Ni kanske undrar vart jag tagit vägen?

Jag önskar att jag kunde säga att jag satt och läste i min nya sånhär...



....eller i min nya sån här....



....men istället sitter jag och läser sånt här!



Det är så tråkigt. Denna veckan har två underbara tidningar dimpit ner i brevlådan och jag har inte tid att läsa nån. Istället får jag läsa denna skittråkiga text, och trots att jag läst den tre gånger nu och översatt nästan vartannat ord, så fattar jag fortfarande inte vad den handlar om.
Suck.

Ikväll blir det min avskedsmiddag med MQ. Det ser jag fram emot!

skön söndag

Idag trodde jag att jag vaknade i tid tills jag insåg att det var sommartid, så helt plötsligt hade jag ju sovit för länge istället.... Suck. Halv 11 gick vi alltså upp, jag fixade lite frukost till oss, och sen gick vi ut på promenad. Jag är ju en liten sucker för loppisar, och idag var det en asstor loppis på kupolen, så dit gick vi. Det fanns ju hur mycket prylar som helst, men inte mycket som jag föll för. En liten minivas för 15 spänn fick följa med hem i alla fall. Den ska jag ha vitsippor i när det blir aktuellt tänkte jag.

Efter loppisrundan gick vi hem och jag pluggade en liten stund innan jag mötte upp Linda på gymmet. Jag hade grym träningsverk sen i fredags men det gick bra ändå. Jag är väldigt chockad över hur kul jag tycker det är att träna. Man känner sig så himla hurtig och duktig efteråt.
Sen har jag pluggat lite mer efter det.

Men jag tycker att det har varit en helt klockren helg. Jag har verkligen njutit av ledigheten och har ändå inte slösat bort den framför tvn, det känns bra.

earth hour

Hoppas ni släckte lyset ikväll. Det gjorde vi!






Vi tog tillfället i akt och hade en liten Yatzy-turnering. Vi spelade om vilken film vi ska se ikväll, och jag vann med 5-1 i matcher, så nu ska vi snart se Thelma and Louise. Nöjd! Jag fick yatzy 4 gånger så jag började fråga Lukas om det var så att jag hade otur i kärlek?... ;)
Man borde ju göra såna grejer oftare inser jag...bara skippa tvn och umgås.

Dagen idag har varit perfekt. Vi gick upp tidigt och åkte till Vingåker. Det var en trevlig utflykt. Jag köpte ett par jeans, en träningstopp, en tröja, ett par sockar och ett par trosor. Men det var inte kläderna som var det viktigaste, det var trevligt att åka på utflykt bara. Toppen dag.

Nu blir det film. Adios.

underbara fredag

Den här dagen har varit helt perfekt. Tog lite sovmorgon, åkte sen ner till gymmet oxh tränade lite, och på vägen hem handlade jag med mig lite fina tulpaner. Sen har jag plockstädat lite och tagit det lugnt innan Lukas mamma kom hit på lite kaffe. Efter det tog vi en liten sväng ut till Tornby för systemet och jag skulle in på OnOff och köpa ett tvspel.... :)

När vi kom hem käkade vi lite pizza och jag städade klart här hemma. Så nu sitter jag här med ett rent och fint hem, och känner mig helt redo för helg.
Ikväll är jag ensam hemma, så då blir det tvspel för hela slanten tror jag.


Fredagsmys..


...och fredagsnöje... :)

Imorgon drar jag, Luke, Ant, Razz och Dave the Shave till Vingåker! Ska bli skitkul, jag har aldrig varit där. Jag får däremot inte handla allt för mycket, trots att det är löning idag har mycket redan lagts undan till Italien resan, så jag är inte rik!


Hot Shots!

Hemtentan är äntligen inlämnad. Det känns gott att ha den över, den var svårare och krångligare än jag trodde. Nu får vi ser om den blir godkänd bara, men det är ett bekymmer jag tar itu med om två veckor i såna fall :)
Men vi fick inte någon ledighet från kursen tyvärr utan den nya delkursen började idag. Men föreläsningen var intressant så det gjorde inte så mycket. Efter föreläsningen strosade jag runt på stan lite innan Zumban. Det var som vanligt skitkul och asjobbigt.
Ikväll är jag ensam hemma. Jag har myst ner mig på soffan framför Hot Shots med lite godis. Jag trivs! Hot shots är bra, det enda som saknas är Leslie Nielsen ;)
Imorgon tar jag nya tag i dom andra kurserna....

Hej hej


åh gavin...

du är så bra....



Blir så lycklig av Gavin.
Snart ska jag och Lukas gå på promenad och lufta hjärncellerna. Termometern visar 8 grader, kan det stämma?

Måndagar

Jag älskar måndagar alltså (kommer nog ta tillbaka detta den dagen då jag har jobb). Men det är alltid lika skön känsla med att man har gjort sin jobbhelg och har en ny vecka framför sig med massa skoj.
Måndagar för mig är också:
- Box kl halv sju med Linda. Otroligt kul och särskilt nu när man börjar bli bättre.
- Top model kl 20. Ikväll är det la final till och med? Jag gillar ingen av finalisterna. Klagade ju tidigare på Ann men vet inte om jag gillar den andra bättre alltså....
- Världens bästa Hotell kl 21. Alltså, jag har längtat hela veckan efter detta.

Just nu sitter jag med min hemtenta som jag skjutit upp alldeles för länge. Men idag har jag motivationen känner jag, så det går bättre än sist! Gott..

Ha en bra måndag alla fina!


Min sista helg på jobbet

Så nu har jag jobbat min sista helg på jobbet. Det känns faktiskt..... konsigt. Alltså det konstiga är att det känns som att jag inte slutat. Så jag känner inte så mycket för det känns liksom inte verkligt. Nu blir det mer tid över till skolan, mig själv, och jobbsökande. Det känns bra. Men jag kommer sakna jobbet såklart! Men samtidigt älska mina lediga helger.
Var ju tvungen att utnyttja min personalrabatt en sista gång så jag köpte en klänning och ett par solglasögon idag. Perfekt till Italien. :)

Jahopp..o så dagens tråkiga - LHC är ute :( Jäkla skit. Jag hade i och för sig inte hoppet om guld i år, LHC har inte varit så bra som jag vet att dom kan vara. Det har helt enkelt inte varit deras säsong. Men jag säger som jag brukar: Nästa år blir det guld :)

Hoppas ni haft en bra helg! Imorgon tar vi nya tag..

hemtentadags

Då var det dags för första tentan för terminen.... Nu när jag tänker efter låter det ju ganska slappt, det är ju mars! Men men, slappt har jag inte haft det, med eller utan tentor. Ska bli faktiskt ganska kul att skriva, måste bara komma igång. Och ikväll kommer jag att belönas med öl, det är ju peppande bara det.

Kan jag få säga än en gång hur sjukt kul Zumba är? Love it! Längtar redan tills nästa onsdag. Alla ni som tycker om att dansa och ha kul - testa Zumba! Nu kan jag ju inte uttala mig om all zumba, den skiljer sig väl från ställe till ställe, men på Actic här i linköping är det i alla fall kanon.

Nä nu måste jag sätta igång.
Hej då!

Mina fina vänner

Jag känner att jag är väldigt lyckligt lottad. Jag har världens bästa vänner. Snälla, omtänksamma, roliga och smarta tjejer som jag verkligen ser upp till och är stolta över. Jag är lyckligt lottad som får finnas i deras liv!

Det tråkiga med detta är att dom inte finns här hos mig, utan alla är utspridda lite överallt, och jag saknar dom ständigt. Dom finns i Varberg, Göteborg, Uppsala, London, Stockholm... ja lite här och var, och jag får träffa dom alldeles för sällan. Som tur är har jag fina vänner här i Linköping också, så jag är ju inte ensam :) Jag önskar bara att jag kunde samla alla mina fina och ha dom här hos mig jämt.

Älskar er, tack för att ni finns!

















Ni är bäst!


Världens bästa hotell

Såg ni "Världens bästa hotell" igår på 3an? Jag hade faktiskt inte planerat att se det, tyckte inte att det verkade så jättespännande, men vad fel jag hade! Vad underbara människor! Jag blev helt varm i hjärtat och satt och skrattade högt för mig själv här hemma. Allra bäst var det när han i receptionen skulle prata engelska. Underbart!! Missade ni det så tycker jag verkligen att ni ska se det på tv3play!

Idag är det ju helt underbart väder ute!! Helst av allt vill jag bara gå ut på promenad. Men det går inte, av två anledningar:

1. Jag har en seminarieuppgift till imorgon som måste göras.
2. Jag har skadat tån. Jag vet inte hur, varför eller vad som hänt. Men jag kan inte trampa ner stortån för då kommer det en ilande smärta som hugger till och håller i sig ett bra tag efteråt. AJ! Skitkonstigt. Hoppas det går över till imorgon så att jag kan gå på Zumban...Annars blir jag ledsen. Och hur ska det annars gå att jobba i helgen? Men det borde gå över, jag får bara vila tån så mycket det går.

Hoppas ni får en bra dag, och kul Ingela att du uppskattade Kalle och hans fina klädsel :)
Hej så länge.


lyckad helg

I fredags gick jag och Lukas upp tidigt för att åka till Varberg på överraskningsvisit! Jag hade saknat Varberg och min fina familj så det blev ett spontant beslut att åka ner.

Klockan halv 12 plingade vi på dörren hemma hos mor och far.... Ingen öppnade. Typiskt. Men då åkte vi till farmor och farfar som blev jättechockade, men jätteglada. Där tog vi en fika och lät farfar ringa pappa och försöka ta reda på vart dom höll hus. Så efter några timmar åkte vi tillbaka hem och gjorde ett nytt försök, denna gången gick det bättre :)
Vi kunde dock inte stanna hemma så länge, men vi hann prata lite och äta lite god mat innan det var dags för nästa överraskning. Denna gången var det Jenny som inte visste att vi skulle komma på hennes releasefest i Göteborg. Så vi tog tåget upp ihop med Martina och Jonas och efter en öl på ett mysigt ställe på stationen styrde vi oss mot Pannrummet. Även Jenny blev väldigt glatt överraskad!
På Pannrummet var det trevligt, det var massa folk som var där för att fira Jenny och dricka god öl. Det bjöds även på champange och självklart framträdande!
22.40 gick sista tåget hem så då fick vi ta farväl av Jenny och Göteborg och åka tillbaka till Varberg. Hellyckad dag och kväll!!


Jempa signerar skivor....

 
.... medans vi andra dricker öl

Dagen efter var tillägnad mina föräldrar, så vi hängde på deras loppistripp runt halva stan. Jag köpte inget men det var kul ändå. Sen fick mamma en briljant idé, WIC85 spelade ju match, så det kunde vi ju gå och kolla på. Sagt och gjort. Och Warberg levererade ju som vanligt, 5-4 i förlängningen blev det. Kul att se dom, har ju inte vart och kollat på flera år.
På kvällen kom yster till oss, vi åt god mat och kollade melodifestivalen. Jag hade ju ingen direkt favorit, men tyckte det var bra att Eric Saade vann.


WIC85 spöar skiten ur nåt Uppsala lag.. :)

Igår efter frukosten gick vi på en liten promenad bland sommarstugorna och kung ranes höjd, för att sedan sätta oss i bilen tillbaka mot Linköping.


Världens sötaste hund på promenad

 
Lukas njuter av den underbara utsikten :) och en till bild på Kalle bara för att han är så söt.

Hade en toppen helg. Känns dock tråkigt att jag inte fick träffa några kompisar, men detta gången var det ett medvetet och nödvändigt val - ibland måste mamma och pappa få lite tid också.
Jag åker nog snart igen så jag får träffa mina kära vänner också.

Hoppas ni andra haft en bra helg med!
Ikväll blir det Box! KUL!!!

The Bachelor

Äntligen! Som jag har väntat. Ni kanske kommer ihåg att jag var lite besatt av Bachelorette för nåt år sedan? Och blev förkrossad när hon (vad hon nu hette) valde fel kille i finalen. Ja, jag grät nästan om jag inte minns fel! Nu är det i alla fall Jasons tur att välja tjej!! Kolla in tv11 kl 17 vardagar. Där har vi en fin och snäll kille!



Tyvärr råkade jag se vem som vann nu när jag skulle hämta denna bilden, men skitsamma. Det är kul att kolla ändå.
Joina mig i denna underbara Bachelor-värld ni också vettja!

Annars vann LHC precis med 5-1 mot Skellefteå. Dom spelade riktigt bra idag, hoppas det fortsätter så. Men man vet ju aldrig i hockeyns värld, tyvärr.

I helgen händer det massa skoj. Inget jag vill skriva om just nu, men ni får se efter helgen. Är riktigt glad just nu i alla fall!

Hej då!


jempa på nyhetsmorgon

Imorse gick jag upp klockan 6 och bänkade mig framför tvn och nyhetsmorgon och Jenny. Jag var trött, men det var det värt. Det var så spännande att se på Jenny på tvn, men hon var precis som vanligt, snygg och rolig och charmig. Och hennes framträdanden var ju också kanon. Jag är så stolt över henne!För er som missade framträdandet var jag smart nog att ta lite bilder på det :)







Så jag har haft en riktigt skön morgon på soffan faktiskt. Nu har jag pratat med Martina en stund och måste sätta igång med dagens plugg. Fast jag har ingen riktig lust, det är ju så fint väder ute så jag vill helst av allt bara gå ut och leka i solen. Ingen Zumba blir det idag heller, har fortfarande ont i halsen :( Men men, livet leker känner jag idag. Mitt humör är på topp.

Puss på er alla fina

äntligen

Ölen är kyld, stämningen är på topp. Ikväll börjar slutspelet. GO LHC!

imorgon ska jag va uppe med tuppen

Imorgon ska min kära vän Jenny vara med på Nyhetsmorgon. Hon ska nämligen släppa sin första skiva nu i dagarna och ska dit och sjunga en liten trudilutt.
Jag är så stolt över henne. Om det är någon som aldrig gett upp sina drömmar så är det hon.





en vanlig måndag

Jahopp, så då har lille Wentyworthy gått och blivit manusförfattare. Hoppas att det inte är nåt som håller i sig, med ett ansikte som hans borde det vara lag på att vara framför kameran, inte bakom den.


Men han är ju säkert skitduktig. Så klart han är. Och såklart att jag kommer se filmen, trots att den handlar om vampyrer.

Jag har tyvärr inte så mycket att dela med mig av idag. Det har varit en dag som alla andra dagar och som snart kommer vara bortglömd. Men jag kan ju kommentera Top Model om ni vill. Jag stör mig skitmycket på Ann och vill helst av allt bara att hon ska åka ut snart. Det var det. Vad tycker ni?

Hej då.

"En liten Lukas" -25 år senare

Igår fyllde alltså Lukken 25 år. Grattis grattis älskling. Jag gick upp lite tidigare än vanligt och fixade kaffe och frukost till oss båda, och sen drog jag upp Lukas ur sängen så att jag skulle få fira honom innan jobbet. Det var mysigt, men jag önskar att jag hade kunnat stanna hemma med honom och fira hela dagen. Men icke. Jobb fick det bli!


Nyvaken men glad 25åring..

Jag fick som tur var gå lite tidigare från jobbet så att jag kunde hjälpa Lukas med maten. På kvällen vankades det nämligen släktkalas här hemma och vi skulle bjuda på paj och bakpotatis med olika röror till, sallad och baguetter. Det blev lite stressigt, men vi hann bli klara med allt innan gästerna anlände. 12 personer var vi sammanlagt, det är helt otroligt att vi fick plats här hemma. Men maten blev god och uppskattad!
Efterrätt fanns det också. Jag hade gjort en morotskaka, Lukas mamma en tårta och så kom Lukas syster med muffins också. Jag försökte ta ett mummigt kort på smaskkalaset men det ser inte lika frestande ut som det var.(Nytt ord, smaskkalas?)



Klockan halv 2 kom vi i säng, så idag har jag varit lite trött. Men det var en lyckad kväll!
Idag har jag jobbat och direkt när jag kom hem var jag tvungen att göra en inlämninguppgift till min ena kurs. Det var inte så peppande. Men nu är den klar och inskickad så nu kan jag börja njuta av denna söndagskväll.

Förövrigt har jag fortfarande asont i halsen trots all echinaforce :( Kliar och bränner och är allmänt obekvämt.
Så imorgon får jag stå över boxen. Skit också.

Hej då!

så var den här igen....

...förkyldningen. Jag är dock inte riktigt nere i skiten ännu, och jag försöker desperat förhindra den från att bryta ut genom att dricka echinaforce för fulla muggar. Har aldrig vart så osugen på att bli sjuk. Inte nu tack - jag har inte tid. Kom gärna när jag förtjänar att ligga på soffan några dagar och sluka tvserier dygnet runt.

Idag har jag trotsat halsontet och illamåendet och tagit mig ner på stan. Lukas fyller 25 år imorgon, och jag var tvungen att panikhandla present. Det är alltid svårt att köpa present, men detta var nog den svåraste gången i och med att det är 25år han fyller och man gärna vill ge nåt av betydelse. Jaja. Nu blev det som det blev. Paket kommer han få imorgon i alla fall.

Sedan har vi städat och nu har jag bakat morotskaka till imorgon. Helst vill jag bara krypa ner på soffan men har lite skolarbete att fixa och måste laga kvällsmat och matlåda till imorgon. Får se om jag orkar, annars får det bli standard korven på gottin imorgon som alla andra helger :)



Läser....

Åh vad trött jag är på att läsa just nu. Inte läsa som i plugga utan läsa som i läsa. Det tar ju aldrig slut, och så fyller lärarna på med litteratur hela tiden. Så otroligt omotiverande och tråkigt. Jag vet ju knappt vad jag läser längre. uuuh. Jag hinner inte med att lära mig nåt känns det som.

Ser fram emot i sommar, jag har sökt en skrivkurs, enbart för skojs skull (och csn). Då får man ju använda sin fantasi i alla fall istället för att sitta och läsa vetenskapliga artiklar dagarna i enda. Så i sommar satsar jag på att bli författare istället :)

Nu tycker jag i alla fall att jag förtjänar en kaffepaus.

Sen vill jag också tillägga att jag längtar efter vår. Snart snart snart.

RSS 2.0