uuuhhh... Förkyld

I flera dagar har jag gått runt och trott att jag varit hungrig konstant, ni vet så där panikhungrig som man kan bli så att det bränner i halsen på en? Men först igår kunde jag koppla ihop det för då började jag känna mig mer och mer hängig och krasslig och nu är jag mer eller mindre förkyld. Inte snorig eller så, men bara ont i halsen och hängig och orkeslös. Det blir ju inte bättre av värmen. (som jag egentligen älskar, så detta är inget klag! Men det är jobbigt när man är sjuk)
Det är aldrig kul att vara sjuk, men på sätt o vis är jag glad att jag blev det nu, då blir jag i alla fall inte det när vi åker på semester....

Idag sitter jag i alla fall inne och pluggar (försöker plugga). Men ikväll när Lukas kommer hem från jobbet ska vi ta bilen och åka till Berg och äta kvällsmat. Det ser jag fram emot.

midsommar helgen förbi



Midsommar helgen i Varberg är förbi och jag är åter tillbaka i Linköping. Hade en härlig helg hemma med familj och vänner! Visar detta för er med lite bilder.























Nu har det fina vädet kommit och äntligen känns det som sommar!!
Igår hade jag en underbar dag som startade med en långpromenad med Linda tidigt på morgonen. Efter det pluggade jag ute i trädgården hela dagen och på kvällen träffade jag Petra. Vi spelade minigolf, åt glass och avslutade med några kalla öl på uteservering. Riktigt trevligt!

Idag är det 19 dagar kvar tills Italien :) :) :) :) LÄNGTAR!!!!!!!

Nu är det snart dags för föreläsning för mig. Hoppas ni haft en härlig midsommar helg allihopa!!


home sweet home

Idag efter föreläsningen sätter jag mig på bussen hem till Varberg. Ska bli underbart att komma hem,  det är på tiden att jag får komma hem o krama mina nära och kära. Har längtat såååå mycket efter alla. Midsommarafton ser jag mest fram emot, då får jag först träffa hela familjen på midsommarmiddag hos min syster och på kvällen ska jag träffa mina älskade vänner. Några utav dom träffar jag väldigt sällan så då känns det extra kul. Det kommer bli kanon. Och imorgon ska jag till Ge-kås, också en kär vän jag saknat ;)

det enda som är okul med detta är buss och tågresan som jag har framför mig, men den har jag ju klagat på i tre dagar här på bloggen nu så jag tror inte jag behöver säga nåt mer :)

Hej hej från mig

aj aj

Skitdag detta är hittills.
Har så ont i huvudet att jag inte orkar fokusera på någonting :( Pluggandet blir ju lidande för detta såklart...Och jag MÅSTE boka hemresan imorgon, men jag drar mig så sjukt mycket för det, jag tror att jag hoppas att någon ska komma och plinga på hos mig och säga att dom har en tidsmaskin som kan ta mig hem på fem minuter.....Det hade vart greit. Eller en bil som dom kan ge mig, kanske att någon vänlig själ läste mitt blogginlägg igår och kände att "denna tjejen måste ju bara få en bil det hör ju jag". The perfect stranger.

Nä. Men jag måste ju boka, det inser jag ju. Ser inte fram emot morgondagen :( :( Packa orkar jag inte heller göra! Kort o gott, jag har tröttnat på dessa resor fram och tillbaka. Har gjort dom alldeles för många gånger. Önskar att jag bodde där nere eller i alla fall närmre. Att det ska ta nästan 6 timmar är inte OK.

Och snart kommer Lukas hem, jag ringde precis och sa att det inte gjorde nåt om han bara fick ett infall att köpa nåt godis på vägen hem. Det hade varit helt i sin ordning idag!!!
Så att vi har nåt att smaska på till filmen ikväll. Jag har ju sett den säkert 10 gånger nu men tycker ändå att det är välldans spännande

Nu ska jag nog sätta på en kopp kaffe, det kanske hjälper mot huvudvärken.

reklamen


Här är reklamen för er som är intresserade av att se den, men inte sitter och tittar på 2an hela dagarna.

Sitter just nu och försöker kolla upp buss o tåg till Varberg på onsdag. Det går sådär. Jag är så jävla trött på denna omständiga resa, ursäkta franskan. Men det tar emot så mycket. Jag trodde ju att jag skulle kunna ta swebus, som börjat gå med direkt bussar till varberg, men sista bussen gick kl 15 (har föreläsning till 16) och tog dessutom ganska lång tid. En av bussarna tog nästan 9 timmar. Va? Jag kan nästan ta mig till Thailand på den tiden. Strålande förbindelser naturligtvis.
Får se hur jag gör....
Kan inte nån bara ge mig en bil? Jag fyller ju trots allt år relativt snart.

Nu ska jag äta makaronipudding. Mums.

fisketur

Imorse tog vi bilen ut till Sätravallen och fiskade. Trevlig dag!

Dagen började dock sådär för min del...

Vad bra att jag tog på mig mina converse från Kina just denna dag.

Men dagen blev bättre

Oj oj oj...vad händer här?

Hannes fick sin (och först av alla) första fisk!

Ingen liten sån heller.

Lukas fick vara mannen i gänget och ta död på den stackars firren

Ungefär runt den här tiden var jag förundrad över att jag lyckats utveckla en rädsla för fiskar?

Sen var det Lukas tur att få glänsa

Stolt fiskare :) haha.

Det blev en till aborre sen, och efter sex timmar gav vi oss hemåt efter en lyckad fisketur.

Nu ligger vi utslagna på soffan efter att ha ätit lite sill o potatis och kollat på Grown ups (som för övrigt inte rekommenderas)
Härlig dag.

nyfiken

Jag är så dum. Sitter och googlar i hopp om att det ska finnas nån skvallertant där ute som kan berätta vem som vinner Bachelorette....fast egentligen vill jag ju inte veta, jag vill ju se finalen på söndag, det är bara det att jag är lite otålig just nu. Jag hoppas i alla fall på att det blir Sebastian som vinner. Men som sagt, det får jag ju veta snart. Kom på precis att det är ju faktiskt fredag idag så jag behöver ju inte vänta så fasligt länge.

Igår fick jag csn (JAAAAA), så nu försöker jag kolla över min ekonomi så noggrant som jag kan, och undrar om det inte är så att jag faktiskt kan unna mig lite shoppning?? Borde inte, men vill ju så gärna. Det är ju dessutom rea överallt just nu och det kliar i fingrarna på mig....åå. Vi får se hur det blir. En liten topp kan väl inte skada?

Skönt med fredag och helg i alla fall!!

!

Såg precis mig själv i reklam på SVT2. Haha. Kul och konstigt! Den 21e Juni 22:45 visas hela filmen, håll utkik alla som vill se.



Annars är det ekonomisk familjerätt som gäller. Det är mycket att ta in, massa som jag har noll koll på, känner mig lite pantad och dum då och då, men det är ganska kul ändå! Än så länge lider jag inte av det, snarare tvärt om. Det är kul att ha nånting att göra i alla fall.

Nu ska vi laga lite tacos och ha lite myskväll.

Life is good

Just nu flyter det mesta på bra känner jag. Igår tog jag det drastiska beslutet att skriva om min hemtenta från början, nytt ämne...ja hela kittet. Det är jag glad för, för med det nya ämnet gick det så otroligt mycket snabbare. Så nu är hemtentan inlämnad och om allt går bra så är denna terminen nu avslutad. På måndag börjar jag om på nytt.

Hela eftermiddagen/kvällen har jag suttit och kollat hotell i Italien. SÅ nu är ALLT bokat. Jaaaa! Åh, känns så himla himla skönt. Nu börjar vi få ordning på allt.

Så. Om lite mer än en månad kommer jag sitta på denna takterass på vårt hotell i Florens, kanske käka lite frukost, och kolla på Duomen.
LÄNGTAR!


hsflfafnlsnlfsanjn

Åååhhh..... Vad är det för fel på mig idag???
Jag sitter med min sista inlämning för terminen och min hjärna verkar ha helt lagt av!!! Otroligt frustrerande. Det går inte alls bra. Jag kan inte tänka klart och kommer ingen vart. Försöker skärpa till mig men det är inte lätt när man har noll koll på vad jag egentligen håller på med. Gud ge mig styrka.

Det är den här jäkla långledighetens fel. Fast det har ju vart otroligt gott att bara släppa allt i några dagar och bara slappna av. Det har jag vart förtjänt av tycker jag...
På måndag börjar dessutom min sommarkurs...Vad har jag gett mig in på??? :) Ekonomisk familjerätt dessutom, helt olikt allt jag läst hittills. Men det ska faktiskt bli intressant tycker jag. Och då har vi salstenta också, det gillar jag bättre än att sitta hemma och skriva hela dagarna. Då går man dit - gör sitt - går hem och dricker öl. Det är ett finfint upplägg tycker jag... :)

Det enda som håller mig igång nu är att jag vet att jag kommer att åka till Varberg snart o krama om mina kära, och att jag vet att det väntar en fin resa till Italien när detta är över. Gött!

RSS 2.0