Förvirrad.....

I eftermiddags var vi inbjudna till en föreläsning av karriärcentrum på Universitet. Där var en man som snackade om ens framtid som beteendevetare och sen kom en kvinna som gått vår utbildning och berättade vad hon gjorde idag. Gick dit för att bli inspirerad och kanske få en liten push mot mitt framtida yrke... Nu efteråt känns det snarare tvärt om. Jag vet inte alls vad jag vill och undrar vad det är jag gett mig in på egentligen. Kanske är jag inte gjord för detta yrket trots allt, börjar tvivla på min kompetens. Nu mer än någonsin vill jag köpa ett hus i frankrike och odla nåt.


Jiha!

Idag hände det. Jag lyckades springa hela 2,5 kilometers slingan utan att stanna eller börja gå en enda gång (!!) Detta kanske låter som lätt som en plätt för er, men jag ska berätta att för mig satt detta långt inne. Jag känner ändå att jag har Maria att tacka för detta, hon sprang med mig och genom att prata med henne tänkte jag knappt på att det var jobbigt. TACK! Lite dålig kände man sig allt när Maria sprang hela slingan en gång till medan jag satte mig och njöt av solen på gräsmattan istället, men kände att för en gångs skull ville jag komma hem från springningen utan ett nederlag, så så fick det bli!!
Ja ni hör, vårt nya sunda och hälsosamma liv håller i sig! Det kunde man inte tro.

Nu blir det lite Seinfeld innan jag måste hoppa i säng. Måste komma upp tidigt imorgon och ta blodprov på vårdcentralen innan skolan imorgon.

Bojkotta Dole!!

Såg en dokumentär om företaget Dole igår. På 70-talet använde de sig av ett besprutningsmedel som gjorde arbetarna sterila och sjuka i allmänhet. De visste om att det var dåligt men sket i det och fortsatte använda det ändå. Efter att ha sett den dokumentären kommer jag aldrig mera köpa nåt i det märket. Så det så! Hoppas ni andra som läser detta följer mitt exempel.

Annars har det vart en tippen toppen helg. Igår åkte vi och storhandlade, dyraste storhandlingen någonsin blev det, sen blev vi bjudna på underbar grillmat hos Lukas pappa på kvällen. Perfekt med tanke på att både jag och Lukas suktat efter grillmat hela dagen. Därimellan hann jag möbelera om i sovrummet, mest för förnyelsens skull. Blev helt okej men så som vi hade det innan var nog det bästa sättet.

Kvällen avslutades med att se klart Prison Break. Vill inte skriva nånting, för gör jag det så avslöjar jag för er som inte sett denna briljanta serie. Det enda jag kan säga är att det väckte väldigt starka känslor. Så ni som har sett förstår vad jag menar. Oj vad jag måste hålla tillbaka nu för att inte skrika ut vad jag känner :)
Jaja.... Nu ska jag dricka upp mitt kaffe för att sedan bege mig till skolan. Ikväll bjuder Maria på födelsedagsfika.

Woaps



Hade inte tänkt kommentera detta egentligen. Men kan inte hjälpa det. What's up?

--------------------------------------------------------

Okej nu fick jag asdåligt samvete. Måste ju tillägga att han är ju faktiskt söt ändå! Se vad glad han är!! :)


Nu tar jag helg

Har vart en ganska utmattande vecka. Idag var jag trots detta uppe med tuppen och åt en stor frukost innan föreläsningen kl 8, riktigt skön start på dagen! Efter en fyratimmars föreläsning drog jag hem och städade hemmet inför helgen. Känns otroligt skönt att bara ha en ledig helg framför sig! Obeskrivligt!

Ikväll blir det myskväll med Lukas. Lite god mat och nån film. Planerna för morgondagen är att vi ska springa på förmiddagen och sen storhandla. Har bil i helgen så då gäller det att passa på. Var några stycken som ville ansluta sig så det blir full bil ut till Ica Maxi! Imorgon kväll blir det lite party med kompisarna, har vart dåligt med det det senaste.

Nu ska jag fortsätta mitt soffslapp
Puss

The hemtenta from hell!

Äntligen, två timmar kvar till inlämningen och jag känner mig relativt klar....så klar man kan bli i alla fall. Tre fjärdedelar av tentan består dock av ordbajsande. Men vad ska man inte skrivit ett ord innan gårdagen? Igår var vi dock väldigt produktiva, samlades i ett grupprum och panikspånade lite. När man kommer till den punkten att man försöker skratta som diverse gamla psykologgubbar (och på olika dialekter), då vet man att man är för insnöad i pluggandet. Efter att ha visat upp hur Tomasello skulle sett ut om han vore ett instrument var det dock dags att återgå till plugget. Kul var det i alla fall!!

Tog en paus i pluggandet igår och sprang ett varv i rydskogen. Lite besviken idag över att jag inte har träningsvärk, då känns det ju inte som man har ansträngt sig...
Jaja. Nu måste jag läsa igenom skiten för en sista gång. Hej då.

Tråkig hemtenta

Har suttit med min skithemtenta hela dan. (Nästan..förutom de två timmarna jag däckade på soffan) Trodde det skulle vara en nemas problemas tenta, men icke. Ska analysera två artiklar. Jämföra dem mot varandra ur ett kvalitativt perspektiv. Artiklarna är dock på engelska och jag fattar knappt syftet med dom. Boken är på engelska och den hittar jag inget vettigt i heller. Skit.

Idag har det visst vart varmt ute, termometern visar på 17 grader just nu.. Vet inte om jag riktigt tror på det. Men snart får jag veta för när Lukas kommer hem ska vi ut i skogen och springa.... Uhh... Funderar på om jag ska lämna hemtentan för idag och dra ner till stan och köpa mig ett par spring skor. Kan inte springa i conversen. Inte okej.

Ingenting sig likt

Min kära idol Emvall ska efter 11 år lämna LHC! Det betyder att jag har en lång sorgeprocess framför mig. Utan denna godhjärtade man på isen vet jag inte riktigt vem jag ska lägga min energi på...?? I din ära ska jag göra slag i saken och skapa en kärleksklack eller Love-clack som man kan kalla det.

Tack för allt Emwall, nu får du sprida dina mattekunskaper istället!!!



Bye bye kömpis
Lhc utan dig är som en sommar utan öl


Plötsligt händer det

Idag tog jag mig ut i Ryd spåret och sprang 2,5 km!!! Det låter inte riktigt som en Mallan grej att göra, men Lukas ska börja springa regelbundet nu och då kan ju inte jag vara sämre. Känner att det var på tiden, har ju trots allt inte tränat på.... ja jag vill inte ens räkna efter. Det var löjligt jobbigt att springa, blev trött efter 100 meter i princip, men jag tog mig igenom det. Kondition-here i come!! Så vi fortsatte med vår nya nyttiga livsstil genom att äta god kycklingsallad till middag. Undrar hur länge detta kommer hålla...jag tippar en vecka. Om ens det. Försöker tänka på Biggest Loser. Kan dom så kan la jag.

Förövrigt är jag så otroligt omotiverad i skolan just nu. Metod kursen är upprepande och tråkig, och snart är det B uppsats vilket jag inte heller ser fram emot. Får inte ens mig själv till att köpa böckerna till kursen. Tur att det är "sommarlov" snart.


Löjlig busstoalett fobi

Sitter just nu på Bus4you på väg hem till kära Varberg. Är framme i Borås om ca en kvart, där jag ska hoppa på ett tåg och möta Martina som är på väg hem från jobbet.Nice!! Har vart en trevlig resa som har gått relativt fort om det inte vore för att jag är så förbannat kissenödig!! Vad är det med min grej att vägra gå på busstoaletter??? Kanske blev jag avskräckt den gången jag tvingades gå på en buss i thailand och ja...ska nog inte gå närmre in på det..Äckligt var det i varje fall. Nu ska jag i alla fall gräva fram en femma så att jag kan kuta in på tågstationstoaletten så fort jag anländer.

Ingen glad påsk

Har vart på riktigt dåligt humör i två dagar nu. Idag har jag verkligen vaknat på fel sida. Är på så dåligt humör att jag helst bara vill gråta eller kasta nåt hårt i marken. (Pms kan vara en bidragande orsak kanske?...) Inte blir det bättre av att jag är lämnad ensam hemma i soffan att ruttna på självaste påskafton. Inte för att jag ville hitta på nåt. Nej. Jag är trött på krogen och människor. Frågan är om jag ska gå till affären och köpa mig nåt gottigt och försöka komma på bättre tankar...eller om jag ska tjura bort resten av kvällen. Får se.

Blev lurad direkt på morgonkvisten

Ikväll börjar semifinal LHC-Djurgården!! Jag kan säga att eftersom jag var helt säker att LCH var utslagna redan i kvarten så är detta endast bonus för mig. Jag struntar nästan i guldet, jag tycker bara det är så kul att se hockey att jag inte är redo att det ska ta slut än. Martina var väldigt rolig imorse och skrev ett mess där det stod att LHC blivit diskade av hockeynämden och att frölunda fick spela Semi istället.. Tog ett tag innan vi kopplade att det är första april idag. På den tiden hade redan Lukas hunnit rusa in med skorna för att sätta på datorn. Vi båda såg ut som två stora frågetecken kan jag ju berätta.
Nåja. Hon är rolig min BFF.

Ikväll ska vi i alla fall se matchen på Davids jobbs kontor. De har en projektor där så det blir lite större och trevligare. David är ju en raring, han o hans jobbarkompis hade köpt öl till oss alla och en flaska vin till mig. Helt utan min vetskap! Så allt är fixat och klart! Efter det ska nog jag och Marielle ta en liten välbehövlig tjejkväll på krogen.
Frågan är bara (som vanligt) vad man ska ta på sig. Vad passar med ett fult slingat hår? Tur att det är mörkt på krogen i alla fall.

RSS 2.0