Vill ha sommarlov

Det har varit några hårda veckor med mycket stress och extremt mycket att göra i skolan. B-uppsatsen är nu inlämnad med bara opponering kvar på onsdag. Jag kan nog inte säga hur mycket jag ser fram emot det. Vill bara att allt ska vara över och ha sommarlov. Jag vill bara sluta tänka och fundera och känna stress över att saker och ting måste bli klara och bli bra. Kommer bli så skönt att jobba i sommar och komma ifrån skolan lite. Men mest skönt ska det bli att sitta i solen och läsa en bra bok. Längtar! Längtar till Varberg och damernas. Sola och bada. Och dricka öl på uteserveringar. Ja det blir bra. Om bara sommaren kan komma någon gång så är jag nöjd. Behöver värme nu känner jag. Jag vill gå i klänning och shorts. Kom till oss sommaren. Pronto helst.

I alla fall. I lördags gjordes hela min helg till tip top när jag fick träffa världens bästa Annika. Ännu bättre blev den igår när jag hon och Linda tog en matbit på stan efter jobbet och fick prata om allt och inget. Hade massor att prata om. Det har hänt mycket på två månader. Nu är dock Annika tillbaka i Göteborg och jag saknar henne redan.

3,5

Nu är jag lite mör i kroppen. Idag kämpade jag mig igenom ca 3,5 km...Jovars det går framåt med springningen. Underbart att komma hem och vara helt slut i kroppen men sååå nöjd. Nu har jag proppat i mig på tok för mycket chili con carne så jag är spymätt. Men gott var det. Jag älskar mitt nya motionerande liv!!

Annars fylls dagarna av statistik och B-uppsats.Ja. Båda två har jag gjort förr och båda två gör jag igen, fast i psykologi. Statistiken är förvånande nog annorlunda. Andra formler som förvirrar. Men jag ska nog ta mig igenom denna tentan också.

Annars kan jag berätta att jag fick ett samtal från läkaren igår. Har visst jättejätte järnbrist i mitt lilla blod. Ja jag fatta ju inte vad hon menade med detta men hade endast 3 (av nånting) och en normal människa kan ha upp till 130. Så det var ju inte så jättebra. Det blev raka vägen till apoteket för att hämta ut järntabletter. Nu fantiserar jag om att jag kommer bli värsta pigga morgonmänniskan och krutgumman. Det hade vart nåt det. Bye bye dagliga tupplurar på soffan... Kanske. Vi får se hur mycket piggare jag kommer bli. Har faktiskt inte känt mig speciellt trött egentligen.

RSS 2.0