Detta hände 2011

Nytt år – nya möjligheter, någonting som jag verkligen ser fram emot! 2011 har varit ett blandat år, hårt, tufft och ledsamt många gånger men även härligt, roligt och bra. Tänkte att jag skulle göra en liten resumé över året som gått, som vanligt!

I Januari fyllde Rasmus år, och en vanlig födelsedagsfest med bowling, singstar och utgång tog en oväntad vändning när Eve och Mads kom och överraskade mig mitt i allting. Jag har nog aldrig blivit så överraskad, och blev otroligt glad!

I Februari kom Martina till Linköping på besök. Vi gick på Melodifestivalen, där årets vinnarbidrag deltog, Erik Saade. Folket (småflickorna) var lyriska. På vägen hem passade vi på att ta en tur till Lambohov och se oss omkring…. Martina var lagom glad när vi fick promenera hem en bra bit i vinterkylan….. :) Hehe.
 

I Mars var Jenny med på Nyhetsmorgon och släppte sin första skiva. Jag och Lukas blev spontana och tog bilen ner till Västkusten för att närvara på hennes releasefest, någonting jag är jätteglad för. Otroligt stolt över min vackra vän.
 

Vid påsk kom Jennie och Stefan och hälsade på. Väldigt mysigt att ha dom hos oss. Vi promenerade, fikade i trädgårdsföreningen och åt god mat.


Kort därefter åkte jag till Stockholm för att träffa min kära vän Fathima som jag inte träffat på över 5 år, och som äntligen bestämt sig för att besöka Sverige. Vi fick en mysig dag ihop i hufvudstaden, vi promenerade, fikade, njöt av solen och uppdaterade varann om allt som hänt sedan sist. Jag fick även träffa hennes söta syster Sarah som jag hört så mycket om.

I April kom också Maria och Micke på besök, vilket alltid är lika uppskattat. Årets första grill, shopping och fika på stan, lite vin och spel blev det denna helg. Tyvärr hade jag och Micke tajmat in varsin förkylning lagom till att de kom, men det gick bra ändå som tur var.
 

Valborg firades i Lukas morföräldrars stuga, och Antero hängde på. Majoriteten av tiden regnade det tyvärr men vi fick tid för lite öl och lunch i solen, sedan blev det kortspel, kortspel och kortspel. En härlig helg trots dåligt väder.
 

På våren och sommaren blev det även lite fiske ute vid Hannes land. De första gångerna hade vi dessvärre inte turen med oss men helt plötsligt fick vi upp flera stycken på en och samma gång. Dessvärre har jag inte fått upp någon själv än men det var nästan lika kul att titta på.

I juni slutade skolan och det sista som var kvar av gänget samlades på avslutningsgrill och kubb hemma hos oss. Jag vill skriva att vi sjöng singstar med, inte för att jag minns, men att det vore konstigt om vi inte gjorde det. Sista kvällen med bästa gänget, som jag saknar jättemycket nu när de flesta har flytt fältet.


Midsommar firades hemma i Varberg. Dagen firades hos syster Pernilla som vanligt och kvällen i Carins nya hus. Carin var gravid, och Kerstin med, fick vi reda på efter att vi uppmärksammat hennes förtärande av alkoholfri öl. Jättetrevlig kväll med god mat, tårta, quiz, mycket skratt och härliga vänner.

Vi åkte även till Västervik i juni tillsammans med svärmor och Henrik för att titta på Jenny som uppträdde. Jenny var grym som vanligt, hon fixade även backstage pass till oss så att vi efteråt fick sitta och prata och dricka några öl medans de andra tittade klart på kvällens konserter. Mysig sommarkväll tyckte jag.
I Juni visades även Jag är en ö på Tv, det får inte glömmas! Nervöst men kul.

Efter att jag avslutat min sommarkurs i Ekonomisk familjerätt satte jag och Lukas oss i Juli äntligen på tåget till Italien. En helt underbar resa på alla sätt och vis där vi fick besöka Milano, Venedig, Florens, Rom och Cinque Terre. Italien resan kan jag dessvärre inte sammanfatta kort på ett rättvist sätt, men kan säga att vi fick se många vackra platser, äta massa god mat, dricka mycket gott vin, åka en hel del tåg, läsa massa böcker som ej var skollitteratur, promenera i oändlighet och även ligga på stranden en styck gång.

Efter Italien åkte jag till Västkusten igen. Reunion av dramagruppen stod på schemat och det var askul att träffa den del av gänget som kunde komma. Vi åt smörgåstårta, drack goda drinkar, pratade minnen och tittade på gamla föreställningar. Fina tjejer som jag gärna träffar snart igen!
Under min Varbergsvisit valde även Carins dotter Lou att komma till världen, någonting som jag var väldigt glad över! Kommer aldrig glömma när jag fick träffa denna fina lilla tjej första gången på BB, hon fick en plats i mitt hjärta direkt! 

I September var det dags för bröllop i Alvik. Lukas kusin gifte sig och detta firades med pompa o ståt! Ett vackert bröllop och en svängig fest med god mat och massa dans.

En vecka efter det åkte vi upp till Stockholm igen, denna gång för att träffa Maria och Micke. Vi var på Gröna Lund och tittade på Veronica Maggio, shoppade, bowlade, lagade god mat, kollade hockey och gick ut och svängde våra lurviga på Garbos. Lyckad helg, som alltid med fina vänner.
 

I slutet av Oktober kom äntligen Ingelas lilla Jasper till världen J Honom har jag inte träffat ännu, men jag ser fram emot den dagen jag gör det och han tar mig med storm!

I November (?) var det Ladies Night med Petra och två vänner till henne. En speciell tillställning med massa galna kvinnor J Kul att ha sett och kul med en tjejkväll som avslutades på Sliver.

De två senaste månaderna känns nästan onödigt att skriva om, för det hände ju så nyligen men låt mig säga kort att det har varit julbord i Varberg, familjebesök i Linköping för att fira mammas 60 års dag och nu slutligen julfirande i Varberg.

Det var detta året! Vet inte vad jag kan ha glömt, säkert nåt asviktigt. Men när jag tittar tillbaka på det gångna året inser jag att det inte var så pjåkigt trots allt. Trots att livet kan vara tungt ibland är det viktigaste att man har fina människor omkring sig, och det kan jag definitivt aldrig klaga på för det har jag gott om.

2012 tror jag blir ett bra år, det har jag på känn, och jag ser verkligen fram emot det!

Gott nytt år allihopa!!!


Hemmafixarn.

Är så skönt att vara hemma i min egen lägenhet igen med min fina Lukas. Blir alltid extra kär när jag varit ifrån honom i en styck vecka. Så det blir kramkalas varannan minut ungefär.
Men en sak är lite jobbig och det är att jag måste plugga idag (ska inte säga mer än så), men är väldigt hemmakär och pysslig just nu och vill helst av allt bara gå och fixa här hemma och städa (!), hänga upp mina nya tavlor, slänga fula saker i skåpen för att göra plats för de nya osv. Men det finns liksom inte tid till det idag. Men imorgon ska jag ta ledigt och göra mig fin o fräsh inför det nya året och färga bort allt grått hår osv. Det blir gott.

julveckan är förbi

Sitter just nu på en svettig Swebuss som ska ta mig till mitt kära Linköping och alla underbara östgötar :) Som vanligt när jag lämnar Varberg är det en delad känsla, är glad för att jag ska få träffa min kära sambo, men ledsamt att lämna alla nära o kära. På samma sätt känner jag alltid när jag lämnar Linköping. Så det är en del separationsångest några gånger om året.

Veckan hemma har i alla fall varit bra på alla sätt o vis. Fick mycket tid till min familj denna gången, och det var på tiden. Vi har umgåtts, fikat, ätit julmat och annat som man gör juletider. Väldigt mysigt. Har världens bästa famlj! Men sen kanske jag är subjektiv.

Har även hunnit träffa lite vänner. Jag och Carin fick flera timmar med varandra, vilket hör till ovanligheterna för oss. Det brukar bli en fika eller promenad, men nu fick vi umgås i en hel eftermiddag (!!) Då fick jag ju även umgås med hennes lilla Lou som är så fantastiskt söt och go och fin. Riktig liten gottegomma. Vi gick även hem till Kerstin och träffade hennes lilla Tekla som nu hunnit bli fem veckor gammal. Även detta en otroligt söt och fin bebis och jag är så glad att jag fick se henne!!
Sen har jag också hunnit träffa Eve och Martina. Även detta var mycket trevligt.Finns ju såklart fler jag gärna skulle träffat men jag är glad att jag hann med några stycken i alla fall :) Det kommer fler Varbergs besök. 

Nu borde jag plugga lite, men vet inte om koncentrationen kommer infinna sig på denna skakiga buss.... Kanske ser lite Kungen av Queens istället..........

Hoppas ni alla haft en härlig jul med era nära o kära.


Ett litet morgonpaket

Då var dagen kommen! Massa att fixa (o ändå sitter jag här?) innan avfärd. Har vart uppe i nån timme men suttit och  myst i soffan med Lukas. Och han är ju så söt. Han bad mig springa in o titta under sängen, och där låg det ytterligare ett paket som jagt inte visste om. Jag fick öppna det nu, och det var två tidningar till bussresan :) Konstigt att man kan bli så glad för tidningar, främst är det väl omtanken jag blir glad för, men ska även bli asmysigt att sitta på bussen och uppdatera mig på skvallerfronten. Det roliga är att han faktiskt gör det varje år, men jag glömmer alltid av det och blir alltid lika förvånad och glad.

Nä hörrni! Nu ska jag springa in i duschen o försöka fixa allt som ska fixas.
Ha de!


Varberg imorgon

Har haft en bra och effektiv dag. Har fått gjort en hel del plugg, vilket känns asgött. Det flöt verkligen på idag.
På eftermiddagen tog jag o Lukas en promenad till skolan. Jag skulle ju låna en bok och Lukas hämta ut en  tenta. På hemvägen gick vi igenom Gamla Linköping, det är ju så fint och mysigt där på vintern när det är lite snö.

vägen till skolan är ju så fin men gör sig dessvärre inte lika bra på kort.






Mysiga gamla Linköping

Ikväll har vi haft mys här hemma.Lagat jättegod mat och bytt lite julklappar. Jag fick öppna den ena idag, den andra spar jag till julafton. Och vet ni vad? Tomten finns nog trots allt. För jag fick dom jättefina glasen som jag önskade mig här i bloggen häromdagen. SÅ GLAD jag blev. Och ni vet väl vad detta innebär? Att det nu även finns en god chans till SM-guld åt LHC.

Imorgon har jag lite att fixa, gjorde ju inte allt jag skulle idag. Suck.Jag är omöjlig alltså! Vid tretiden sätter jag mig på bussen mot västkusten. Ska bli mysigt att komma hem och träffa min underbara familj och fina vänner. Men tråkigt att lämna Lukas såklart.
Nu ska jag fortsätta med myset. God kväll på er.

Morning has broken

Äntligen lyckas jag gå upp i tid! Skön...t. Jag har en del att stå i idag. Åker till Varberg imorgon, så nu måste jag verkligen göra allt som jag måste idag, inga undanflykter. Jag måste åka och köpa en sista klapp, jag måste åka o posta en grej, jag måste åka till biblan och låna böcker (vilket är lite jobbigt för jag har inget lånekort), jag måste plugga hårt, sen ska jag även hem till Linda och hämta deras post. Sen ska jag väl försöka hinna med nåt slags julmys med Lukas också. Och packa.
Det känns lite extra jobbigt att det är snö ute, känns så kallt. Jag vill helst inte gå utanför dörren idag. BRR.

Men nu ska jag njuta av morgonkaffet lite innan jag sätter igång med allt! Ha en bra dag alla!

Julrbord nr 2

Igår hade jag en härlig dag.
Började med att jag för första gången i mitt liv skulle göra grönkål. Det gick faktiskt över förväntan, tyckte att det blev riktigt riktigt gott och jag var så nöjd. Tyckte det skulle bli så kul att visa grabbarna vad vi har på det halländska julbordet. Men....fortsättning på hur detta slutade kommer snart........

Efter att jag fxat detta åkte jag o Malin till simhallen. Förenade träning med skola. Samtidigt som jag simmade några längder observerade jag barnen och deras beteende mot varandra. Gav inte speciellt mycket. Ska skriva om det i ett arbete, vi får se hur det går. Men det var härligt att simma, vi avslutade med lite bubbelbad och bastu.

På kvällen hade vi julbord hemma hos Razz. Mycket mycket trevligt, och gott. Lukas hade gjort en asgod Janssons som vanligt, och resten ihandlade vi så att det blev ett komplett julbord.
Sen var det ju det med grönkålen....Nåt gick fel? Vad vet jag inte. Ska fråga mamma. Kanske kan man inte förbereda utan måste tillaga den när den ska ätas? Eller så värmde jag den på för hög värme? VET EJ men vad jag vet är att jag ALDRIG misslyckats med mat på detta sätt tidigare. Det var som att äta svinto ungefär. Besvikelsen var stor!!

Men vi hade trevligt ändå trots att det inte gick att äta grönkålen. Det blev dock väldigt sent, jag o Lukken va hemma nästan halv 4 (!) inte bra på en måndag. Men så långt tänkte jag ju inte då.

Så idag har jag inte gjort mycket vettigt. Vilket inte är bra i stressade perioder som dessa. Just nu tänker jag att jag hinner va hemma i Varberg i typ 2 dagar eller nåt. Men jag vill ju va hemma mer. Så vi får se hur det går......Har ni sett den där filmen där han tar ett piller och blir assmart? Kommer inte på vad den heter just nu. Men ett sånt vill jag ha just nu. Bli assmart och avverka alla  arbeten på en dag och ta jullov sen. Finns det?

Jao jao. Ingen idé att älta. Det är som det är. Bye bye

Julmys

Vad är det för dag idag? Jag vet knappt. Hjärnan har liksom tagit jul-ledigt. Har oroat mig hela veckan för att jag ska glömma bort ysters födelsedag, bara för att jag är så tom i skallen för tillfället, men det gjorde jag inte, för den är idag. Och jag vill passa på att gratta här på bloggen också, bara för att jag tycker om henne så mycket... (fjäskar efter kommentar.....hehe)

I alla fall. Tror att det är söndag idag. Jag har varit på stan och fikat med fin finfina vän Hanna som är hemma från Stockholm. Vi ses alldeles för sällan, vilket är synd, för det är en fin vän jag har i henne! Efter fikat gick vi lite på stan och handlade de sista klapparna. Under tiden som vi gick på stan började det snöa och var riktigt adventsmysigt. Nu kan jag acceptera att snön kommer. Men 1a Januari ska den vara väck!

Kvällen har också gått i julens tecken. Jag, Lukas och hans syskon har varit hemma hos storasyster Martina och pyntat hennes gran, ätit lite nötter, druckit nån öl och ätit tacopaj. En väldigt mysig kväll som avslutades med en långpromenad hem för mig och Lukas. Motvilligt egentligen, men skönt tillslut ändå.

Nu blir det snart läggdags. Imorgon ska jag upp tidigt och laga grönkål för första gången i hela mitt liv.


A beautiful mind

Ikväll har vi firat att Lukas gjort tenta med tacos, vin och På spåret. Mycket mys.
Fick även min vilja igenom, och fick se A beautiful mind. Väldigt fin film tyckte jag. Och väldigt fashinerande. Har ni inte sett den kanske ni ska sluta läsa här. Jag vill ju inte avslöja nåt. Så till er säger jag hej då, ni andra kan läsa vidare om ni vill :) 
 
Men jag tycker att det är så otroligt fashinerande med vad som försigår i människors huvuden, vad vi ser, tänker, känner, uppfattar, tolkar osv. Jag kan ofta sitta o tänka på saker som att hur vet vi att vi ser färger på samma sätt till exempel? Jo visst, vi är alla överens om att en viss färg är röd till exempel (om vi inte är färgblinda), men hur vet vi att det jag kallar röd inte är samma färg som du tycker är grön? Förstår ni hur jag menar? Och när jag såg filmen nu fick jag nästan klappa Lukas lite på armen efteråt för att försäkra mig om att han faktiskt finns på riktigt... hehe.

Men som sagt. Otroligt spännande. Och fasansfullt. Vad kan man lita på om man inte kan lita på att ens egen verklighet är sann? Att huvudet spelar en ett spratt? Hua! Låt det inte hända mig tack. Eller så händer det nu, det har ju jag faktiskt ingen aning om i såna fall :) Denna bloggen kanske inte ens existerar! Haha.
Jag har bara druckit ett glas vin, jag lovar.

Nåväl.
God natt alla!

Märks att det är fredag idag!

Jag sov alldeles för länge och har svårt att komma igång. Har fortfarande inte satt igång med allt jag borde göra idag utan kollar på massa strunt på datorn istället... Jag blir lite sån ibland, när det blir för mycket stänger jag av. Lite dumt. Men efter detta blogginlägg ska jag sätta igång!..............(?)
Men det blir nog ändå ingen överaktiv dag. Ska till macken o hämta ut en bok sen, och sen är det hockey på tv osv. Mycket som distraherar och avbryter med andra ord.

Känns i alla fall gött med helg! Imorgon ska jag köpa den sista julklappen och sen är jag helt klar! SKÖNT! Samtidigt lite tråkigt, för det är ju så mysigt att köpa julklappar tycker jag.
Har även skickat iväg alla julkort nu men vi får se om dom kommer fram....

Nä, inga ursäkter mer nu. Nu måste jag sätta igång. Kaffet är dessvärre slut här hemma, så det får bli en espresso istället så jag får lite fart på huvudet.

break away



















Finns inget bättre än att resa.....





Snälla tomten

Nej. Nu får det vara nog. Hädanefter ska jag inte klaga mer på skolan här i bloggen. Enda gångerna jag får skriva om skolan är om jag har nåt positivt att skriva. Så de så. Risken är dock att bloggen pga detta blir ett minne blott, då är det enda jag har att dela med mig av. Vi får se hur det går helt enkelt. Men jag tänkte börja mitt nya bloggliv med att slänga ut en vädjan till tomten.

Detta är vad jag kan tänka mig att få i julklapp. Jättebra att komma på detta i sista sekund. Men man vet ju aldrig, mirakel inträffar varje dag!


Fin fina tallrikar från Village!!


Världens snyggaste glas från Lagerhaus. VILL VERKLIGEN HA DESSA!!


En ny hjärna hade passat fint inför det nya året!


SM-guld till LHC

Ja, det var väl ungefär det. Tackar på förhand!

Det går inte framåt just nu känns det som

Det går förbaskat segt för mig idag. För er som undrar så crashade min dator mer eller mindre på seminariet i måndags och jag kunde därför inte vara med. Det känns jobbigt av mer än en anledning.
1. Jag hade behövt höra vad de personer som välsignats med ett högt IQ hade att säga om allt som jag själv inte förstår mig på.
2. En komplettering är 1000 gånger värre och tar mycket längre tid.

Det var dock inte så mycket att göra åt, vill inte datorn, så vill den inte. Så nu sitter jag alltså med kompletteringen. Har tvingat fram 300 ord, endast 900 kvar. Det enda jag känner är att jag har noll koll och har verkligen ingenting mer att skriva än det jag redan skrivit. Blir nog en komplettering på kompletteringen.... hahahahhah OOOOJJJJJJ OJ OJ VAD JAG ÄR SKOLTRÖTT!!!
Ni arbetare där ute ska vara lyckliga. Och snart är jag förhoppningsvis också en lycklig arbetare.

Det finns liksom inget positivt att säga om saken, och då tar vi en julsång på det istället. Bästa julsången :)





Lucia

Glad Lucia på er alla!!
Skulle gått upp klockan sju imorse för att se lucia på tv, men det hände icke, nej. Vaknade en kort tid innan jag skulle infinna mig på gymmet, men tidigt nog för att kunna messa Malin och be om att få en halvtimme till på mig. Väl på gymmet gick det kanon.

Men har kanske fått lite julstämning idag trots allt? Ytterst lite, julkänslan vill inte riktigt komma till mig. Jag o Malin gick på stan och handlade julklappar, och jag har nu enbart 2 kvar. GOTT! Så nu ikväll har jag suttit och slagit in alla klappar och skrivit lite julkort, lyssnat på julmusik och druckit julmust. Men som sagt, känns inte riktigt som jul, än.
Men nu ska vi käka lite lussekatter o pepparkakor, så kanske det blir någon ordning på det :)


Fotbollsskadad

Min käre sambo är en fara för vårt hem har jag kommit fram till.
Ifall han tappar någonting, eller om nåt trillar ur ett skåp eller liknande, är hans reflex att sparka detta så hårt han bara kan. Detta har inte bara hänt en gång utan vid flera tillfällen.
Senast var det våran lilla espressokopp som fick sig en tur rakt in i väggen. Snacka om att vara fotbollsskadad! Jag är bara glad att inget har gått sönder än.... Men det är väl snarare en tidsfråga.

Längtar tills ikväll.

Ser fram emot ikväll när jag tittar på Biggest Loser och har lagt seminariet bakom mig... ÅH vad jag INTE vill. Vill inte vill inte vill inte. Kan inget kan inget kan inget. Men men, jag försöker att acceptera läget och ta det som det kommer. Men det är svårt! Jag hoppas att resten av folket också haft svårt för det, så att jag inte framstår som totalt iq-befriad.

I morse cyklade jag till universitetets alla bokhandlar för att försöka få tag på en bok till en annan kurs. Jag hade reserverat den på bibblan, men tror ni inte att dom två underbara personerna som lånat böckerna före mig inte lämnat tillbaka dem i tid? Endast två veckor försenade (hittills). Tack för den.
Boken fanns dessvärre inte i bokhandlarna, vilket var ganska väntat men jag var ju tvungen att kolla i alla fall. Nu måste jag nog maila min lärare och förklara läget, vi ska diskutera boken denna veckan, men det går ju inte för min del. Känns pinsamt, men det går ju inte att förutse i planeringen att folk skiter att lämna tillbaka böcker. Jag hoppas att hon är snäll och förstående.




Tredje advent

Det har varit en bra helg på alla sätt o vis.
Gårdagen utspelade sig ju precis som jag berättade att den skulle, så det behöver jag ju inte upprepa. Däremot kan jag berätta att LHC fick en efterlängtad vinst. Gött. Det förtjänade dom verkligen efter en skitbra match och typ 1000 skott på mål.

Även denna dag började vi med en Disneyfilm, dennna gången blev det Trassel. Även denna var mycket bra. Trevligt söndagsmys med lussekatter o pepparkakor och skidskytte på det.
Sen gick jag en promenad med Linda och hann knappt komma hem innan jag o Lukas åkte hem till svärmor på söndagsmiddag. Det var himlans trevligt som vanligt, vi spelade även lite spel och drack lite glögg. Men jag fick panik när jag insåg att klockan var 8, jag som skulle plugga idag....Dagarna går för fort, jag hinner inte med...

Har ju seminarie imorgon och det kommer INTE gå bra. Jag förstår fortfarande ingenting och kommer därför ha svårigheter med att yttra mig och ha åsikter om nåt, vilket är hela syftet med ett seminarie. Kommer se ut om ett fån. Men jag orkar inte bry mig längre.


Mysmorgon

Det var en mysig julkonsert i domkyrkan igår. Dom är ju otroligt duktiga dom små barnen! Tyvärr hade vi ganska kassa platser och såg inte så bra, men det viktigaste var ju trots allt att vi hörde :)

Efter konserten gick vi hem till Malin och drack luciaglögg och åt massa god chocklad och myste. Mycket trevligt, bortsett från att jag ett tag blev illamående och trodde att jag skulle bli magsjuk. Det blev jag (tack o lov) inte, utan det gick över efter promenaden hem till Linda. Där åt vi lussekatter, drack lite mer glögg och kollade idolfinalen. Jag tyckte att det var helt rätt att Amanda vann!

Idag tänkte jag ta sovmorgon, väcktes dock av bästis Martina som ringde klockan 9 för att gratta mig på namnsdagen :) Det var fint av henne, men mest tror jag faktiskt att hon bara ville få nöjet att väcka mig hehe.
Jag och Lukas dukade sedan upp en god lördagsfrukost och myste ner oss under filtarna i soffan och kollade på Prinsessan och grodan. MYCKET bra tycker jag. Disney filmer är bra trevligt ibland alltså.

Nu kollar vi lite skidor, och om ett tag ska vi hem till David. Vi ska baka pepparkakor och lussekatter, kolla hockeyn, dricka julöl och förhoppningsvis spela scene it. Det blir en trevlig lördag tror jag.

Trevlig helg på er!

Julkonsert

Hockeyn igår var faktiskt inte, trots förlust, en besvikelse. Jag tyckte att det såg ut som ett helt nytt lag ute på isen och det märktes att dom fått viljan tillbaka! Hoppas det håller i sig!
Och ni skulle sett hur vi tjoa, skrek och high-five:ade varann när de efter 206 minuter lyckades få in pucken i mål :) Det var som att det gällde avgörande målet i en SMfinal, så glada blev vi haha. Så som sagt, det blev förlust efter förlängning, men det kändes som vinst.

Nu på morgonen har jag varit och tränat med Malin. Det gick bra och var trevligt som vanligt! Egentligen skulle vi haft en heldag i julens tecken, med att gå på stan och handla julklappar innan julkostert i Dokyrkan och sen lite glögg på det. Men jag har panik över skolan och har dessvärre för mycket att göra för att vara ledig en  hel dag. Så vi får skjuta upp julshoppingen till en annan dag. Konsert och glögg blir det i alla fall och det ser jag fram emot!

Nu har kaffet kokat klart och jag ska försöka vara så effektiv som jag bara kan i tre timmar innan jag ska iväg.

Trevlig fredag på er!


................

Det blev ingen träning för mig idag. Jag fick ta ytterligare en tablett och så bäddade jag ner mig i sängen istället. Mår faktiskt mycket bättre efter det men har lite känningar kvar..Men tills imorgon ska jag nog vara fit for fight igen!
Vi ska i alla fall snart cykla hem till David och kolla hockeyn. Känner att jag likagärna kan ligga i hans soffa som här. Och jag är faktiskt ingen medgångssupporter, jag stöttar LHC fullt ut fastän att dom är skitdåliga för tillfället! Så ikväll hoppas jag att det blir vinst (eller i alla fall ett mål). Det är väl inte så mycket begärt?


Skallebank

Igår kväll låg jag halvt utslagen på soffan med mega huvudvärk och tycke synd om mig själv. Det var nog nåt migrän liknande för det hjälpte inte med huvudvärkstablett. Men det brukar ju för det mesta gå över under natten så jag hade fortfarande hopp om livet.

Men det har dessvärre inte gått över idag :( Tycker ännu mer synd om mig själv nu. Det är ju så jobbigt med huvudvärk alltså, man kan ju knappt göra nånting. Har i alla fall fått i mig en tablett och hoppas att det hjälper idag, för jag ska ju träna sen och det vill jag helst inte missa.

Sen har jag inte tid att ta en "sjukdag", för alla skolarbeten måste ju ändå göras. Jag vet inte riktgt hur jag ska få ihop allt faktiskt! Och jag har aldrig känt mig så korkad i hela mitt liv som jag gör i Rättpsykologin. Det är skitsvårt och jag fattar ingenting. Jag tänker bara på Criminal Minds hela tiden och tror inte att det är en tillförlitlig källa :) Det funkar inte riktigt likadant i verkligheten som på tv, tyvärr, annars vore jag expert! Haha.

Hoppas ni får en bra dag alla fina.

I still see you...

Saker som inte är bra:
- Att köra in ögat i kanten på nattduksbordet när man slänger sig i panik efter väckarklockan

Saker som är bra:
- Att jag faktiskt har både ögat och synen kvar


Snart helg

Go kväll på er!
Denna dagen har inte varit speciellt händelserik. Lite plugg och sedan hem till Davva och kolla hockey. Det gick åt pipsvängen, som vanligt. Och nu börjar jag faktiskt bli riktigt less. LHC suger för tillfället. Och det är så himla tråkigt när dom egentligen är så bra. Hade gärna vart en fluga på deras väggar (eller kanske i deras hjärnor) för att se vad det är som sker egentligen? Nu vill jag mest bara ha juluppehåll så att dom kan komma på fötter igen. (Och dumma kommentarer till detta, som tex att Färjestad/Frölunda/Brynär är bäst osv, undanbedes vänligen :) )

Jag och Lukas åkte till statoil efter matchen och köpte lite tröstgodis, så nu har vi myst framför nya avsnitt av Castle och How I met your mother.
Snart är det åter igen dags för att gå och lägga sig. Är det bara jag som tycker att dagarna går fortare för var dag som går?? Snart är det helg igen. På ett sätt är det skönt att tiden går fort just nu, men samtidigt är det skrämmande.

Sen måste jag även fråga er, är det ingen som tittar på Biggest Loser? Jag grät nästan ögonen ur mig igår när jag kollade på det. Kanske lite pms, men mest medmänsklighet tror jag. Stackars tjocke Arthur som fick åka hem. Dumma röda laget.

Ok, that´s it for me.
Go natt!

Grattis mamma 60 år

Ok, har lugnat ner mig nu ein bischen. Jag har i alla fall pausat för att laga lite makaronipudding och se biggest loser, sen får vi se om jag återupptar plugget (någonsin) igen. :)

Tänkte i alla fall ge en liten summering av denna trevliga helg som varit!

Vi börjar på fredagen. För då hände något viktigt, som inte hör till historien egentligen, men som ändå är viktigt att berätta för er alla. Jag stod bakom Jan Hlavac i kön på Claes Ohlsson. Praise the lord halleluja vad glad jag blev över att få se denna stjärna live. KUL tyckte jag att det var.
I alla fall. På kvällen runt sju kom Jennie, Stefan, mamma och pappa. Det blev en snabb kopp kaffe innan mamma och pappa drog till hotellet för att checka in. Vi andra kollade På spåret och lite idol och hade det bara mys.

På lördagen mötte vi upp mor och far på stan och tog en liten shoppingrunda. Jag köpte dock enbart en tidning, för min ekonomi tillåter inte mer, men det var trevligt ändå. Efter att vi gjort oss fina inför kvällen mötte vi sedan upp mamma och pappa på deras hotellrum och drack lite champange och åt lite snacks. Mamma fick sin present av oss barn.

"Oj oj oj, nu har jag att göra"...sa mamma när hon öppnade sin present och först trodde att alla 6 biljetter till West side story var hennes.... :)

Vi gick sedan till Afrodite och åt lite god grekisk mat innan vi tog oss till Konsert och Kongress där kvällens julföreställning var. Det var Lasse Kronér, Andreas Johnsson, Marie Sernholt och nån mer....åh hjänsläpp just nu, men den norska kvinnan. Nånting med B? Jaja. Det var en bra föreställnng i alla fall, men bäst var nog gospelkören från England. Dom gjorde mig tårögd vid flertal tillfällen.




På söndagen fyllde mamma 60 år. Vi började dagen med att äta hotellfrukost tillsammans. Mycket smarrigt och lyxigt tyckte jag. Efter det gick vi till gamla Linköping på julmarknad, och där fick jag skåda ytterligare en LHC stjärna, nämligen Jämtin. NÖJD var jag då. Dom har hållt sig undan från mig i alla dessa år, men nu kommer alla på en o samma gång.
Det var i alla fall mycket mysigt att promenera omkring där och bara titta på allt fint som fanns. Vi fikade lite hemma hos oss efter det, och sedan åkte Jennie och Stefan hem till Varberg. Vi andra tog en powernap och möttes sedan återigen upp på mamma och pappas hotellrum där vi återigen drack champange. Det är ju inte var dag mamma fyller 60!
Sedan gick vi en promenad runt Stångån och tittade på vinterljus. Mycket fint var det.
 

När vi gått hela rundan satte vi oss på Ming Palace och åt trerätters kinamat och drack lite vin. Det var ett mysigt avslut på en mysig dag.

Idag kom mamma och pappa förbi på lite fika innan dom åkte tillbaka till Varberg, och efter det har jag stresspluggat hela dagen.

Så är ja. Nu hoppas jag att jag fick med allt.
De har varit en toppen helg med min fantastiska familj och nu känns det ledsamt att dom åkt!

Hata-skolan.nu

Det kommer en uppdatering senare ikväll om helgen (för er som vill veta). Just nu vill jag bara få ur mig lite frustration.

 Jag hatar skolan Jag hatar skolan Jag hatar skolanJag hatar skolanJag hatar skolanJag hatar skolanJag hatar skolanJag hatar skolanJag hatar skolanJag hatar skolanJag hatar skolanJag hatar skolanJag hatar skolanJag hatar skolan

Ok, hata är en överdrift. Men jag tycker inte om stress (!) och just nu känner jag mig så stressad att jag är tveksam på om jag ens överlever den här dagen.

HEJ DÅ


Man ska ha husvagn

Kollar lite på Böda Camping. Inser att jag faktiskt älskar campinglivet och mycket väl kan tänka mig att köpa en husvagn i framtiden!
När vi var små åkte vi ju nästan Sverige runt med husvagn och jag har så himla mycket fina minnen från det.
Tyckte alltid att det var jättemysigt på våra semestrar,allt ifrån att trängas i den lille vagnen, sitta i förtältet när det regnade, maten som smakade så speciellt och så vidare.
Kan inte riktigt se Lukas som en campare dock. Det blir till att jobba på det! Måste skaffa bil först och främst.
Hehe....

Nu måste jag äta lite kvällsmat, har inte orkat lyfta ett finger efter träningen.


Blev ni också sugna på husvagn nu?? DÅ kan ni passa på och fynda. Denna lilla godingen finns på blocket, enbart 2000 spänn. ;)

RSS 2.0