt att pyssla lite.

Annars är vädret det enda jag tänker på nu för tiden. Jag blir som besatt av det nu så här i början av våren. Vart är sommarvärmen som ska göra oss alla bruna och fräsha? Visa dig solen. Imorgon hade vart kanon.

Ps. Grattis Tre Kronor till bronset!

Hurtbulle

Uppe med tuppen imorse! Okej inte riktigt men klockan 11 var i alla fall jag och Marielle träningsklädda och ute i Vallaskogen på en powerwalk. Stigarna i skogen var nya för oss båda så ett tag var vi lite förvirrade men hamnade tillslut rätt. Var asskönt att vara ute och promenera. Snabbt gick vi också, så det var nästan att svetten rann där ett tag. Detta är det första "ansträngande " jag gjort på flera år. Nu ska det bli en rutin i min vardag också.

Lukas är i Stockholm med jobbet idag. Typiskt när jag är ledig från både jobb och skola. Har vart lite uttråkad nu under eftermiddagen, men passade på att se Big Fish. Har börjat se den ett flertal gånger men alltid lyckats somna. Nu klarade jag mig igenom den och den var ju kanon så det är jag glad för.

Tror det är dags för mig att stänga av tv:n och istället läsa en bok och dricka lite kaffe...Eller äta lite glass. Kanske båda två.

Har fortfarande ont i ryggen. Är det inte det ena så är det det andra. Det blir bara värre och värre. Hänger ihop med nacken har jag märkt. Inte bra alls...Hoppas det går över snart.


Nu tar vi dom

Ikväll gäller det. Semifinal mot Canada. Jag vill inte vara pessimistisk men jag tror inte att det går. Men hoppas kan man ju alltid. Öl har vi dukat upp i alla fall. Så trevligt kommer det bli i vilket fall som helst. Om en stund kommer Kim och Marielle och joinar oss. Och magen är full med hemmagjort potatismos ( Hör o häpna. Min första gång ) och korv. Jag är asnöjd över den hemmafrun jag gått o blivit. Passar mig som handen i handsken. Vika tvätt och kolla på Days of our lives. ;)

Tänkte bara tipsa er om denna låten för ikväll. Eller alla andra kvällar för den delen. Tyvärr vet jag fortfarande inte hur man gör för att visa klippet direkt här, men klicka på länken här så får ni höra en riktigt vacker bete. Enjoy!

(PS. Kolla dessutom vem det är som sjunger. HAHA ds.)

Kossera får gå ut i hagen

Idag var äntligen huvudvärken borta! Skönt! Vaknade utvilad och pigg efter två dagar som en zombie. Man märker inte hur skönt det är att vara utan huvudvärk innan man vart med om riktig jobbig sådan.Word!
Men istället för huvudvärk vaknade jag med ryggont idag. Så blir det väl när man sover mycket mer än vad man är van vid.
Vädret är kasst. Men vi ska trotsa detta om en stund och grilla. Kan nog bli riktigt gott. Linda propsar på att korv och potatissallad är gott ihop...hehe... det återstår att se. Jag är tveksam. Och senare är det en spännande kvartfinal på G. Heja fram Sverige nu hörrni! Det ska i alla fall jag göra.



Avslutar med en liten fin bild på mina vitsippor så att vi kan komma ihåg att våren är faktiskt kommen, fastän att det kanske inte känns som det just nu!

PS. Nån mer än jag som bara älskar reklamen från Arla, att kossorna ska ut i hagen och springa in våren? Världens sötaste bonnigaste unge! "Kossera, vill ni gå ut i haugen?!" Hahahahah. Love it

Huvudvärk dag 2

Jag hade riktigt jobbig huvudvärk hela dagen igår. Sov tre timmar när jag kom hem från skolan. Det hjälpte först men sen kom den tillbaka, lika jobbig som den varit hela dagen.
Igår kväll gick jag o la mig kl 22 för att läsa lite och sedan sova bort huvudvärken... Imorse var den tyvärr inte borta trots all sömn! Så jag är hemma från skolan idag. Känns aldrig bra tycker jag. Speciellt inte när man har grupparbete och stackarna får göra massa själva. Men jag resonerar som så att om jag är hemma idag och ligger still på soffan så är huvudvärken säkerligen borta till imorgon. Det måste den vara. Jag fungerar inte riktigt när jag mår såhär. Ush vad tråkigt.
Och ute regnar det.

Borta med vinden

Valborg och resten av veckan blev lugn. Det blev hemmakvällar med pizza, spel och annan god mat och en o annan film. Dagarna spenderades ute i det fina vädret. Lite solning, lite basket och på valborg klämde vi in lite fotboll också. Hade en perfekt vecka. Nu idag när vädret är lite sådär längtar jag bara ut till trädgården och en bra bok...Kanske i slutet av veckan? Hoppas kan man ju i alla fall.

I helgen var det jobb för min del. Blev förvånad över hur mycket folk som vill gå runt på Ikanohuset när det är strålande väder ute. Men det var roligt. Tiden flöt på förvånadsvärt snabbt.
Idag var det skola igen. Håller som sagt på med vårt projektarbete. Letade litteratur i biblan, inte lika lätt som man kan tro. Nu skulle jag va duktig och renskriva vår transkribering och även läsa igenom en av böckerna jag hittade idag. Men nu visar det sig att transkriberingen är tom. Vad har hänt? Vem vet? Jag antar att jag får skriva om den. Men ni som gjort en transkribering nån gång vet hur jobbigt det är. Det tog en timme för oss att transkribera en tio minuters intervju. Hoppas jag kan lösa detta på nåt sätt.


RSS 2.0