pyssel-dax


Även denna dag på jobbet gick fort. Massa folk och fart. Kul! Sprang in en sväng på Bokia innan jag började och köpte ett anteckningsblock och lite andra pysselgrejer. Så nu ska jag göra en Italien bok där jag ska skriva in lite smått och gott, typ saker man måste se i dom olika städerna och rekommenderade restauranter osv. Jag älskar att ha nåt att se fram emot, det känns så skönt men samtidigt känns det väldigt långt bort. Men ändå kul att ha nåt att se fram emot.
Så nu, efter lite kvällsmat och the event ska jag sätta mig och fixa i min nya italien bok och bara längta.
Trevlig söndag på er!

kul dag

Har haft en askul dag på jobbet. Massa trevliga kunder, och mitt humör har vart på topp så då får man mycket mer glada miner tillbaka också. Det har dessutom vart massor att göra så tiden har gått fort. Sen skadade det inte att Gabby hade bakat en gigantisk chockladtårta till oss, bara sådär. Tack! Mums! som vår favorit Hollywodfru säger...
Jag erbjöd mig att stänga istället för Anna, och självklart blev det sen hemkomst på grund av kunder som ville handla lite längre och sen ville inte larmet vara kompis med oss. MEN, nu är jag hemma i alla fall.

Jag tror jag ska gör en dum grej. Essän ska ju vara inne på tisdag, och jag är klar med min, men som ni vet är jag såååå onöjd. Så jag funderar helt enkelt på om jag ska sätta mig och göra om skiten. Har nog aldrig känt mig så onöjd med nåt jag gjort. Men jag kommer ju inte på nåt annat att skriva om. Skit också.
Vi får se..... En lugn lördags kväll blir det oavsett om det blir plugg eller ej.

BYE BYE

lite bakom

Alltså. Jay i Idol är ju så sjukt grym, sjunger alltid bra låtar och idag växte han ännu mer i mina ögon när han sjunger Backstreet Boys!! Jätteotippat och jättebra! I love him. Hans röst är den bästa jag vet.
Nåja.

Gårdagen spenderades på Platå med Antero. Lukas var på ovarallsinvigning och jag ville också dricka öl. Var väl meningen att det skulle bli en eller två öl men det blev några fler. Trevligt och lyckat.
Idag har jag dock vart trött och inte gjort många knop. Tyvärr gick strömmen mitt i Days of Our Lives. Fick lite panik, hela frysen och kylen är full efter storhandling. Plingade på hos alla grannar (ingen var hemma såklart), sprang ner o kolla i källarn (ingen logik i det egentligen), ringde hyresvärden utan svar, ringde och tracka Lukas, ringde pappa för mentalt stöd. Ja, jag kände att det var lite jobbigt. Men efter kanske 45 minuter sattes strömmen på igen så jag slapp springa hem till Lukas pappa med all vår mat. Skönt.

Ikväll har vi lagat texmex tårta, sjukt gott, så nu ligger jag återigen här på soffan och är mätt och trött.
Lukas mamma var här och lämnade sin bil innan till oss som vi ska ha över helgen, så imorgon ska jag köra till jobbet, SÅ skönt. Det är verkligen lyx på hög nivå för mig.

Adios meine amigos.

På tal om kul

Detta är ju också en klar höjdare....



P diddy är kul

Roligaste skämtet på länge!! Från filmen "Get him to the Greek".....




Lila

Konstigt att man kan må så olika från olika dagar. Igår var jag pepp, taggad och hade massis med energi. Idag är jag trött (trots att jag sov längre) och har huvudvärk och känner mig allmänt opepp. Why? Min ork är totalt försvunnen. Ändå är det jättefint väder ute och en strålande dag helt enkelt.
Nåja. Om en kvart ska jag ha föreläsning här på datorn så då får jag ju nåt gjort i alla fall.

Har glömt säga att jag och Martina har köpt biljetter till melodifestivalen när den kommer till Linköping! JAAAAA!!!! Nu var det....hm..5 eller 6 år sedan vi var på det sist. Tiden går fort. Ska bli skitkul i alla fall. Längtar!! Känns otroligt kul att ha någonting kul att se fram emot i höstmörkret.

Ha en fin dag.

Ps. Blev inbjuden till en grupp på FB. Imorgon ska alla ha på sig nånting lila, bara för att visa att man stöttar homosexualitet. Fin grej tycker jag. Såg precis på tv om en kille som kyrkan utfört exorcism på för att få ut de onda andarna som orsakade hans homosexualitet.....Det är ju helt sinnessjukt. Så imorgon, lila eller vad säger ni???

El stockholmo

Helgen i Stockholm var toppen. Fredagskvällen blev lugn, jag och Hanna lagade lite mat och kollade Idol, och efter lite snack om allt mellan himmel och jord var det läggdags. På lördagen ringde väckarklockan 8. Vi tog det lilla lugna och duschade och åt frukost för att sedan bege oss mot staden och shopping... 6 timmar av shopping blev det, och jag hade kunnat shoppa längre, om jag var miljonär. På lördagkvällen hade Hanna bokat bord på en väldigt trevlig restaurant. Så vi käka lite, potatisgratäng såklart, och delade en flaska vin. Gött. Det blev läggdags tidigt på lördagen också. På söndagen fixade Hanna en pannkaksfrukost åt mig, sen satte jag mig på bussen hem.
Där har ni min helg! Lyckat!

Idag är det ju måndag och med andra ord dubbelt upp med Biggest Loser. Detta firade jag genom att gå upp tidigt i morse och åka till gymmet. Tycker det är en väldigt skön start på dagen att åka och träna. Imorgon vill jag testa yoga eller pilates. Får se hur det blir. Är såå glad att jag skaffat gymkort. Känns skönt.
Nu börjar Biggest Loser Sverige. Bye bye


Två besvikelser på samma dag



Igår var det hockey. LHC mot Färjestad. Tyvärr blev det förslust, 2-4... men men, man kan inte vinna allt här i världen. Kul var det i vilket fall som helst. Innan matchen tog vi en liten gotteöl i baren.



Som sagt, trots förlust var det riktigt riktigt trevligt. LHC spelade riktigt bra, det enda var att dom inte fick in pucken. Skit också. När vi kom hem fixade vi asgoda mackor med skagenröra och drack lite oboy, och när jag reste mig upp och kollade ut genom fönstret fick jag se det här.....



INTE OKEJ!
Med andra ord är vintern här nu, och det var jag faktiskt inte beredd på... Skit också. Snön är dock nästan borta idag men bara vetskapen om att det har snöat och kan göra det igen gör mig ledsen. Buhu.

Idag ska jag i alla fall åka till Stockholm och hälsa på Hanna och Micke! Ska bli jättekul!!! Hoppas på en fin helg så att vi kan ta massa fina promenader och självklart måste jag ju få in lite shoppning med.. Och fika och skvaller. Ja, detta kommer bli en kanon helg.

Hej då!


Talk to the H

Igår gick ju som sagt plugget sådär. Så när Myran ringde och frågade om jag ville följa med och träffa Håkan Hellström tackade jag ju självklart inte nej. Det var alltså skivsignering på G, och kön var som ni kan se, lång.














bild lånad från corren.se

Jag köpte dock ingen skiva, eller tog Håkans autograf, jag följde bara med som sällskap och för att begrunda spektaklet.
Skönt att komma ut och rensa tankarna lite såna dagar också.

Idag har jag fått ny energi. Hade två timmars föreläsning i metoden, och trots att det är lite halvtråkigt är det ändå en skön känsla man får av att göra nåt. Sitta och lyssna och anteckna. Sedan kom jag igång lite med essän också. Får bara köra på min idé, sen får det bära eller brista. Så känner jag det.

Imorgon SKA jag verkligen göra mitt yttersta för att gå upp tidigt och dra till gymmet. Jag vet ju hur skönt jag tycker att det är när jag väl gör det. Ja. Så får det bli. Sen blir det plugg och efter det ska jag gå med Anja och Sofia på MQ invigningen i Gränden. Ska bli väldigt intressant att se hur de fått till det.

Önskar er alla en skön tisdags kväll!!


you know I'm bad, I'm bad.

Oh my god vad det går dåligt för mig idag. Kommer verkligen inte igång alls. Ska nu skriva en essä i existentiell psykologi och de enda anvisningarna jag fått är att jag ska ha med de centrala begreppen vi gått igenom. Man ska utgå från sitt personliga eller proffessionella liv. Mm... det blir nog lätt. Inte lätt att skriva en essä när det inte finns några som helst riktlinjer.... SVÅRT! Jag vill bara lägga mig på soffan och sova.

finnemang

Äntligen söndagskväll! Älskar söndagskvällar när man jobbat, det känns som att det är då helgen börjar för mig. Imorgon ska jag unna mig en sovmorgon, lite days of our lives och lång frukost innan jag sätter igång med plugget. Skönt!

Helgen har vart bra, och lugn. Jobbet däremot var det full fart på, men gillar när det är så. Dagarna går så fort.Igår kväll var jag ensam hemma, kollade på film och åt massa götta. Det var precis lagom anstängande. Idag efter jobbet blev jag och Lukas bjudna på söndagsmiddag hos svärfar. Han lagar alltid lika god mat. Idag blev det potatisgratäng och fläskfilé och tårta till efterrätt. MUMS. Nu har jag tagit en dush och satt på mig byskläderna i inväntan på söndagsprogrammet.. The Event.

Skönt. Nu mår jag som bäst :)
Puss o haj


sökning klar

Nu har jag tatt tag i mig själv och skickat in min anmälan till våren. Det blev en massa småkurser, får först och främst se hur många jag kommer in på och sen se hur många av dom som jag orkar läsa. Det blev i alla fall "kommunikation och samtalsmetodik", "Krisens psykologi", "Ilska och aggressioner" och "föräldrarskap i världen" som knep första prioriteringarna på listan. Känns alltid spännande när man sökt nya kurser tycker jag.

Idag är jag lite trött. Hade singstar kväll med kompisarna igår och Platå efter det. Var riktigt trevligt. Men idag är jag trött och seg och längtar till piggare tider..

duktigt av mig

Idag har jag vart väldigt duktig. Skulle till skolan för att hämta lite böcker i biblan och åkte därför med Linda när hon drog kvart i 8 i imorse....Inte en riktigt Mallan grej att göra. Men jag var uppe vid 7 och fixade iordning mig och drog dit. Det tog ju inte speciellt lång tid att göra det jag skulle göra, så det blev en promenad hem efter det. Kallt var det ute, -1 när jag gick upp! Sicken tur att jag har min nya fina jacka nu då :) Men ganska friskt och skönt ute ändå när man promenerar, och höstfärgerna gör ju verkligen sitt!!
Resten av dagen har jag verkligen pluggat. Knappt en paus har jag haft! (Bortsett från Days.... och en powernap...på en timme). Nu tänker jag i alla fall lägga ner denna dagens plugg, har hunnit med både statistik, essä och existentiell psykologi. Så jag känner mig nöjd! Imorgon vill jag också gå upp i tid. Känner för att hinna med en träning på morgonen, men vi får väl se hur det blir med det.... Tror alla vet hur det blir med det. Ja. Just det. It aint gonna happen.

Nu tänker jag dricka en kopp kaffe och kolla på Biggest L om en timme. Får väl se om det går nåt bra på våra nya canal + kanaler....

uppsala

Helgen spenderades i Uppsala hos Maria och Micke. Maria hade ingen aning om att vi skulle komma, vilket gjorde det hela ännu roligare. Micke hade lurat Maria att de skulle med ett tåg någonstans. Så när vi kom dit stog de på stationen med en opackad resväska (som Maria trodde var packad såklart)... Eller helt opackad var den ju inte. Micke hade packat i 4 öl :) Väldigt lyckat! Maria kunde knappt förstå på hela helgen att vi faktiskt var där.
Så en jättetrevlig helg har vi haft, låter bilderna tala för sig själv.




 

På vägen upp. Lukas var orolig över att vi satt oss på fel tåg...jag var inte ett dugg orolig som ni själva kan se. Ett inställt tåg i Stockholm stoppade inte oss, Uppsala here we come.



Maria och Micke var toppen värdar. Den kvällen blev det thaimat, vin och häng till klockan 03.


 

På lördagen gick vi runt i Uppsala. Tittade bland annat in i Domkyrkan som var väldigt maffig. Läskig orgelmusik bjöd den även på.





Klockan 16 intog vi O'Learys för att kolla hockey och käka lite mat. Väldigt trevligt, bortsett från några gubbar som låtsades vara Skellefteå fans bara för att provocera.



Och slutligen fick vi se lite av Uppsalas uteliv.
På söndagen sov vi länge och efter lite hemmagjort pizza var det hemgång.
Strålande helg. Tack tack.

Nu är det plugg plugg plugg. Sista veckan på essän nu, kan jag inte bara få något vettigt skrivet?
Imorgon ska jag på Burn igen. Så jag ser fram emot ytterligare en vecka med total oförmåga att gå.

kärlek gånger fyra



Idag har jag och Lukas varit ett par i 4 år. Tiden rullar på snabbt vill jag mena. Så idag har vi bara myst till det. Låg kvar i sängen länge (jag gick i och för sig upp och kollade på Days, men sen kröp jag tillbaka ner i sängen), sen åt vi stor god frukost och kollade en film. Jag fick en liten present av Lukas, den med bruna stenar på som ni kan se i bild. Så glad jag blev. Så snart ska vi laga lite god lyxmat, och sedan kolla hockeyn. Blir inget fansy med andra ord, men det tycker inte jag behövs. Bara man kan kramas och ha en trevlig dag ihop så är jag nöjd.

Tack för tipset på föregående inlägg Martina. När det ändå är en kärlekens dag vill jag skicka en stoooor kram till dig. För att du är fin och bäst och för att jag älskar dig.

Bye bye


psykologins mystik



Vänner. Jag behöver er hjälp. Kan ni förklara för mig varför psykologi är en viktig vetenskap??? Ska skriva om detta i min essä men kan inte komma på nåt mer än att det är viktigt att ha kunskap om människans psyke så att man kan hjälpa dem. Ehhhhh.............Så som sagt. Ni är varmt välkomna med egna tankar om detta!!!


we'll be burnin´


Jag förstår att träningen kallas "Burn", för det var SJUKT jobbigt. Redan efter första övningen vek sig nästan benen under mig. Jag är glad om jag kan ta mig upp ur sängen imorgon. Men kul var det! Känns oerhört skönt att göra nåt, och inatt kommer jag nog sova som ett barn.



same same


Ett antal timmar senare och jag tvättar fortfarande :) Har i och för sig haft en sovpaus emellan. Snart är det i alla fall klart, inte en enda socka kommer ligga kvar i tvättkorgen när jag är klar. SKÖNT. Tror tvättandet ger mig lite energi dessutom för idag går pluggandet mycket bättre. Sen om det blir bra eller inte, det är en annan femma, men jag lyckas få ner lite meningar i alla fall.

Ikväll ska jag och Minela på Burn, ska bli väldigt spännande. Hoppas att det blir givande och att jag känner mig riktigt fit efteråt ;) Funderar bara på om jag ska handla lite träningskläder innan, har ju typ bara ett par som jag kan använda, och de är ju självklart tvättade nu (såklart) och inte torra. Så kanske lika bra att köpa ytterligare ett träningsset....

Glömde ju kommentera Biggest Loser finalen igår. Hallå Danny! Sicken man!!!

lite lagom



Det gick inte så bra med pluggandet idag, vissa dagar är väl bara såna. Däremot gick jag på den gigantiska tvätthögen, så lite nytta har det blivit. Känns alltid lika skönt att avverka tvätthögen...särskilt när man snott strumpor av Lukas i smyg i en vecka.....

Nu är det lite glass och "Lite sällskap". Underbart program. Precis lagom pinsamt.... eller, det är faktiskt sjukt jobbigt ibland men som sagt, underbart.

God natt.


en sån dag

Idag är en sån dag som jag bara inte vaknar. Sitter här framför datorn och försöker tvinga fram ord till essän men det går bara inte. Nu har jag kokat mig ytterligare en kopp kaffe för att förhoppningsvis få lite fart på hjärnan.... Vad jag avskyr dagar som denna när man verkligen bara VILL skriva, vill få den där essän ur världen, men hjärnan sätter stopp.

So long så länge.

the game

Helgen har varit bra. Det har varit mycket folk på jobbet, så dagarna har gått fort, plus det alltid är lika trevligt att träffa mina goa kollegor!

Efter jobbet igår drog jag och kollade hockeyn. Linköping vann och ligger nu etta i tabellen. Gött. Kan dom inte hålla detta resten av säsongen nu. Tack.
Efter ett snabbt stopp på Coop lagade vi lite tacos och jag satte mig för att kolla några avsnitt Ghost Whisperer medan Lukas kollade fotboll. Det var en skön lördagskväll som avslutades med en kanon film, som jag stark rekommenderar om ni inte redan sett den. The Game med Michael Douglas. Massa "what what", och frågetecken. Såna filmer som jag gillar. Tyvärr slutade den först kl 02 så idag var jag ju självklart jättetrött när jag gick upp för att jobba.
Efter jobbet idag åkte vi till svärmor på middag. Det var jättemysigt, var längesedan vi var där nu. Nu har vi precis kollat på The Event och snart ska jag nog gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon. Då måste jag börja skriva på min essä som jag skjutit upp fram tills nu.

Hoppas er helg vart bra!

RSS 2.0