Helgen som gått.

Oj sicken helg. Den har gått asfort, men mycket har hänt.

Igår morse gick jag alltså upp kl 06 för att bege mig till terra2 för att skriva den kära kvantitativa tentan. Har ingen aning om hur det gick. Allting handlar ju om tolkning och tolka det kan man...på flera olika sätt (särskilt nu i efterhand) men vilken tolkning som är rätt vet man inte. Jag håller tummarna för att min första instinkt gav mig poäng som kan räcka till ett godkänt i alla fall. Två och en halv timma senare kände jag att det fick vara nog och begav mig hemåt.

Efter att svärmor kommit med bilen och presenter från Hongkong var jag och Lukas på väg mot Varberg. Kom dit sen eftermiddag och hann med en snabbfika hos Martina och Jonas för att sedan spendera resten av lördagskvällen hemma med mamsen och papsen med god mat, vin och dansbandskampen. Klockan elva somnade jag helt slutkörd.

Men idag var det upp tidigt igen, kl 7 väckte mamma mig. Ville ju såklart klämma in en tripp till Gekås när jag ändå var hemma. Tänkte att en söndag kl 8 kunde det la inte va så mycket folk? Men det kunde det visst. Utan frukost i magen och med ett halvdant morgonhumör ska man INTE gå på Gekås. Folk är ju sjukt störiga på det stället alltså. Hade ju inte så mycket tid på oss, men 2 timmar räckte. Hade jag gått längre hade jag fått bryt.

Efter att ha åkt hem och bytat kläder och snabbtvättat håret begav vi oss till Åkulla där hela familjen var samlad för julbord. Det var SÅ gott med lite julmat och mysigt att ha (nästan) alla samlade. Sen efter det var det raka vägen tillbaka till Linköping igen.

Nu sitter jag här helt slutkörd i soffan och bara längtar efter sängen. Har hängt upp julgardinerna jag fått av mamma och fixat och donat i hemmet med dom nya sakerna från gekås.
Känner att jag förtjänar en söndags öl!


Äntligen fredag??

Ja det kan man ju tycka. Men när man ska skriva en statistik tenta imorgon klockan 8.00 har inte riktigt den vanliga fredagskänslan infunnit sig..... Men det ska bli skönt faktiskt att bara ha tentan gjord. Nu är det bara att hålla tummarna för att jag inte får en total blackout och glömmer bort allt vad formler heter. Känns som det är väldigt mycket att hålla reda på och det är inte alltid miniräknaren är på min sida men jag ska ge mig fan på att klara det. Ni kanske vill ha ett litet smakprov på vad som rör sig i mitt huvud just nu?

 


Sånt här, och "lite" mer. UUhh.... Hoppas Gud är på min sida imorgon.

Jag ska i alla fall försöka inta fredagskänslan. Städade lite när jag kom hem från skolan och nu väntar jag på att Lukas ska komma hem så att vi kan laga lite mat och sen ska jag hämta upp julpyntet från källaren. Mys!!! Sen blir det självklart Flashforward ikväll!

Imorgon efter tentan åker jag och Lukas till Varberg. Blir en stressig helg antar jag. Men mest familjetid. Har lovat stanna hemma med mamma och pappa på lördagskvällen, sen på söndag morgon drar vi till Gekås och köper lite julklappar och efter det julbord i Åkulla. Sen blir till tillbaks till Linköping.

Ha en fin helg mina vänner!!

Inte behörig

Jag börjar tro att det inte är meningen att jag ska ta min examen inom psykologi alltså. Var inne på studera.nu igår för att bara kolla till mina ansökningar. På mitt andrahandsval, psykologi 2 i kalmar, stod det att jag inte var behörig. Enligt dem hade jag inte 30 hp i psykologi 1, vilket är skitsnack. En kompis som sökt den också, och som läst samma som mig tidigare är behörig, men inte jag.
Jag orkar bara inte med det här just nu känner jag. Jag är så trött på att allt ska krångla hela tiden. vad är det för inkompetenta människor som jobbar med sånt här??

Slapplördag

Ojojoj vad man slappar till sig när man´inte har några planer såhär en lördag. När Lukas inte är hemma betyder det att jag kan se så mycket skit på tv:n som bara är möjligt, och det utnyttjar jag till fullo ;)

Gårdagen var kanon. Åkte ut till Tornby med Emelie efter skolan. Handlade lite smått och gott till hemmet, bland annat ett välbehövligt överkast och en lite mindre nödvändig, men ack så fin, lampa! Kvällen spenderade jag till stor del framför matteböckerna med ett glas vin och med idol i bakgrunden. Sen var det ju såklart Flashforward (LOOVE IT) och efter en film med Mads Mikkelsen släpade jag in mig till sängen.

Imorse sov jag länge (För länge. Missade Melrose Place...skit. ;) ) och har sedan inte gjort så mycket. Tror jag ska försöka göra lite nytta idag ändå, bädda sängen eller nåt haha. Nä. Men lite matteräkning måste jag ta mig tid till i alla fall.

Ha en skön helg mina vänner!

Nu kan vi se hur alla bor

Hitta.se har visst kommit med en ny funktion så att man kan se städer i riktiga bilder och "åka" fram på bilderna. Ascoolt. Jag lyckades ta mig enda fram till vårt hus så vill ni se hur det se ut, klicka här . Tänk om man är med nånstans på bilderna, man vet ju faktiskt aldrig.
Adios

Helgen har löst sig.




I helgen ska Lukas till Stockholm för att jobba. Inte bra tajmat är mina två gottefnask Annika och Linda hemma i sina hemmastäder då också. Så jag har vart lite...frustrerad över helgen, har inte vetat vad jag ska hitta på i tre dagar riktigt. Men nu har det löst sig. Indiana Jones 2 Lego släpps nu i dagarna så jag är ganska säker på att jag kommer kunna hålla mig sysselsatt!! Tjejor, är det nåt tvspel ni ska spela, så är det bannimej lego. Samla lite pengar och ta lite skatter. Underhållning på hög nivå!! Inte speciellt svårt att mörda fienden heller. Perfekt.

Dessutom bestämde jag och Emelie att vi ska göra en Tornby runda på lördag. Känns riktigt trevligt! Känner för att köpa julsaker. Ja, jag är där nu, i julstämningen. Så innan vi drar hem till varberg näst nästa helg åker julpyntet upp hihi.
Sen sprang vi på Myran på vägen hem från skolan så då sa vi att det kanske skulle sitta fint med en öl på lördag kväll, så med andra ord är min helg perfekt uppbokad nu. Great.
Sen är det ju faktiskt en vecka kvar tills tentan till helgen så jag kommer nog behöva sitta en del med det också..
Jaha, så här är det när det inte händer mycket under vardagarna, då är det lika bra att planera tidigt inför helgen så att man kan gotta sig inför det.

Nu ska jag färga håret.


Sköna måndag

När jag jobbat helg är måndagen alltid lika skön. Då är det för det mesta lite sovmorgon och skön start på veckan. Idag börjar jag visst inte innan kl 15. Både skönt och jobbigt. Men jag ska ta tillvara på dagen. Låg och morrnade mig länge i sängen i morse. Aldrig har den vart så skön som idag när jag visste att jag inte behövde gå upp på flera timmar om jag inte ville. Nu är det Days och sen har jag tänkt att storstäda hemmet så att jag gör nån nytta en halvledig dag som denna. Ikväll är det hockey, och sedan vi skapade vår egen liga i coach lemat har det blivit ännu mer spännande att kolla hockey.

Är på riktigt myshumör, vill ha jul NU :)


Varmt om rumpan

Idag fick jag ett oväntat brev från mamma. Där i låg ett aaasskönt sadelskydd och ett par nya vantar som farmor hade gjort. Vad glad jag blev! Att ett sadelskydd kan göra sån skilldnad.Sadelskydd för alla! Fan va gott.

Var i skolan mellan 12 och 17 idag, lite B-uppsats och SPSS datalabb..
Sen har jag äntligen skrubbat ugnen...de senaste gångerna vi haft på den har jag oroat mig för rökförgiftning resten av kvällen, det har luktat förjävligt helt enkelt. Men nu är den skrubbad och ren, och det firade jag med att inviga den på nytt med att baka en kladdkaka. Har dock inte ätit den än, är proppmätt efter kvällsmaten.

Så nu sitter jag här och slösurfar och inväntar Sjön Suger kl 22 på kanal 9. Mysroligaprogrammet. En ganska skön dag faktiskt.

Vinter igen...är det inte alltid vinter?

Nu har det snöat sedan igår. Känns konstigt! Men det har inte lagt sig något förutom lite på taken men ändå. Känns bara konstigt att titta ut genom fönstret och se stora snöflingor falla. Jag har inte riktigt fattat att det faktiskt är vinter nu. Jag tänker hela tiden att "när det blir vinter så..." om massa olika grejer ,men jag måste ju förstå att nu är det ju faktiskt November, och November är väl vinter ändå?

Är konstant trött nu förtiden, somnade till Ghost Whisperer innan, då vet man att det är nåt fel för det missar jag inte frivilligt annars. Hade föreläsning om hypotestestande klockan 8 imorse, inte heller då var sömnen långt borta....

Annars sitter jag och tragglar med mattetal i vår härliga bok "Statistik för beteendevetare". Fasen vad glad man blir när man lyckas räkna ut ett tal!! Underbar glädje! Men idag har det inte gått åt rätt håll. Inte kul att hålla på med en uträkning i en halvitmme för att sedan kolla i facit och se att det är totalt jättefel.
Behöver nog köpa ny miniräknare....







Den här bilden är tagen tidigt i år från vårt köksfönster...snart har vi det igen. SUCK


For the lovers

Idag har jag pluggat lite statistik, tagit hand om sjuka Lukas, städat och nu sitter jag här och planerar julklappar... Första gången någonsin som jag är ute i god tid. Har redan kommit på vad jag ska ge till Martina, lite Lukas och ja.. det kanske var det. Men i alla fall så har jag ideér och det känns bra
Sen lyssnar jag på Whitney också. Sjukt bra.

MISSA INTE ULLARED ikväll

Puss.

RSS 2.0