Fy sjutton va bra

Lyssna och njut hörrni!


Oj oj oj vad levnadsglad man blir. Fantastico. James Morrison är ju en favorit sedan några år tillbaka och stiger ständigt i mina ögon..Nästan lite Gavin-klass på honom!

Nu är jag helt slut i huvud och kropp. Kan ni förstå att jag pluggat sedan åtta i morse? Med en paus på två timmar (Biggest Loser och Bonde). Plus tvättat, som jag sa innan. Tror att jag kommer sova gött inatt alltså.
Imorgon blir det dock upp tidigt igen, är skolstressad som aldrig förr.

NIX

Nu är jag så trött på alla satans telefonförsäljare som ringer mig varje dag. Brukar förvisso inte svara för jag förstår ju vad det handlar om, men ändå. Nyss ringde det från nåt företag i Barcelona. Nej, jag tänker inte svara (gott med vemringde appen i telefonen som visar det!). Boxer ringer mig var och varannan vecka, nåt fondval, nån modell-för-en-dag grej osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv.

Så nu tänkte jag att jag skulle fixa NIX. Det var ju det alla sa till mig när jag jobbade med telefon-marknadsföring. "Men hallå! Vi har NIX! Du får inte ringa oss!" (Det gäller inte med marknadsföring ska jag bara tillägga) I alla fall. Så jag går ut på hemsidan och så står det att man inte kan spärra sitt mobiltelefonnummer?? Vad är detta?

Det stod också att detta var för att företagen inte får ringa till mobiltelefoner och tracka, men det gör dom ju ändå. SUCK. Ringer dom även om man inte har registrerat nr? För det borde väl kunna fixas? Eller?

Jaja. Måste återgå till plugget nu.
Vi tvättar dessutom idag, också, så det är spring upp och ner en gång i timmen. Trots att jag pluggat sen åtta i morse känns det inte som jag får nåt gjort. Det enda som håller mig vid gott mod just nu är att det är Bonde söker fru ikväll, haha!

souvenir



David har varit i Sri Lanka och köpte med sig fina souvenirer hem till mig och Luke. Jag fick denna söta elefant och en fin topp, så snällt och omtänksamt av honom tyckte jag! Nu står elefanten så fint på hyllan i vardagsrummet här hemma.

Ikväll efter träningen lagade jag och Lukas tvättäkta svensson mat: köttbullar, potatis och brunsås. Jag har faktiskt inte lagat köttbullar på 13 år. Fick stora men efter köttbulleprovet i hemkunskapen, där allt gick åt helskotta på många sätt och vis. Sedan dess har jag tänkt att det är ett för svårt projekt för mig, att jag inte kan göra köttbullar helt enkelt. När jag dessutom har en mamma som är köttbulledrottning har jag även tänkt att jag aldrig kommer kunna göra lika goa som hennes.
Men! Nu ska ni få höra. Vi följde mammas recept, nästan fullt ut i alla fall, och även om det inte smakade exakt som mammas så blev dom riktigt lyckade och över förväntan!! Jag kunde känna att det var mammas köttbullar på nåt sätt i alla fall. NÖJD!
Nu kan jag föra släktbullarna vidare. Bra. Allt annat vore ju katastrof. Unegär som mormors goa brunsås som vi aldrig kommer få sörpla i oss igen :(

Nu blir det snart läggdags, ska försöka följa med Lukas till skolan imorgon kl 8, kan bli svårt.
Adios meine freunden.

malin + yster = gavin



Jag och yster har köpt biljetter till Gavin Degraw i Februari! Jaaa! Vad glad jag är.
Nu ska jag lyssna sönder alla skivor fram tills dess så att jag verkligen kan skråla med i varenda låt som kommer :) Jaja, ni vet att jag älskar honom. Det kommer bli underbart, precis som sist då jag kände mig typ kär i flera veckor efteråt, haha.

Förövrigt kan jag skriva en liten notis, jag är trött på hockey för tillfället. Det går ju bannimej inte bra alltså. Skärpning nu pajkar. Längtar redan till nästa säsong. Har hört att Weinhandl skall återkomma då, måtte det vara så. SM-guld är på tiden nu, det vet både jag och du. Linköping skall segra snart, det vet alla som är smart(a).

Känner att det var ett fint sätt att avsluta kvällen med en spontandikt.
God natt

Hej då Varberg

God Morgon!
Då var helgen i Varberg förbi. :( Har haft det helt underbart! Men det har gått för fort! Här ska ni få en utförlig beskrivning av min helg.
I fredags kom vi dit sen eftermiddag, vi fikade lite med mamma och pappa och tog ett glas vin, sedan åkte vi till Eve och Mads. Där bjöds det på Eves specialitét och en göttig efterrätt. Vi snacka lite skit och kollade gamla bilder och vid ett tiden sa vi godnatt och adjö.

Dagen efter mötte vi upp Carin och Lou och tog en promenad och fika med dem. Jättemysigt, och Lou hade växt så mycket sedan jag såg henne sist och var sååå söt. Hade gärna haft henne i mitt knä hela tiden om jag själv fått välja :) Sicken liten gottis alltså.
Vi hann umgås en stund med mamma och pappa innan vi på kvällen drog till Martina och Jonas där även Kicki var, och åt en asgod middag (som vanligt! Martina är en riktig kock!!!) drack lite vin, alla utom Martina såklart, och pratade hål i huvudet på varann. Lukas och Jonas spelade tvspel medan vi tjejer höll till i köket. Underbar kväll tyckte jag!Martina ska ha en eloge för att hon lyckades hålla sig vaken till halv tre (!)

På söndagen var det dags för julbord i Åkulla med familjen. Det var så kul att vara samlade allihopa och jättekul att se alla. Det händer ju dessvärre allt för sällan. Det var gott med julbord och som sagt kul att träffa alla men dessvärre gick det för fort, och jag hann inte riktigt prata med alla innan det var slut. Farmor och farfar följde med hem till mamma och pappa efteråt för en snabb kopp kaffe, men sen var det dags för mig och Lukas att ge oss ut i stormen och åka hem. Jag kan säga att jag på många sätt inte ville detta! Dels för att jag inte ville köra bil när det blåste så mycket men även för att jag inte ville lämna varberg och alla nära och kära.
Det gick dock över förväntan att köra, det blåste inte såå mycket, och jobbigast var nog regnet. Jag körde lugnt så det tog lite tid men igårkväll runt åtta tiden var vi hemma i lägenheten i Linköping.

Jag var helt slut när vi kom hem igår men orkade ändå vika lite tvätt, sen kollade vi på An Idiot abroad och efter det blev det snart läggdags.
Idag känner jag mig utvilad och redo för att plugga!

Många bollar i luften idag

Imorgon åker jag och Lukas till Varberg så idag försöker jag vara så effektiv som möjligt.
Har tvättat i några timmar nu och kommer hålla på i flera timmar till. Mellan tvättarna försöker jag plugga. Går sådär med det idag. Sen måste jag julpynta ikväll också, vi kommer ju tillbaka på söndag, och då är det första advent så då vill jag ha det mysigt här hemma.
Känns liiiiiite tidigt att sätta upp tomtar o sånt, men jag vet att jag aldrig kommer orka göra detta i två omgångar, så det får bli så helt enkelt. Inte många tomtar, men några stycken. Sen ikväll blir det packa och fixa med lite annat smått o gott.

Det ska i alla fall bli väldigt trevligt att komma hem till Varberg och träffa alla nära och kära. Det blir dock en hektisk helg, nästan varje minut är inplanerad. Imorgon kväll blir det middag hos Eve o Mads, på lördag ska vi träffa Carin och Lou och på kvällen ska vi hem till Martina och Jonas. På söndag är det julbord med hela "tjocka" släkten i Åkulla och sen bär det hemåt igen. Men det ska bli såååå mysigt! Och snart kommer jag ju till Varberg igen så då har jag lite mer tid på mig.

Gräsänka

Känner mig lite småstressad med allt plugg just nu. Väldigt mycket på G och varvar mellan mina fyra kurser så gott det går. Idag har jag läst i Rättpsykologin, som förövrigt är väldigt spännande! Känns som ett långt avsnitt av Criminal Minds :) I vår tenta i januari kommer vi få utreda riktiga fall, och göra profiling och en gärningsmannaprofil. Ska bli jättespännande!!

Ikväll är jag i alla fall lämnad ensam hemma. Lukas jobbar och sen ska han på grabbkväll. Och som vanligt när jag är ensam hemma börjar jag planera vad jag ska passa på att göra. Problemet är att det blir för mycket, och att inte allt hinns med på en kväll!
Ikväll ska jag nog passa på att se A Beautiful Mind. Har aldrig sett den, men när jag hörde vad den handlade om blev jag väldigt sugen. En man med nåt sorts problem i huvudet och en låtsaskompis. Kan inte bli bättre.
Men nu fick jag reda på att det är hockey ikväll o den vill jag ju se såklart.... Och samtidigt hade jag tänkt gå o lägga mig i tid för att kunna gå upp typ sju imorgon och plugga...Får inte ihop allt. Sen ville jag ju spela tvspel också.
Vi får se helt enkelt.

Trevlig kväll på er!




Ps. Ja du har verkligen väluppfostrade barn Pernilla! :) Precis som det ska va. Så länge dom inte hejar på Sean Banan så..... hehe


Bojkotta Melodifestivalen?..

Det kommer jag ju aldrig göra såklart, det är ju årets höjdpunkt på många sätt o vis, men just nu har jag nästan bra lust. Startfältet är släppt och jag känner bara att det är samma artister vaaaaaarje ååååår. När desstuom Sean Banan, Torsten Flinck och Björn (?) Ranelid ska vara med så förstår man ju hur högt dom lagt ribban. Ska vi inte satsa på att vinna i år istället?
Jag tycker nästan att det vore bäst att ha med bara "okända" artister, för då skulle folk rösta på låt och inte artist. Fast det kanske skulle vara tråkigare att kolla på då?
Vet inte. Det är ju några månader kvar så det återstår ju att se hur bra det blir.


Hahaha





HAHAHAHAHAHAHA. Jag har skrattat åt det hela dagen sedan jag såg det i morse på The Voice. Så jäkla bra.

Har haft en bra förmiddag med gym och en asgod frukost och massa skratt så nu känner jag mig redo för en skoldag framför datorn.


Jag söker er kunskap


Både jag och Lukas är sugna på att bli lite mer hälsosamma i vår matlagning. Det är bara det att det är så svårt att hitta tips på nyttig mat som inte riktar sig till folk som vill gå ner i vikt... Både jag och Lukas ligger ju på gränsen till underviktiga och vill INTE gå ner i vikt, men bara vara lite mer hälsosamma... Har ni nåt tips på vad bra mat är då?
Berätta om ni vet vad det innebär är ni snälla. Tallriksmodellen vet jag redan om, men vill veta lite mer specifikt..
Vill ju börja sköta om min stackars kropp som är uppbyggd på götta och läsk (samt en del öl...).

Får se vad vi får med oss hem ifrån storhandlingen.
Nu blir det en kopp kaffe för att samla kraft inför detta.

guten morgen

Sitter med morgonkaffet och kollar på Vakna med the Voice. Skitkul program tycker jag, kollar alltid de få dagar jag går upp innan klockan 9. Och idag gick jag upp klockan 8 bara för att få en längre pluggdag, men så fastnade jag här. Jaja.

Idag är det äntligen onsdag och vi ska få se lite hångel i Bonde Söker fru. Personligen tycker jag att det är alldeles för lite sånt i Bonde. Jag menar, är det dags att börja pussas när det är två personer kvar? Jag kanske är för van vid amerikanska Bachelor, där är det hettar till redan i första programmet. Kanske lite överdrivet dock.

Insåg precis att jag nog måste sluta kolla på nyheterna. Jag blir ju alltid förbannad. Just nu prata dom om en man som skulle utvisas till Iran, men gränspolisen gjorde fel och skickade honom till Irak och där sitter han nu fängslad pga detta...ja det var nåt med nån motståndsrörelse.....vet ej......Dåligt gjort av gränspolisen i alla fall.
Tror att jag bara skriver för att jag inte vill hoppa ur pyjamasen och ta tag med dagens plugg?

Men nä. Nu är det färdigslappat.

vill ha mer helg

Det har varit en trevlig helg men den har gått ALLDELES för fort. Det blir väl så när man har mycket inplanerat. Och även om jag gillar att hitta på saker så gillar jag inte när man sitter där på söndagkvällen och undrar när man ska få va ledig igen.

I alla fall. Det blev ju som sagt träning på lördagmorgonen, skitjobbigt men skitkul. Efter det tog vi en frukost på ett trevligt litet fik och uppdaterade varandra om våra liv. När jag kom hem på eftermiddagen färgade jag håret och sen drack jag några öl med Antero och Jim.
Igår var det soffhäng hela dagen framför reprisen av Så mycket bättre, och lite tvspel, sen gick vi på fars dag middag hos Lukas pappa.
Das war alles, men så mycket mer har inte hunnits med.

Idag känns måndagen extra tung, jag är trött och har läst 8 sidor på 3 timmar. Ser fram emot ikväll då jag får krypa ner i sängen och titta lite i min nya tidining som kom idag och kanske läsa lite i nån trevlig bok.

Uppe tidigt

Det är inte varje lördag jag självmant går upp kl 08, men idag är Linda hemma från Stockholm och vi ska gå och träna nåt pass som heter power..(?)Tycker faktiskt om att gå på ett pass på lördagmorgonen, känner mig extra duktig när jag är klar. Efter passet idag ska vi gå och ta en fika/frukost. Ska bli en trevlig start på dagen och jättekul att träffa henne!

Och ikväll får jag träffa en annan kär vän, Myran kommer hem ifrån Stockholm så vi ska gå och ta nån öl. Mycket trevligt tycker jag. Tror att det kommer bli en bra helg!

Ha en bra dag allihopa, och särskilt Pernilla som fyller år idag! Grattis kära syster! <3

walk this world



massage

Ja hörrni. Har man inget bra att säga ska man inte säga någonting alls, eller hur är det nu man brukar säga? Oavsett om man brukar säga det så säger jag det nu. Därav mitt lilla blogg uppehåll.

Idag är dock en bra dag och jag kan berätta att jag varit och fått massage! En helt underbart lyxig upplevelse men som gjorde djävulskt ont! Jag ville helst skrika hela tiden men höll det inom mig och tog det som en man. Jag hade visst muskelknutor längst hela ryggraden och lite överallt i nacke, axlar och rygg. Nu hoppas jag att detta är anledningen till mitt konstiga huvudbrus och att jag efter detta ska vara kurerad.
Jag passade även på att titta in på MQ och hälsa på, och det var riktigt trevligt att träffa dom gamla jobbarkompisarna. Jag fick hålla tillbaka händerna för att inte ställa mig och vika tröjor. Det är svårt att bli av med arbetsskador :)

RSS 2.0