Jag är räddad.

När det blev olagligt "på riktigt" att ladda ner grejer blev jag helt förtvivlad. Jag följer många serier på datorn och inte tv:n, tex Desperate Housewives och The L word. Detta har gjort att jag legat sjukt efter och måste byta kanal varje gång desperate reklamen kommer, och stoppa folk från att avslöja någonting av denna underbara serie. Nu till min fråga. VARFÖR har ingen berättat att man kan kolla på tv-serier via internet utan att ladda ner??? Detta sa Linda i förbi farten igår, och idag när jag kom hem från skolan letade jag genast upp en sida och det funkade! Praise the Lord!! Så jag bäddade ner mig i sängen med datorn i högsta hugg och har nu kollat Desperate hela dagen. Riktigt riktigt gott.
Nu har ju dessutom det där, vad heter det, Vobbler (??) kommit, som är som Spotify fast för film, så snart kommer man aldrig behöva ladda ner nåt igen. Great.

Igår gick jag, Linda och Annika ut och åt på NH. Riktigt vardagslyxigt. Go mat och trevligt sällskap som följdes av lite quiz och lite öl på Platå efter det. En toppen kväll helt enkelt...som dessvärre gjorde det nästan outhärdligt att gå upp till tio idag för att sitta i en datasal och lära sig SPSS och statistik... Men det var det värt.


Hur kan man bli arg på Kalle??Det undrade jag inatt.

Inatt när jag skulle sova började jag tänka på en gammal händelse och blev arg. Kunde inte somna för att jag bara låg och störde mig på detta.

För några månader sedan var jag och Lukas hemma i Varberg och gick en sväng med alla våras kära Kalle på Breared. Vi stannade vid det nya "Breared centrum" och tog en glass och vände sedan för att gå tillbaka. Kalle uträttar såklart sina behov. Han gör det vid sidan av vägen mot en trästolpe. Då kommer en kvinna ut från sin altan och är förbannad. Hon säger att Kalle kissat i närheten av hennes blivande gräsmatta och att det är väldigt opassande för att hundkiss stinker ju så otroligt mycket och det vill hon inte att det ska göra i närheten av hennes gräsmatta.
Jag blev så paff att jag inte fick ur mig allt det jag borde sagt. För det första: Vem orkar bli så arg på en liten söt hund att hon måste gå ut för att skälla på oss? För det andra stinker inte hundkiss! För det tredje kissar hundar typ en halvdroppe för att markera sitt revir. Stackars människa som orkar bli arg på sånt. Och jag är väl lika tragisk jag som blir arg ett halvår efteråt :)





Hur kan man bli arg på denna söta lilla vännen? Love you Kalle


Skräckfilmsvecka

På tv400 har de skräckfilmsvecka just nu, det enda som är synd att det är inte speciellt bra filmer de visar. Däremot har de gjort mig otroligt sugen på skräckfilm nu när det är kolsvart ute om kvällarna. Lukas gillar dock inte skräckfilm men med lite övertalning brukar jag få min vilja igenom.... Känner för att hyra två skäckisar ikväll och bara krypa ner under filten i soffan. Får se hur det blir.

Är det bara jag som börjat tänka på julklapparna?? Jag brukar inte vara så bra på att komma på nåt så jag har redan börjat tänka lite...Suck vad jobbigt det kan va.

Ett mattips är stekt kyckligfile med klyftpotatis och ädelostsås som vi åt igår. Jag var riktigt nöjd över min insatts i köket, det var hur gott som helst. Så om ni vill testa på gör man såsen såhär

1. Smält 10 dl ädelost i en kastrull
2. När den är smält, häll i 2 dl grädde och 2 och en halv dl creme fraiche och krydda lite grann
Klart
Inte så svårt va, men en riktig festmåltid

Puss på er

Trevlig helg på västkusten

Har haft en toppenhelg, som tyvärr gått alldeles för snabbt som vanligt.

Började dock inte riktigt på topp. Jag och Lukas försov oss. Panik!! Vaknade klockan 8, bussen hade gått för en timme sedan..... Men tack vare en snäll svärmor löste sig problemet ganska snabbt och lätt. Klockan 9 satt vi i bilen på väg ner mot Götet. Gott!
Efter att ha yrat runt lite i Göteborg och tagit en liten lunchapus anlände vi tillslut till Domkyrkan för min systerdotters dotters dop :) Det var riktigt vackert, nära att jag fällde en tår. Sen blev det fika efter det och hemgång ganska snart.
Lördagskvällen spenderades hemma hos Martina och Jonas. Det bjöds på himmelsk god mat och lite vin och annat till det. Hade en sååå trevlig kväll, gick bara så snabbt. 7 timmar kändes som fem minuter.

Idag har vi umåtts lite med mamma och pappa, och hann även med en fika hos farmor och farfar, innan det var dags att bege sig tillbaka mot Linköping. Kom hem för en liten stund sedan, till ett nystädat hem och ingredienserna till marängswish i kylen (TACK ANNIKA min gottegomma)

Slängde ihop lite mat och det blev så sjukt gott att jag kände att jag måste dela med mig. Att pasta och pastasås kunde va så gott alltså. Såsen bestod av grädde, mjölk, sweet and sour sås, bacon, broccoli, feta ost och lite kryddor. SJUKT gott. Testa det.

Nu blir det en dush och att ladda hjärncellerna inför den underbara kursen som börjar imorgon.

uuuh

Efter en trevlig "tentafest" igår är jag riktigt sliten idag. Var riktigt mycket folk ute igår på Platå. Kanske berodde på att Moneybrother var där och hängde, som vanligt folk tänkte jag säg, men det var det väl inte riktigt med reservera och inhängnat bord. I alla fall. Lyckad kväll blev det i alla fall.
Idag är det mörkt och tråkigt ute. Ska ner på stan om ett litet tag och köpa en doppresent som jag beställt. Sedan ska vi försöka hitta nån snygg skjorta till Lukas. Jag kan väldigt gärna tänka mig nåt snyggt till dopet imorgon också... Man får ju fira att lönen är kommen.

I helgen blir det Göteborg och Varberg

Okej. Bye bye

Dan före dan

God morgon!

Nu finns det verkligen ingen återvändo. Har verkligen inte tid att ligga på latsidan nu, för imorgon är den stora dagen! Första salstentan på..ja vad blir det...9 månader. Känns spännande. Jag gillar ju på något konstigt sätt salstentor, i alla fall när man har nåt att skriva. Får bara hålla tummarna för att jag kommer in och få göra tentan, man vet ju aldrig...

Ok, dags att gräva ner sig i arbetet
Adios


Uttråkad

Lördagskvällar ska ju vara den ultimata kvällen. Antingen så myser man till det hemma med god mat och nån film, eller så är man på nåt trevligt partty, eller så....vad vet jag, går man på bio. Man sitter i alla fall inte hemma i soffan och tycker synd om sig själv! Men det är precis vad jag gjort hela kvällen. Ni vet en sån här kväll man inte känner för nånting, tv:n är inte skoj, inte internet, inte ens singstar kunde få upp humöret på topp idag! (Då är läget inte ok ) ........och min braiga bok läste jag ut höromdagen. Skit.
Äh. Det är inte så illa som det låter. Jag gillar bara inte att vara ofrivilligt ensam på en lördagskväll.

Annars inte mycket nytt. Jobbar denna helgen. Det var som ett träningspass på jobbet idag. Nu har folk tydligen insett att de behöver vinterkläder. Jag har sprungit runt som en skållad råtta hela dagen. Men dagen går trots allt fort när det är mycket att göra och det är kul när kunder vill ha hjälp. Värre när man bara går och viker sex timmar i sträck.

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från mobilen men detta är nytt för mig förstår ni, jag fattar nada. Så det får bli en annan gång

Puss på er 


RSS 2.0