Principfast, nej tack

På grund av min princip att inte gå till frisören, la jag idag slingor i mitt hår, helt själv. Jag behöver nog inte säga mer än att i fortsättningen är det nog ingen dålig idé att lämna över det till proffsen ändå. Alla slingor utan en lyckades på nåt sätt hamna på ena sidan huvet. Jag som tyckte jag var så himla noga. Hoppas solen kan komma fram och bleka bort slingorna fort.

Visste ni förresten att två av mina absoluta favorit program är En plats i solen, och En plats på landet. Otroligt trevliga program tycker jag. Rattar ni in kanal 8 typ 10 gånger om dan, kommer ni garanterat pricka in det minst hälften av gångerna så får ni se hur trevligt det är. Nu kanske jag låter ironisk,men det är jag verkligen inte,


Dags för en ny dag

Livet är bra sorgligt nu för tiden. Den senaste månaden/månaderna har otroligt ledsamma saker skett omkring i min omgivning. Trots att ingenting direkt involverar mig, gör det det indirekt, jag får ont i magen av allt tråkigt. Tror vi alla förtjänar lite sol, vår och semester just nu.

Dock till nåt positivt, min kurs avslutades idag, lyckad eller ej vet jag dock inte än, Emvall gjorde mål idag och nästa vecka åker jag hem och hälsar på mina nära och kära.

Give me a call (not)

När jag var hos läkaren förra måndagen sa hon att hon bara skulle ringa "om det var nåt farligt" (Bra att uttrycka sig så). Detta kunda ta mellan en och 10 dagar. Varje dag nu går jag och hoppas att mobilen INTE ska ringa. Jag är inte rädd för det som jag var där för, jag tänker bara att dom kommer hitta nåt annat som jag inte visste om när dom snokar runt i mitt blod.
Jag vet, jag är så nojig. Men så har jag alltid vart. Kan inte riktigt slappna av.

Snart ska jag ner på stan och fika med Hanna, vi har bara setts en gång sedan hon kom tillbaka från USA efter nyår, vilket är alldeles för dåligt. Kanske kör en liten shoppingrunda också när jag ändå är nere där, var också länge sedan sist. Hårfärg behövs också, gammal och gråhårig som jag är!

Hej då

Livskris?

Jag skulle inte vilja säga att jag har åldersnoja. Jag menar, är man snart 26 så är man det, kan tänka mig att det låter gammalt för en 19 åring men när man väl är här känns det precis lika dant som när man var 20. Jag skiter i min ålder på så sätt. Men alltså....Det enda som stör mig är alla tankeställare som kommit mer och mer den senaste tiden. Jag känner att livet kommer ifatt mig, att allt liksom går lite för fort. Jag ifrågasätter ofta nu för tiden om jag gör det jag vill med mitt liv, och om man gjort allt jag vill göra. Naturligtvis har jag inte gjort det, det hinner man ju inte med, men jag undrar om jag gjort tillräckligt så att jag inte ska ångra nåt om 10 år.

I hela mitt liv har jag viljat flytta till USA, eller åtminstonde resa runt där lite. Detta har jag inte gjort. Jag har alltid velat bli skådis, men utbildar mig till beteenevetare istället (vilket faktiskt känns kul) men är det verkligen det jag vill? Tänk om jag står där om 1 år när jag är utbildad och känner att nja, detta var ju faktiskt inte så kul.

Grejen är att ju mer tiden går, ju mer känner jag att jag vill! Och jag vill olika saker, som inte går ihop med varandra. Jag drömmer om ett hus på landet som ligger vid vattnet och med typ inga grannar, samtidigt som jag drömmer om att bo I New York och dricka cosmopolitans dagarna i ända (Ja sex and the city inspirerad). Jag längtar tills jag får barn, men samtidigt verkligen inte. Jag vill vara oansvarig och fri och bara sätta sprätt på pengarna så fort dom kommer in på kontot, samtidigt som jag vill spara till att köpa ett hus (haha) Jag vill byta ut hela min garderob men kan inte ens bestämma vilken klädstil jag skulle vilja ha i såna fall.

Samtidigt känner jag att mitt liv som det är nu är ju bra! Jag är lycklig, jag trivs skitbra i skolan, i Linköping, har världens finaste Lukas i mitt liv, vänner att dö för, ett trevligt jobb med fina jobabrkompisar, en fin lägenhet. Jag behöver inte så mycket mer egentligen.

Kanske är en släng av åldersnoja ändå. Jaja.. jag är faktiskt bara 25 än så länge... i 4 månader till. Ikväll ska jag i alla fall dricka vin i goda vänners lag och låtsas att jag fortfarane bara är 19.

Heaven's Gate

Ja ni...Veckans uppgift har varit att försöka förklara sektbeteenden utifrån ett gruppsykologiskt synsätt. Jag valde att utgå ifrån sekten Heaven's Gate. För er som inte vet vilka detta är, var det en sekt som begick kollektivt självmord 1997 ( I USA...såklart) Varför? Jo för att de skulle lämna sina fordon (kroppar) och följa med ett rymdskepp till The Kingdom of heaven. Jag och Maria hittade deras orginal hemsida igår och efter det hade vi konstant gåshud i flera timmar. Förstår ni att de flesta av männen Kastrerade sig? Bara en sån grej. Ush. Ska bli skönt att lämna uppgiften bakom sig imorgon, och sluta tänka på sjuka sekter.

Det ska bli väldigt skönt med helg förövrigt. Har vart en hektisk vecka och med tanke på att jag jobbade i helgen har jag inte haft en sysslolös dag på över två veckor. Tur att jag tycker att skolan är så intressant i alla fall. Och tur att jag ska dricka vin på lördag.
Hej då



Gå in på orginalhemsidan om ni vågar... www.heavensgate.com
eller kolla in sjuka ledaren Marshall Appelwhite på youtube. (Som förresten ser ut som Steve Martin. Typ.)


Kärlek till er som behöver lite.


Nu har jag suddat och raderat i detta inlägg alldeles för många gånger. Efter att ha varit aktiv sedan klockan 8 i morse känns hjärnan mör och får inte riktigt ut mina tankar i skrift. Därför säger jag istället: Nära och kära som jag har i tankarna, Jag älskar er! Vi ska ta hand om varandra så gott det går! All min kärlek till er!!
Hej då.


Massa-blod-mindre senare

Kollade upp min nattliga svettningsbekymmer idag. (trodde jag kommit in i klimakteriet.... hehe)

Läkare- Vi får nog göra en lungrönkten på dig.
Jag- Varför det??
Läkare- Nä det kan ju vara nån lunginfektion, tuberkulos till exempel.

Tror ni jag har gått runt och tänkt på tuberkulos hela dagen nu eller? Tuberkulos tuberkulos. Va fan e tuberkulos egentligen? Mamma sa att det botas med pencilin i alla fall. Vi får la se vad blodproven säger först o främst. Gillar inte att dom har mitt blod.

Nu är det i alla fall snart Gametime! 1-1 i matcher som det ser ut just nu... Får se om Norrenas lilla frispel kostat oss kvarten. We'll see... Bye bye


När orken inte finns men magen kurrar

Det spelar ingen roll hur många gånger jag öppnar kylen o frysen, vi har INGET ätbart hemma. Ska jag orka släpa mig bort till krogen tänkte jag skriva..haha, släpa mig bort till affären menar jag givetvis. Vet dock inte om det är ett alternativ. Bara tanken att behöva byta ut pyjamasbyxorna mot jeans....uh...
Känner att min inspiration ligger på noll! Vill bara lägga mig under täcket och kolla ghost whisperer och låtsas att jag också har en mysig liten antikbutik, fina kläder och spökvänner. Så får det bli. Först Coop nära.

Shutter Island

Bästa film, alla kategorier. Typ. Riktigt riktigt bra. Film när det är som bäst. Punkt slut, hej då!



Både Mark Ruffalo och Leo Dicaprio har en tendens att medverka i sjukt bra filmer nu för tiden.......


RSS 2.0